can't stop smiling but I still miss you.

475 bilder för att vara exakt har jag nu lagt in i denna datorn. tog sin lilla tid om man säger så.
här får ni ett smakprov.




fräknar på näsan

jag är hemma, jag lever och jag har haft det bra!
ikväll vankas filmmys och inatt kommer hjärtat, imorgon blir det fest!

EGYPTEN!!!!!!!

Halv tre går bilen och innan dess borde jag allafall sova någon timme. annars kan ni säga hej till zombiesofia. känner att generna redan är påväg, träningsverken gör att gångstilen redan är på plats.
Ha det bra här hemma alla som nu läser denna fantastiska blogg!

apropå idag så var det faktiskt en ganska skön dag i skolan, däremot blev bussfärden hem mindre skön. eller själva färden var bra. men jag kan säga så mycket som att jag aldrig mer ska åka bergabuss. och jag tänker aldrig mer sitta på ica och vänta i en timme och en kvart (I ÅRSUNDA) för att busschaufförer är så gott som tom i huvet.
men man ska väl inte klaga antar jag. det blir inte världen bättre av och jag hade ju en mysig pojke att fördriva tiden med(ludd).
på nästa buss satt en speciell person, nämligen erika wahlén. hon var saknad!
 
 nyss skjutsade vi snyggingen här brevid till
david, han kommer sakna mig så mycket. och jo jag kommer väl sakna honom med!

oooooeeh

jag säger bara träningsvärk, skola till fem men sen är det slut på eländet i en vecka.


fotboll.

snart är det fotboll. första träningen så får väl se hur det går och hur själva laget är. annars vet jag inte hur det blir. skönt med träning allafall.
jag ska leta reda på skor och sånt där som är bra att han nu också. sen skulle det bli pizza, på en tisdag? mamma har nog fått en knäpp.

efter träningen blir det fredde och sova. mys.

babylove.


idrottsgalan

såg ni björn, bebisbjörn?
haha han är så ful(söt)

do i know you?

vårat nya schema är ganska bra. kan man tycka. kunde vart värre, MYCKET värre. så alltså är det inte så illa.

nu har jag äntligen lagt in musik på min mobil som jag fick i julklapp. en månad för att lägga in musik. vissa är inte särskilt snabba av sig.
nu ska jag alltså bli en sån där som sitter med lurarna i öronen på bussen och låtsas sova. men egentligen lyssnar jag på min bra'a musik. känner mig lite cool nu.
hade det inte varit för detta:
22-19 är like med 3. tisdag, onsdag, torsdag. nolltvåtrettio(02.30) går bilen mot varmare breddgrader.
..så hade jag nog aldrig lagt in musiken. jag tycker det är ganska jobbigt.



kom hem två, matte. att göra nummer ett.
halv sju, fortfarande inte börjat.


fucking cold weather

nu ska jag snart i kylan, vad är det för grader? 12 minus och jag fryser inomhus. mamma och pappa är inte hemma så jag måste helt enkelt ta en iskall promenad fram. mössa vantar och långkalsonger ska på. anna ska möta mig, det är bra för med sällskap blir det lite varmare. sen ska vi lyssna på sofia och amanda. och senare? ja har ingen aning.
ikväll sover förhoppningsvis mysludde här, kanon.



vi hade prov idag, teknikmänniskasamhälle. skolan värdelösaste ämne nästan. jag svarade på alla frågor förutom en om kärnkraft. jag hade ingen aning om vad kärnkraft är. jag är nog ganska oinsatt i världen. nu vet jag lite(LITE) om det så om någon frågar kan jag låtsas vara smart.

jag borde nog läsa tidningar mer. alltså inte klick utan smarta tidningar.

en vecka och jag befinner mig i värmen ganska precis.


känns bra!


förvirrande.

skolan blir man aldrig klok på, nu sitter jag och väntar på bussen, bara 30 minuter till. skönt. nu håller tre tjejer på och rent ut sagt skriker  "oh herregud" högre och högre i kör när dom tittar på ett papper. Jag ljuger inte när jag säger att dom sagt det 20 gånger efter varandra. nu är dom tyst allafall och mitt batteri i datorn dör nog vilken sekund som hellst.
plugg kommer min dag bestå av.

