Syndey White

Antar att det blir en ganska lat kväll. Lite plugg och tv!
Men jag är ganska sugen på att traska en sväng men inte riktigt hundra på att jag orkar gå ut i snön. Nästan så man trodde att snön hade glömt bort vårat lilla färnbo, men så var det ej utan idag har det snöat hela dagen. När man hoppade ur bilen efterskolan så vips försvann fossingarna ner bland snön. Vi får väl hoppas på att den inte försvinner även fast det skulle vara skönt med lite sommarvärme!

Skolan

Nördar hinduism just nu med Madde, men ska väl vara bra och kunna sånt också. Kan inte förstå riktigt varför för det är då allt annat än roligt!
Om 3 minuter ska vi spela Save tonight för Inger som har kommit hem. Men först ska Fiona knacka på dörren. "Knack...Knack...Knack...KNACKKNACKKNACK!!!" Då vet vi att det är dags sa hon så vi får väl lita på henne då!
Frammåt 11 blir det matte, mat och sen innebandy!
sen hem och nörda ännu mera matte och so...


Cant let you go

Hej! Nu har jag väl inte skrivit på ett tag, men har helt enkelt inte orkat.
Helgen var väl helt okej. Sandviken på fredagen och film på lördagen. Faktiskt glömt vilken det var, men kan ju säga att den var aningen rolig i alla fall. Men konstig också.
Idag har det väl varit skola som vanligt, sen hem och slog upp matteboken men orkade helt enkelt inte så därför blev det datorn fram till tio över fyra då jag tänkte kolla på det efterlängtade OC, men då hade dom bytt ut det mot Kyle XY. Jag som ser fram emot det varenda dag! Men saker förändras ju, som allting annat!
Vid sex tog jag mig fram för att gymma lite med erikizen min. Eller gym och gym, mest prat och lite slappt! Men skönt det med.
Nu blir det snart sängen och alltså sova tidigt.

Godnatt!


Tomorrow never comes.

Och då var även denna torsdagen dagen slut  just denna vecka och imorn är det fredag! Då blir det PARTY med stora bokstäver. Nej då, men roligt ska vi ha det!  Slutar skolan redan halv ett och det sitter ju inte fel, ett plus bara det. Åker hela långa vägen mot Sandviken och där träffar jag på Erika och Simone med flera. Sen drar vi mot Gäve. Jo innan ska jag hämta mitt leg också! Vi faktiskt inte påminnas om hur kortet blev, men nu får jag i alla fall det efterlängtade kortet.  Sen hem igen och fixa och äta mat med mera och sen blir det fest. Hem och sova hos Simone. Då var även denna fredagen slut.

Ja till idag, det som faktiskt har hänt och jag vet hur det har gått till. Skoldagen var soft, allt var väl riktigt bra förutom det där förbaskade nationella provet. Men vi ska inte se negativt på saken och hoppas på det bästa!
Vips var dagen slut och man fick slappa på soffan igen. Frammåt halv 5 värmde jag en sån där mumsig låda från Felix eller vad det är innan träning. Men tråkig som dom flesta var så var det ju inge roligt att bara vara två eller tre som sprang runt där och spelade nånting. Så iställer drog Erika och jag mot Thailand och värmen. Var borta i sisådär 1 eller 2 timmar och sen hem och duscha. Nu ska jag packa lite och sen blir det tv för min del!

Jag får inte glömma att gullungen Erika har namnsdag idag heller. Grattis på Erika och dom andra som nu heter så! GRATTIS!


image89

Bildar muskler!

http://ohsofina.blogg.se/1200836025_tvling.html

Nu är det tävling på gång, tryck här om du också vill vara med! Men är ni inte med så har ju Erika och jag större chans att vinna! haha.

Nu blir det gym för våran del, ni kan ju komma förbi och kika! hördå!

Högklackat, mjukisbyxor och spik i örat!

Skolan slutade för ca 50 minuter sen som alla andra dagar! Jocke fick leka svarttaxi och skjutsa hem Elin och mig också, det var också lika som precis alla andra dagar.

Just nu väntar jag på min kladdkaka som är inne i ugnen. Borde egentligen plinga snart att den är klar för jag är sjukt sugen.
Sen blir det lite mumsa det och plugga lite Engelska eftersom vi  har nationellt prov imorn... Självklart är jag, Fiona och Madde första gruppen ut! Men vi ska nog klara det där, ska ni se. 
Mot kvällen hoppas jag på lite muskelbildning med Erika! Sen hem och glo på tv och sist men inte minst sova!

