6 timmar kvar..

Nu blir det snart käk med lillasyster och karin. bra med dom när dom kan laga mat till mig. förrätt också fast den har pappa gjort plus panacotta(kanske godaste efterrätten). senare blir det fest. börjar bli smått taggad nu och det tycker jag att jag borde bli också. planer blev det också tillslut. som tur va!

bubbel, chips och trevligt folk, nu blir det fest!

sista dagen på tvåtusenåtta.

HAPPY NEW YEAR GUYS!
gott nytt år grabbar! (flickor och pojkar)
hoppas alla får en kanonkul nyårsafton.



BOOM - BOOM - BOOM

when the party begin


days in my life.

två kanondagar kan jag väl påstå att det här har varit.
igår började det med att två bilar här från färnbo drog in mot gävle. blev lite shopping. inget svart eller grått! tror ni jag är stolt?
när alla drog mot valbo åt jag och simone lite mat och sen skildes vi åt olika håll. jag vände näsan mot fredrik. blev lite stan med han också. efter det bio! allt flyter, kanske rolig film som jag kan rekomendera med glada miner. och nästan det bästa var innan filmen. fläktar som stog i alla hörnen på salongen började surra och blåsa. sen plötsligt slutade dom igen och då kommer det upp på skärmen "ett tåg har just passerat dig i 200km/h, det hinner inte stanna så det är du som måste passa dig" något i den stilen, okej det bästa var det inte, men lite roligt!
hem mot sätra, guitar hero och sen poker. snark till det sistnämnda.
idag vaknade vi, lagade mat, missade bussen ner till stan, spelade lite mer guitarhero och missade bussen än en gång. nej till stan kom vi allafall och sen åkte vi nästan direkt till sandviken med bussen. köpte en subway macka!

på hem vägen blev det plötsligt bastfallet, leka lite med klara. hann också få mina nya braxer nerspillda med cola. det såg precis ut som jag hade kissat på mig. tur var det att jag var påväg hem bara.

NU blir det sex and the city med linnea och mamma. (filmen)


"picturediary"

http://sofiaskoglundd.bilddagboken.se/p/main.html?#1

about today.

guten morgen! en viss fredrik ligger här brevid och sover. han är nog den tråkigaste personen jag känner på morgon.. men han är go ändå. snart ska han åka bussen hem och vad ska jag sen hitta på hela dagen? det kliar i benen på mig.
jag vill ha sexandthecityboxarna, någon som känner sig sugen på att köpa dom till mig? erika?


look in my eyes.

mina armar är trötta. det var visst apelsinjuice, äppeljuice och mjölk jag skullle köpa. inga små frukter som väger några gram. vad ska jag nu göra hela eftermiddagen? duschen lockar.

eftersom jag inte sitter på min dator så får ni här en bild på självaste erika som är lite söt.


prommegym.

stekt julskinka och råstekt potte.
efter maten ska jag nu ta en promenad fram och byta sopor och sen hem igen. plus att mamma tycker jag har för små muskler så jag måste köpa mjölk, och någon frukt. kommer inte ihåg vilka. som jag ska bära hem för att bygga på mina stackars(starka) muskler.
tur att vädret är fint!


we make this world go'round


at home

hemma från staden uppsala. Inhandlade fem saker, tre ska tillbaka. fråga mig inte varför. dum som jag är provade jag inte, haha. rean var väl inte den bästa. mina skor jag ville ha, vart ska jag hitta dom? inte på stadium allafall. och jackorna samarbetar inte med mig. folk som trängs, mellandagsrea är inte så roligt allafall. två klänningar hittades, ingen var lagom så ingen hamnade i någon påse.
ikväll?

hit and run

En sköning till dag. Hemma hela dagen, sov halva. Steg upp och gjorde våfflor med Ludde, mamma tyckte inte det var någon bra juldags mat. Kan väl inte spela någon roll? Bättre än rester från julmaten. reste är väl do ogodaste man kan äta. Han åkte hem och nu ikväll har jag tagit en sväng till Sandviken och hem igen. Vi skjutsade erika och simone dit.
hemma mötte plockade vi upp anders och åkte till erik och åt mackor och lax och david kom också.

