2012-03-29

har haft tre dagar med jobb, blåste däremot för mycket idag så trestolen stängde redan imorse! slutade vid två och har vart på bakfickan och spelat pingis sen dess! ledig tre dagar nu så hoppas på en riktigt grym helg.


Destination: Färnbo

befinner mig just nu i kära färnbo, tog en spontanfärd hem och överraskade. dom blev allt rätt chockade när jag klampade in! imorgon ska jag träffa min kära johanna och shoppa, som jag längtat efter affärer. sen kör vi på hockey med stötengänget innan vi beger oss tillbaka till vårt kära fjäll igen.

Tjejkväll

vi körde tjejkväll med drinkar, nostalgilåtar och dans igår medan killarna körde tvspel och öl! vilken kväll, hade sjukt roligt!


Rock N Roll

jobbat på branten, smakat krabulonger(?!) för första gången i mitt liv och håller nu på att packa ner lite saker som jag ska skicka hem. kusinjocke, tremänningerik och samuel är här i helgen och hälsar på. ska åka snowboard hela dagen imorn, sjukt taggad!


2012-03-22

tog tag i mitt lata liv igår och sprang 8 km med jonatan, det känns idag kan jag lova! inte tränat sen i november och aldrig någonsin sprungit så långt, förstår inte hur jag orkade! men är sjukt nöjd.
avslutade sen en bra dag med att kolla tv och se film med niklas och jp. 


2011-03-20

hade en grymt mysig dag med anna och niklas igår, både skattjakt, häng i solen på trestol topp, gitarr i vår isbar och afterski. idag har jag däremot spenderat min dag i hundfjället med anna. prickat av ännu en punkt på min att göra lista, nämligen åka ner för väggen. nu är det gjort men dröjer nog ett tag innan jag tänker åka den igen.

2012-03-18

en sjukt bra dag igår med pirateopen här i stöten, grymma tricks och sen afterski och en skön kväll. jobbar idag, först haren och nu har jag fått traska in i trestolen som är lagad igen! bad efter jobbet och sen ska jag hem och sova. ledig tisdag, onsdag!


2012-03-15

jobbar i trestolen, fint väder så vill hellre stå ute! jobb till klockan sex och sen blir det nog svenskabjörnstammen på harrys ikväll! får se, får se!


2012-03-14

har haft två riktigt sköna lediga dagar, hängt med linn och jp idag i sälen och på mcdonalds och nu har jag precis kommit hem. har bokat stuga åt några vänner som kommer upp i påsk och haft det skönt i solen. brabrabra.

Alltid försenade, aldrig i tid

farkosttävling, korvgrillning och mys med sportservice. mina fina arbetskamrater!

2012-03-10

vilken kväll, en jp vandrar in genom dörren och jag tror ingen varit så chockad förr. brasset äntligen öppet efter alldeles för många veckor med tipi och en linn som fyller 20 idag. en bra, mycket bra helg. spenderar dagen med erika på vårt kära branta torg!

2012-03-08

jobberbjudande på ett ställe och jobbintervju för ett annat. det går bra nu. avslutade mina tre lediga dagar ned massa skidåkning och häng i airbagen och nu är det dags för jobb igen imorgon. lunchavbytare så det blir en rejäl mjukstart och afterski efter det. sjukt härligt!

2012-03-07

hänger på sportservice, var uppe tidigt och tog första åket i backen prick klockan nio. för dåligt väder och snö så det blev däremot inte fler än två. funderar på att dra mig till gymmet nu och sen får vi se vad dagen fortsätter med.

Still counting

proppmätt på pizza och nu blir det lite myskväll med mitt röda ansikte och vita hals. älskar mitt jobb när det är fint väder!

PEACEANDLOVE

rihanna, hoffmaestro, winnerbäck och timbuktu, vi ses på peace i sommar!!

2012-03-06

uppe och pigg, tvättar och ska ta mina fötter och traska upp till anläggningen snart. snowboardclinic, pizza och fotboll ikväll. låter väldigt bra och sen har jag två till lediga dagar framför mig. så jävla skönt

2012-03-05

ny vecka, ingen kändisspotting än så länge. förra veckan var henrik schyffert och erik haag här och åkte lite skidor, snackade lite strunt osv. måndagsklubben ikväll, ledig tisdag, onsdag, torsdag! kommer bli sjukt skönt.

2012-03-04

en lugn dag på branta torget och nu har jag både hunnit med att kolla film, sökt jobb, tvätta och äta mat. blir nog en kväll med jonatan kim och maja, kan behövas lite rugn och ro.

2012-03-03

sjukt seg jobbdag i trestol mellan och trippel. fick finbesök av samuel och olle som är här över helgen och ska iväg och kolla vasaloppet imorgon. själv jobbar man imorn igen men sen har jag skönaste arbetsveckan på länge. nu ska jag till jonatan, vinna över honom på fifa och ta en öl. får se vad kvällen bjuder på!

2012-03-02

fredag, det fina vädret håller i sig och jag har slutat jobbet. ser fram emot en rolig kväll men först ska jag laga lite mat och ta en dusch! jobbar hela helgen men man kan ha rolig ändåå, ha det bra


RSS 2.0