Jordgubbsvägen

Det blev då Uppsala idag och det är då nått som inte satt helt fel! Där kunde jag, Fiona, Elin och Madde traska runt i affärer medan dom andra fick sitta och nörda i någon gammal Biologibok eller liknande, avundas dom inte!
Vi gick i skolan fast vi inte var där, som Tommy sa och det låter ju bra! Hittade två tröjor fast jag egentligen inte skulle köpa någonting alls, men det är ändå roligt med något nytt!
Vid ett i alla fall så letade vi på 6;an som vi skulle åka med mot slavsta! Hoppa av på jordgubbsvägen och sen mot GUC. Där var det inte dåliht med folk kan jag ju säga! Vi irrade runt där ett tag, eller irra runt kan vi väl inte heller säga utan vi satt på en bänk innanför dörren och visste inte vart vi skulle, men efter ett tag tog vi mod till oss att leta reda på receptionen, men otur som vi hade så var den stäng mellan tolv och ett! Då satte vi oss ner på en annan bänk och väntade på att den skulle öppna. Vi väntade och väntade och plötsligt så såg Elin att den där jädrans receptionen var stängd! Men allting fixade sig tillslut och vi hittade våran guide, visst låter det coolt med en egen guide? Ja de tyckte vi i alla fall!
Sen traskade vi iväg på våran rundtur och man blev riktigt taggad på att gå där ända tills man kommer till Elins turism som hon ville gå på och det lät ju så tråkigt att man nästan ändrade sig igen! Men det blir nog mitt teknik i vilket fall som helst, GUC kommer nog på andra eller tredje plats!
Vid tjugo över fyra tog vi bussen mot Östervåla och hemvägen som ledde mot Färnbo! Hem ljuva hem, som man brukar säga.
  - Ungdom Uppsala, tack!
 
Just nu har jag telefonen i högsta hugg och pratar med Erika, på det vis som vi är bäst på. Ingen säger nått och är tyst på eget lilla håll.. Men henne tänker jag inte prata länge till med för om precis 5 minuter är det vänner på femman! 

Hejdå!


image88


What hurts the most

Känns bättre idag, som tur är! Ja jag känner mig väl inte helt normal, eller jag riktigt frisk kanske man ska säga.
För imorn blir det Uppsala och som tur är ska Fiona ta med lite mjuk pepparkaka som färdkost! Det säger jag bara mums till.
Skoldagen gick fort och var som vanligt rolig. Sen är jag sjukt sugen på att gymma, får se om Erika vill det med, var längesen nu. För det skulle inte sitta fel med att bilda lite mukler nu!


Slappsöndag, det är vad det är!

Vad gör jag nu? Jo jag väntar på att reklamen ska ta slut och filmen "bröllopsfixaren" ska fortsätta, riktigt bra film på trean just nu.
Dagen har varit en riktig slappdag och nog är jag förkyld, eller nu börjar jag snarare bli sjuk! Haft ont i huvet hela dagen men blir nog bra om jag sover lite snart. Vill ju inte bli sjuk nu eftersom vi ska till Uppsala på tisdag och det har jag sett fram emot i en hel vecka tror jag det är, så sjuk det tänker jag inte bli förns på onsdag iaf, onsdag och torsdag skulle jag kunna vara sjuk! Det skulle bara vara riktigt skönt.
Nej nu tror jag filmen börjar igen, så jag säger väl godnatt och sovsågott!


"mjölkskak"

Kvällen igår var urmysig, Erika och jag hemma hos Erika med massa gott, ja egentligen var vi väl gansika tjocka har jag en känsla av. Först glass och sen "mjölkskak" med tv. Så fort det var slut så skyndade vi oss fram och köpte godis. Med rättare sagt chips! Sourcream and onion, sen kollade vi på step up. Sjukt bra film lovar jag.

Nu har jag nyss käkat mat och nu blir det väl antagligen dusch snart eller nått så får vi se vad det blir ikväll. .

 ssssakna sommaren

Tomorrow I'll be gone

Sitter och lyssnar på save tonight, helt sjukt vad bra den låten är. Det är ju inte sämre heller att det är just den som håller på att läsa oss på gitarr! Om det nu funkar, idag gick det ju inte allt för bra, men jag kan ju säga att vi gör några framsteg Elin och jag, Sofia behöver ju inte ens träna för hon kan ju hela redan!