nu ska jag skriva godnatt till fredde själv som är på lan(känner löklukten ända hit) och sen sova med ett glatt leende för imorgon ska jag till uppsala och slåss med folk på rean! hörde att det var halva reapriset på gina, jag är där klockan tio!


smile.

jag fick den minsta plattång jag sett igår. hur söt är den inte och att den är hiskeligt bra gör inte saken sämre!
nu sitter jag och myser i min julklapp från älsklingsludde. Min sjukligt snygga ramones tischa. och imorn blir det en sväng till Uppsala. Kan inte bli bättre.



GOD JUL!



GodJul alla(läs: ni några) bloggläsare som nu läser den här lilla bloggen.
Nu har jag fått min önskeklapp, ja redan? den brukar inte dimpa ner förns ikväll om jag nu får den. Mamma och Pappa har kanske börjat dagen lite tvärtom. Nu ska jag klä på mig och om en halvtimme drar hela familjen Skoglund till Farmor för att äta julpaj. Ikväll åker vi hem till mormor för att äta julmat och förhoppningsvis öppna flera paket! Woho.
Men innan vi drar ska vi stanna till hos självaste Erika Wahlen ja hon får finbesök på julafton. Så bäst att hon är vaken!
Vårat årliga stopp på ÖB ska vi också göra, som mamma sa. Trots att vi bara varit där en gång innan och vi var inte där förra året.
Glöm inte KalleAnka klockan 3.

xoxo tomten

och erika, vad kan det finnas i dom här paketen?



Dan före dopparedan.

Imorn är det julafton och dagen innan har jag tillbringat en sväng i valbo, övningskörde dit och i rondell, wooho. Krockade inte!
Köpte en julklapp och sen åkte vi så gott som hem igen.

Nu är mormor och morfar här för lite dagenförejulafton mys med lite bingolotto och gröt och sådär.


vilket partydjur är du idag?



Tryck här för att bli en hemsk katt eller kanske bli en söt kokodil..

julkolabak.

Måndagen, dagens dag, dan för dan före dopparedan. Om tjugofem minuter är den här dagen slut och om 24 timmar kommer jag ligga här och inte kunna somna för att det är dagen före julafton (om det ändå var som när man var liten). Nej nuförtiden är man vaken nästintill 1-2 timmar på julafton innan man somnar.

Apropå ikväll var vi hos Erika. Först August rush och chirre. Två bra filmer på två dagar. kanske bådar detta lov gott?
Tillbaka till kvällen, efter filmen damp anna innanför dörren och vi började laga ihop kola. Vårat eget recept till hälften.
Perfekt, perfekt, perfekt! Sjukt bra blev dom och därmed slut på fem minuter.

ASE-KOLA
**** socker
*** sirap
**** margarin
** vaniljsocker
*** grädde



KISS KISS BANG BANG

Apropå igårdagskvällen så kollade vi på en film som hette Kiss Kiss Bang Bang och den var ruskigt bra. Skratt efter skratt, och bra på alla möjliga vis. Den är helt klart värd att se!
Innan filmen var det en färd till Mc Donalds också, där det blev, glass, glass, hamburgare, hamburgare, glass och ja med mera utsprit på 6 personer. Lite sladd och sen var vi hemma i färnbo igen.

Jullovskväll +++++



Det var en maskerad i fredags...

.. i simones lilla etta och här kommer det två, tre. Några bilder!





lördag.

Igår var en grymt rolig kväll, maskerad hos Simone i hennes lilla etta. Med ganska mycket folk. Nu sitter jag i Gävle med världens bästa Ludde och vi ska kolla på tv. Men först ska jag kika på telefonerna, det plingade nyss till i båda samtidigt!

Ni ser ju två bilder från gårdagen, hur det började och hur den slutade. Resten får ni klura ut och det rätta får ni se någon annan gång.

FÖRE - 4

EFTER - tre propeller

WOWnördar här har ni!



jävla dålig, haha!

