Sick of lovesong.

Just nu är jag trött, vad som är händer vad som än skrivs är jag på dåligt humör. Inte blev det bättre av att någon har använg min kamera och gjort slut på batterit utan att säga ett knyst. Vilket gjorde att jag inte kunde använda den när jag skulle.
Förhoppningsvis är det bättre imorgon för då är det fest!

Apropå en helt annan sak så när folk snackade snö trodde jag dom mena det där som föll ner för himlen tidigare idag, en blandning av snö och regn. Men när jag nu tittade ut genom fönstret. Vad är det jag ser? Jo vit mark, och ganska mycket vitt var det!

Godnatt.

Stockholmo

Huvudstaden har jag befunnit mig i idag. En riktigt mysigdag med Anna.
Inte för mycket shopping heller och det är bra för plånkan.


081029



1. Tacopizza gjord av ingen annan än mig själv.
2. Mys hela dagen, närmare bestämt en promenad, 3 avsnitt 90210. Kan bli fler.


"Sugarcake"

Nu står en sockerkaka i ungen och en film är påväg ner. En disneyfilm.
Efter den blir det mat alá sofia(läs: hamburgare) och träning. 
Troligen inte en kotte som kommer. Men det är ju lov!


Måndag.



Nu blir det film med Ludd, Sandra, David, choklad och godis. Bra höstlovskväll.


Nudlar med chipssmak.

Det smakar chips... Såna där sourcream and onion!
Så sa min syter om min mat idag. Om det var positivt eller negativt är sen frågan?


Pling, pling.




Music within.


Turn back time.

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? En timme bakåt. Nu vet ni.

You belong to me.

Asroligt i Högbo allafall. Höghöjdsbanan var väl rolig den med på sitt vis även om jag inte vet om jag skulle göra den igen. Svaj, svaj och långt till backen kändes inte riktigt bra det. Kvällen sen bestog av godis, chips, fotboll, korv, mat, gitarr, magdans, musik, cykling, ja allt som man kan tänka sig att hitta på när man är en klass i en stuga i skogen utan lärare. Roligt allafall!
Bilder rullar in så småningom.

Om ungefär 7 timmar kommer min älskling och kryper ner i sängen. Därför ska jag sova nu så tiden går fortare.

HSM3.

Igår var det onsdag och även premiär för High School Musical 3. Kul säger jag bara och filmen var bra!!

Om några timmar ska vi(klassen) dra oss ut mot Högbo för teambuilding och övernattning. Godis och roligt kommer kvällen att bestå av hoppas jag.


081022


I painted my legs with color.


Mys.

Ligger i fredriks säng, han hittar på massa sjuka ideer till min novell. Men många bra också. Man kan ju inte få stopp på hans mun.
Idag har jag varit i skolan, ganska slapp dag = skönt. Sen åkte jag till gävle och siktet inställt på sätra och mitt hjärta, ja Fredrik. Vi har ätit mat och gått på bio. Step Brothers. En film som var både bra och dålig.

Späckad vecka kommer denna bli.


Fest.




Friday.

Nu ere feeest.
Fyra tjejer, oooh yes!!

081016.

woooh!
Egypten 22 Januari.


081015.



What if you - Joshua Radin

Once.

Skola och träning. Thats my Tuesday!
Nu väntar jag på att One Tree Hill ska bli klart så att jag och datorn kan sova. Lite engelska läsning blir det också innan jag släcker lampan och imorgon blir det åttabussen.
Godnatt.


Dear friend.


Dear.

Finns det något bättre än när ens älskling mitt i natten kommer hem, kryper ner och lägger sina armar runt en. Mysfaktor hög. Däremot när han sen börjar snacka om allt från himmel till jord så man inte kan somna om och man bara vill hålla för hans mun så är han ändå helt underbar.
Johan Fredrik Lundell.

Autumn 2008


081011



Fyra månader.
Inga ord, bara bild och ett hjärta kan beskriva.

this shit


Fan vad jag hatar och vara sjuk. Även att jag alltid lyckas bli sjuk när det är nått rolig som ska hända. Dagen innan, pangpoff och så får jag ont i huvet och fryser, ja kanske feber till och med. Plus en snorig näsa. Blir alltså inge Estraden och SBN för mig ikväll hur mycket jag än vill. Därför får det bli mys med min älskling ikväll istället. Så mysigt som bara vi kan ha.






All day long

Skola, skola, skola, skola.
Började 11 men var tvungen att vänta här i curkus två timmar. Sen slutar jag 3. Skönt. Då blir det Gävle och sen älsklingen. Imorgon är det skolfoto. Hjälp.
Puss.

Somebody.



trust.

Fridaynight.

Kommit hem från en ganska seg kväll. Chill med ett annat ord. Började med en rolig niobuss in, promenad till Norrsätra och sen blev vi där till curkus halv 12. Fem tjejer och en kille. Drog oss ner mot stan, träffade lite roligt folk. Men sen blev det kallt och bilen plockade upp oss strax efter ett.
Kortfattat min kväll. 

Nu när klockan snart är morgon så har jag  inte träffat min älskling på nästan två dygn. Gillas faktiskt inte och inte förns imorgon kväll kommer jag få se han igen. Längtar tokigt.
Borde faktiskt sova nu, eftersom jag ska till Uppsala imorn med the family. Bilen skulle visst gå runt 9 och här ligger jag vaken. Godnatt.

Don't worry! Be happy!

Idag har jag hittat tapeter. Jag hatar sånt. Dyrt är det också om man vill ha nått fint.
Men det blir nog bra ska vi se! Tapetseringsaffärer har lego.



IKVÄLL ÄR DET FEST!!

Im a little bit scared

På något vis en ganska händelsevis dag, det var gårdagen.

Började med skola, precis som en vanlig skoldag har jag för mig. Men efter skolan skulle jag Erika och David bege oss mot ICA Maxi. På vägen händer ganska mycket och nu har jag lite ont i vaderna och lite grann i ryggen. Men det kan jag väl klara av. David tror jag också klarade sig bra. Erika var väl helt välskinnad. Lite läskigt var det faksiskt.

På hemvägen fick jag med mig en Fredrik hem och med honom kollade jag på 1 trä kulle som han så mysigt säger. Sen så var det träning. Regn, regn, regn kan man väl sammanfatta den lite kort. Men ganska roligt faktiskt. Sen hem och gissa vad man fick då? Jo varmchoklad och bullar. Jag tror mamma har tappat en skruv!

Nu blir det tms-plugg och dricka smoothie i cocacola glas. Mysfaktorn skulle vara hög om jag skulle slippa plugga.


RSS 2.0