Idag har jag varit i skolan, badminton på idrotten och nog märktes det att vi har tränat! Tyckte jag i alla fall.. Sen vad dom andra tyckte det vet ju inte jag. Just nu längtar jag till en hel rolig helg och sen ställer jag in siktet på tisdag för då ska jag till Uppsala med Fiona, Elin och Madde. Kolla på GUC och man får ju inte glömma att rikta näsan mot lite affärer heller. 

AIR BUD

Ja då är det dags att röra på sig igen, ska till gympasalen om en halvtimme ungefär! Antar att det bli Basket, men tar jag med en fotboll kan jag ju alltid hoppas på att det blir det istället. Nu vill jag verkligen börja träna på riktigt. Man känner sig så sjukt himla lat när man bara sitter hemma och inte åker på träning mer än en gång per vecka!


Har farbror vinter gått och lagt sig?

Dags och sova snart tror jag, äntligen börjar jag somna i tid om kvällarna! Har ju inte gått allt för fort att komma tillbaka till skoltiderna igen.

Imorn är det skola och inte vilken dag som hellst, utan vi ska ha provmiddag. Jag, David och Pernilla! Just nu vet jag inte riktigt vad det är för mat vi ska göra men Hasselbakspotatis har jag en känsla av att det var i alla fall.
Ingabritt är ju på tokbra humör så jag antar att det borde vara bra mat vi har valt eller så är hon bara glad ändå. Men vi säger att vi har varit duktiga att valt mat! Så låter det bra i alla fall.


och då var även denna dagen snart slut!

Kollat på vänner för dagen, det är ungefär som en rutin man gör varje dag. Man får ju inte glömma att borsta tänderna kanske, och för mig är det ungefär samma sak som att man inte får missa vänner!

Nu blir det till att plugga lite tyska och sen tv, det var nått program med gynning, haha de msåte jag se!


Tisdag den 15/1

Kom nyss hem från skolan, en riktigt superdag faktiskt. Eller man kan ju också säga rolig. Äter lite turkisk youghurt och om ca tjugo minuter blir det Gävle antar jag, med mamms och papps för att kolla på kakel till badrummet! Nu hoppas jag att det inte är långt tills det är klart!


Förkyld?

Jo tror faktiskt jag börjar bli de, hostar mest hela tiden och känner mig lite tung i huvet.
Snart blir det i alla fall sängen och sen upp till den otroligt roliga skolan som man måste gå till varje måndag, tisdag, onsdag och ändå till fredagen varje vecka. Nu vill jag börja gymnasiet!

Får även inte glömma att påpeka att jag har kommit till nivå 9 på tetris, Erikas och mitt nördspel. haha!
Dagen för övrigt har varit väldig seg och inte blev det Bring it on heller utan kollade på Hitta Nemo istället, länge sen man såg den.


18;08


Först en tävling!

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."



Nu är det film som gäller och sen blir det andra avenyn såklart.
Bring it on - In it to win it, verkar ju bra än så länge i alla fall.


SEG SÖNDAG

Söndag idag och vad menas med de, jo en riktigt seg dag som alla andra söndagar.
Kom nyss hem, har sovit hos Erika och sen varit och tjänat lite peningar. Ska nog ta och äta lite och sätta mig vid tv tror jag. Så hejdå!


12;23

Okej, nu ska ni få höra en rolig historia. Eller vi hade roligt på vårat lilla äventyr i alla fall om vi säger så!
Det hela började med att vi satt oss i bilen, visste inte vart vi skulle heller, det var ju själva problemet! När vi närmade oss Torsåker så ringde vi till Erik och frågade vägen. Vi följde hans beskrivningar, men det var där nånting gick snett! Vi såg en skylt med hembygsföreningen och tänkte där måste det vara. Allt stämde så himla bra också! Vi hoppade ur, jag, Simone och Eriak och började gå. Vi gick och gick och gick i säkert 2 kilometer. Sen tog vägen slut och vi kom till själva hembygsföreningen. Men där var det mörkt. - Är det där ett hus som vi inte kan se?!
Vi sprang tillbaka så fort vi kunde för det var ju inte världens mysigaste ställe som vi hade kommit till.. Sen irrade vi runt ett tag och bestlöt oss för att gå tillbaka från där vi kom, så vi tog våra friska fötter och gick hela den långa vägen tillbaka. Sen stannade vi där GB släppt av oss och väntade på att Erik och Linus skulle komma och hämta oss eftersom vi under vårat äventyr kommit på att vi fortfarande var vid Torsåker och det var till Hästbo vi skulle. Sen gick vi en bit till och tillslut kom dom och plockade upp oss. Sen drog vi till Bygdegården i Hästbo eftersom det var dit vi skulle! Så allt löste dig ju tillslut och det var ju tur det i alla fall.