JULLOV!!

ingen kan väl ha missat att jullovet nu är här, eller ja imorgon egentligen. Skönt är det allafall.
Idag hade jag skola i 40 minuter, vilket gjorde att jag var tvungen att åka 7 buss in. För 40 minuter.. Efter skolan blev det allafall valbo för att leta efter lite saker. Fick det jag behövde också, tror jag. Gick runt, gick runt och gick runt i alla affärer minst 3 gånger och då skojar jag inte. När magen höll på att dö av hunger kom tillslut Ludd och vi kunde äta. Sen åkte vi buss hem och nu är jag hemma.
Ikväll ska jag på julavslutning och eftersom Samuel var mindre snäll på bussen är det bäst att han också dyker upp!



smile.

Igår åkte jag med åttabussen in till skolan för att vänta tills jag  började i en och halv halv timme tills jag började som blev väntande till halv 1 eftersom den jävla bildlektionen var inställd! Jag överlevde och hade svenska i en halvtimme och sen matte till halv 4. Skolan är som roligast när lektioner är korta och man får sluta tidigt. Jag åkte med familjen till Gävle för att kika lite, men det enda som inhandlades var en julklapp. Sen åt jag på max och åkte till min älskling, vi tog bussen till stan ungefär och köpte julmust och youghurt. Sen traskade vi till hans systerslägenhet där vi sov.

Idag började skolan 11 och lektionen slutade en halvtimme senare och nu har jag matteprov om 40 minuter. önska mig lycka till! Ikväll taggar jag plugg.



7 dagar kvar till julafton.

HON GÖR DET IGEN!

Här har ni henne, Erika Wahlen. Behöver inte säga så mycket mera, lyssna själva! Talangen där? haha.

experten kommenterar  "bara så ni vet satt jag inte där själv, vi var hos anna!"


linslus

www.fargadelinser.com www.fargadelinser.com www.fargadelinser.com www.fargadelinser.com 

Kanske ett asbra erbjudande. Gratis linser genom att skriva ett litet inlägg, kan det bli ett bättre byte?
Tryck på länken och gör samma sak vettja!

snygging!

Det här är en dag som har bestått av skola och hemfärd, skolan var det inte mycket av. Lite lussebullar och lite lucia och en halvtimmes lektion ungefär. Snart kommer dagen att bestå av infärd till sandviken och sen mat, idol och lussebandy. Lördag blir mys och söndag blir julbord och båt. Med mitt hjärta.


ett halvår är sex månader.



Kanske det här är en sjukt underbar kille som heter Johan Fredrik Lundell som har varit min i 6 månader nu!!
Ja ni hör ju själva 6 månader, det är lika mycket som ett halvår. Jag älskar dig<3

elfyourself.

http://elfyourself.jibjab.com/view/TbLoce9iulO7u4vsvSm1

Ludde och Sofia har roligt. Godjul i förskott.

love.

Erika och Sofia are back on track. Patiensduellen här är vi igen. Godnatt säger jag med en godnattsång.


Hell yeah!

Idag har jag smaskat i mig risgrynspudding och saftsås, sjukt gott lovar jag att det är, även om vissa har en annan mening. Sen har jag inte gjort något mer, eller gått i skolan precis som alla andra dagar och legat i soffan även det nästan precis som alla andra dagar, har ju inte legat här på ett par dagar nu.
Trots att mamma och pappa gnäller på att jag ligger här så tror jag pappa har saknat mig lite när jag inte legat här på hela helgen, med min dator i knät. Han sa ju faktiskt nästan idag att det hade varit lite tomt i hörnet. Men det kan ju också bero på att dom vill använda min dator när våran är trasig.

Nu ska jag kolla på Julkalendern, dom bryter sig in på tomtens lager, kan det bli mer spännande?


baby.

Tänkte bara skriva godnatt här. Tagga lite skola och 7 buss imorgon även,
kanske kan bli en rolig måndag. Får se positivt på det hela!



Ville också säga att min fredrik är den bästa fredriken och den fredriken är jag kär i.

HELGMYS!