image92


"Kortleken"

Träningsvärk, man vet ju att man har tränat iaf!
Skolan är slut och det är dags att fundera på  vad man ska göra ikväll. Vet inte än faktiskt. Nått roligt ska jag se till att det blir iaf.
 
Skolan har helskön, Thanamata, har äntligen lärt mig hennes namn, YES! Pratar mer och mer, men känns väl inte som att hon ska gå i våran klass direkt!

Just nu väntar jag på att Erika ska slå en pling när hon slutat sin tråkiga lektion eller om hon skulle ringa när hon kom hem, det vet jag inte! Nån gång ska hon i alla fall ringa, hoppas jag!


Nu vill jag ha sommar

Back to old times

Av någin konstig anledning så har jag fått för mig att jag ville puzzla, så jag letade fram ett puzzel och började. Inte för att jag har orkade så länge men kan väl fortsätta, jag ska nog allt få ihop dom där 1000 bitarna tillsut! Så de så!

Blir nog duschen och sängen nu och sen upp imorn och gå till skolan!


- Det ser ut som en fågel som varit här!
- Ja, förlåt för att jag tog med min brevduva då

!

Plugg

Skola som vanligt, första dagen jag inte varit så sjukt trött. Sen hem och då blev de lite tv innan jag nu ska göra engelska, nån som vill göra det kanske? verkligen sämst på de!
Ikväll blir det Badminton, sjukt roligt och man måste ju börja nånstans om vi ska bli proffs så att säga!

Nu kan man börja ränka ner mot helgen också, för imorn är det fredag!

Regnregnregnregnregnregn

Fika hos mormor och morfar istället för promenix, men den tar vi när det inte regnar. Man vill ju inte bli blöt om fossingarna heller!
Just nu sitter jag och nördar tetris för fulla muggar, men ska sova snart.

Grattis Morfar!

Morfar fyller 66 eller 67 idag! Så Grattis till han.

Skolan är seeg som vanligt, vi hade idrott idag och det var väl egenligen det enda som var roligt!
Nu blir det nog tv eller film fram tills jag ska ut och gå med Erika! Ser jag då fram emot iaf. Sen blir det försöka sova tidigt ikväll.

Save tonight

Segt, det är så man känner sig nu. Okej, vi rörde oss inte allt för mycket när vi spelade badminton. Man kände ju vilken sjukt dålig kondition man har. Men när vi väl har börjat rört på oss igen så kan vi snart springa maraton. Erika och jag ska klara detta. Vi ska ut och gå promenixer också och sen på torsdag blir det nog innebandy eller badminton igen ska vi se.

Men snart blir det nog sängen för min del, ska då ta och somna tidigt idag också, inte vara lägga mig och inte kunna sova förns sisådär 2 timmar senare. Tillbaka till skoltiderna det är vad som gäller.

All it takes

Seegt att ta sig upp i skolan idag lovar jag, inte bättre av att jag aldrig somna igår heller. Jag tror inte det var en enda som var pigg riktigt, alla satt och gäspade, eller i alla fall jag.

Sen plötligt var det också nya människor, en ny i sjuan tror jag och en tjej från Thailand, hade varit i Sverige ett år så Svenska tror jag hon förstod iaf, vet då inte vad hon heter. Tanata eller nått liknande och nian ska hon gå i också.

Nu blir det nog en film innan det är dags för träning, idag blir det badminton! Röra på sig lite sitter inte fel efter ett tjockt Jullov!


Hejdå Jullov, Hej Skola!

Kockan är över 10 och msåte väl egentligen gå och sova snart, men jag kommer då knappast inte kunna somna på ett långt tag. Skolan, är väl inte nått jag längtar efter. Ge mig en vecka till Jullov istället för de skulle då knappast sitta fel.

Det blev film på kvällen hos Erik, som även dom allra flesta andra kvällar. Hängde inte med riktigt om vi säger så men annars kanske den hade varit bra!

7 januari

Slappdag idag, det är vad det här kommer att bli! Ska nog ta och kolla på en film, orkar inte sitta vid datorn iaf!
Sen blir de ju skola imorn också, inte sugen alls. Skulle bara vilja fortsätta vara hemma!



SÖNDAG

Det blev party hos Adam igår. Jag, Erika och massa andra. Roligt var de ju iaf! Tur var de, men nu är jag väldigt trött så ska väl sova tidigt idag antar jag. Vi kom hem från Bodås vid ungefär tre sen kollade jag på tv och nu blire Andra avenyn för min del eftersom jag måste kolla ikapp, missade ju förra veckans avsnitt!

5 dagar har snart gått!

Det blev fest hos David igår, satt inte helt fel och roligt var det också!

    
    

Film

Tittade nyss klart på filmen, redan glömt vad den hette! Inte så ovanligt.. Sitter och äter lite turkisk youghurt innan jag ska bädda ner mig! Ska ju upp snart ju, halv åtta.

Men ska nog ta och kolla på släkten är värst nu!

Godnatt


SELSLaN

Ja det blev LAN igår hos erika, svettlan kan man ju också kalla det. Sjukt roligt iaf, det är ju en sak som är säker. Nu när jag tänker efter så gick tiden väldigt fort för jag vet knappt vad vi gjorde. Vips var klockan halv 6 och det var dags för Samuel och Ludde att dra sig hemmåt. Erika och jag sa godmorgon till Gunbritt och sen somnade vi också.
Mamma ringde vid tolv och då var det bara att hoppa upp och packa väskan för annars vi jag gå hem. Sen har jag legat och flöta framför tv hela dagen och nördat TopModel från 2004 eller nånting eftersom datorn inte ville starta.

Nu blir det nog film snart och sen Kungsberget imorn!
Förstår inte hur sugen jag är på att åka skidor!


020108

För kanske en timme sen lyckades jag ta mig ur sängen, men hade gärna legat kvar ett tag till. Nu sitter jag mest och softar lite. Funderar på vad jag ska ta och göra för käk som jag kan fylla kistan med. Blir nog våfflor eller pannkaka.

 


Ja föresten, en sån där  i födelsedagspresent
skulle inte sitta fel, Simone och Erika!


Grattis David!

Hela dagen har som sagt varit helslapp, nu på kvällen kom jag ut för första gången. Jag och Anna drog mot Lingonguppet 1, ett rött litet hus, ja alltså där Erika bor. Vi tryckte i oss Chokladpudding som egentligen var våran efterrätt igår men efterosm vi glömde att vi hade den så fick vi ta och äta upp den idag, man ska ju inte slänga mat heller!
Vid 11 drog vi mot Lars för att köpa lite chips, vi skulle ju nämligen till Erik och dra en film. Inte vilken film som hellst utan "talk to me". Jag tycker den var bra, men kunde knappt hålla ögonlocken öppna som vanligt..


Klockan är 3 och det är den 2 Januari, inte vilken dag som hellst utan David Örtenhags födelsedag. Grattis på dig för man ju inte glömma att säga då heller!


Slappt

Och vips så har hela dagen gått och ingenting vettigt har jag haft för mig heller. Men snart ska jag fram till Erika och fortsätta feta. Hel slapp dag alltså.

Inte har jag några bilder från igår att visa heller, men det kan ju också bero på att nästan ingen av oss hade kamerna med oss! Tråkigt nog.




2008

Då är det 1 januari 2008! Ett helt nytt år, de kan man inte fatta för det känsn ju inte som någon skillnad emot nä det  var 2007. Men nu får man väl blrja längta mot sommaren igen och det sitter ju inte fel det heller!
Massa saker han man ju redan tänkt ut att man ska göra och jag kan ju säga att jag bara ser fram emot allt!  

Kvällen igår var kul, roligaste på länge, kunde inte blivit bättre! Först hos Amanda och sen mot John. Sen kom jag väl hem vid halv 4 nångång och då däckade man på dirr i sängen och vaknade för ungefär en timme sen.

RSS 2.0