Igår åkte jag till min älskling efter skolan. Hälsade på Sandra på Åhlens medan jag väntade på bussen och sen plötsligt slutade min telefon fungera. Man kunde inte skicka sms, ringa och man kunde inte heller ringa till den. Tråkigt nog funkar den igen nu bara det att batteriet är slut, jag som hoppades på en ny.

Igår kväll hade dom en mysig kväll här i radhuset i Gävle. Mat och lite tidiga julklappar fick dom, lite Youtube och en rolig historia som jag ärligt talat inte förstog ett dugg utav. Sen blev det film, the Ruins. Ganska äcklig film, men den måste ha varit väldigt bra eftersom jag inte sov ens en liten minut. Ludde blev allafall mer rädd än mig, min lilla fegis.

Idag har vi ätit frukost och nu sitter vi NÖRDIGA som vi är vid varsin dator. Ja varsin, det här måste det bli ändring på. Men roligt det har vi ju!
Ikväll vankas det Hockey, ja det är den tråkiga delen av kvällen, sen blir det mat och bio. Med folk, Som jag gillar.


20 KVAR



Dagens låt: if i were a boy
Dagens frisyr: mössa, klippning, toffs
Dagens smink: maskara,puder, eyelin
Dagens klädsel: tights, tröja
Dagens händelse: lastbilen var väl ett minne
Dagens planer: gå och sova
Dagens vill ha: helg!
Dagens saknad: Fredrik Ludde Lundell
Dagens drog: skratt
Dagens tråkigaste: naturkunskap och matte
Dagens måste: SOVA
Dagens dricka: juice
Dagens köp: mat, klippning
Dagens mat: tacopizza och sen våfflor på kvällen.
Dagens kärlek: Älskling!
Dagens mående: bra humör.

What about today?

Idag har jag lärt mig att man inte ska kasta snöbollar på lastbilar som åker förbi på vägen.
Jag har klippt mig och fått två nya kläder till min garderob. Jag har också ätit våfflor och gjort Engelska, jo ätit Tacopizza på TakeAway också.

Nu sitter Erika här och pluggar företagsekonomi, tur att hon har kusin Eva som kan hjälpa henne och ännu mer tur för henne är att hon tog med Aladdin hjärtan att bjuda på.

Imorn blir det skola och antagligen till min älskling på kvällen som jag vid det här laget saknar mer än bara lite.


IF I WERE A BOY



 och erika, glöm inte halsbandet imorgon!

Snygging!

Dagen började med att vänta på bussen i tjugo minuter, som tur var fick vi skjuts med Jonathan i till skolan. Bussen var ju mer än 1 timme försenad. Sen skola, redovisning, matte och tms. Slutade och gick med trevliga personer till maxi ica. Erika köpte popcorn en skål och en cheeseburgare. Hon kan det här med att handla mat. Vi fick ett varsitt fint halsband också. Silver från Loreal. Gratis räddar dagen.
Nu är jag hemma och ska kolla på tv.


Ingen skola idag, traalaa.

Först en seriös och arg bild, ja ni ser ju själv hur duktig kurvan är.



HAHA



Happening.

Skola och slutade vid kvart i ett. Tog en sväng till gävle där jag bytte mina trasiga stövlar. Fick en påse som var lika stor så att jag skulle få plats i den. Såg ganska många bekanta ansikten och hälsade även på Erika en sväng men hon var upptagen med en kund som hon var väldigt trevlig mot. Ovanligt. Sa nästan bara hej och hejdå och sen fick jag bråttom till bussen.
Sen i årsunda efter att jag bytt till färnbobussen fick vi vänta i kanske 20 minuter för att en sopa till busschaufför körde berga. Men man överlever och nu sitter jag här.

Min trasiga plattång är tillbaka fast i ny skepnad. Min födelsedagspresent från anna är fixad så nu ska jag glida runt med ett nytt armband runt armen och här kommer två pepparkakor gjorda av min syster. I skepnad av Fru och Herr SkoglundLundell.


011208

1 DECEMBER idag mina vänner och missa förgudsskull inte julkalendern!

RSS 2.0