here i stand

jag såg en liten flicka idag som hade overallen fram och bak. sen hade hon upp huvan så hon inte kunde se något. "ja ni hade mycket skumt för er när ni var små" sa pappa. jo man hade väl det. nog minna man lite tokigt man har gjort i sina dagar, men jag kommer tråkigt nog inte skriva något som ni med era nyfikna ögon kan läsa.
jag gick i skolan idag och sen slutade jag tjugo över ett. då plockade pappa upp mig och vi begav oss mot valbo och gävle. jag bytte mina linnen mot en större storlek och sen plockade vi upp freddan som nu sitter här brevid mig och snackar med enligt han några häftiga snubbar på csm och dom säger tydligen bra saker så han sitter och ler lite.
vi har nyss ätit semla. eller ätit och ätit. jag skrapade bort mandelmassan som är ungefär lika med som råttgift och sen satt jag ihop den igen. och så åt jag locket. jag gillar nog inte semlor så mycket ändå. eller jo mormors för då får man glass och en massa florsocker uppepå. eller är de vaniljsocker man har? nygräddade brukar dom vara.


snurrar.

igår glömde jag min engelska bok i skolan som jag trodde att jag hade hemma men som inte fanns hemma och som jag naturligtvis skulle ha läst 110 sidor i till på fredag plus tms. allt har jag inlåst i mitt skåp. ingen blir riktigt som jag tänkt för när jag ska ta och öppna mitt skåp så finns inga nycklar i min ficka och ingen malin i skolan. där inne i hennes skåp finns ju självklart mina extra nycklar. malin är sjuk men det är tur att vissa människor är snälla så maja ska ta med malins nycklar hit så jag få mina nycklar. woho. ett litet pris för att dom räddade min dag från att bli alldeles för rolig om jag inte hade kommit åt mina böcker. men ändå tur så att jag kan göra det jag måste. man kan se det på två vis. ett roligt och ett mindre roligt.

jag kan bara inte komma på vart jag har lagt mina hemmanycklar med skåpnyckeln?


nine days.

jag började med Matematik B idag. Känns bra.
Nu ska jag göra lite svenska som jag inte hann på lektionen idag och sen skulle jag ha haft min engelska bok, men den finns inte här hemma så jag hoppas att den finns i skåpet i skolan. Annars blir det kris.


chock

sneakapeak.

måndag

skola, stan, valbo, gävle hem och ska snart sova. tjugo i elva bussen imorn, jag jublar!


sjunde månaden, gillart.

11 juni-11 januari, jag tror ni förstår själva, vad jag menar.
jag älskar fredrik. han är helt enkelt kanonbra.

han tog av sig sin kavaj..

tro det eller ej men trots att jag inte alls gillat firefox så börjar jag numera gilla det istället för explorer. vet inte riktigt varför, kan kanske bero på att jag har levt med den andra hela mitt liv ungefär(eller den kanske inte har funnits så länge?). lite förändring behövs. 
och ludde, du säger ingenting om det..

idag har jag äntligen hämtat ut mina prispengar från fotbollstipset. inte mer än en halvår sent? katching, 150 kronor extra i plånboken. och så har jag städat idag, tjänat lite pengar. känns som en bra dag det här ändå om man inte tänker på att det är skola imorgon.


i don't get it.

hur orkar alla ha lösenord på sina bloggar? vill dom inte att folk ska läsa. förstår inte meningen.
och nu säger jag inte att jag är en sån där nyfiken typ som läser allt jag kommer över, hähä.

WOHO!

LOFSDALEN ÄR BOKAT, KAN INTE SÄGA ANNAT ÄN TAGGA!
5 februari, torsdag till söndag.



sometimes, you make me feel sad.

vaknade 10 men gick inte upp förns ett. nu ska papps och luddan kolla the darknight. jag menar kul, jag har redan sett den på bio och då somnade jag. förstog inte riktigt filmen heller pågrund av det. kan ju vara därför jag inte tyckte den var så bra. jo jag lyckades spilla ut någon läsk också, hon som satt brevid.
jag vill kolla på alice i hedesunda, någon med bil?

och mitt huvud mår inte särskilt bra än.


find the words.

nu har jag sett på let's dance. blondinbellsan blev nog väldigt besviken på sin plats. vissa fick 22 och andra 4, kanske en väldigt stor skillnad på kunskap. 
experterna snackar(erika och anna): hon hade bra höftjobb men behövde jobba mer med benen..

och apropå mitt feta program så ta de inte så seriöst, det är bara en cool sak som jag kommer roa mig med i framtiden. erika, du är allt bra nyfiken..

nu ska jag dryga på luddan lite, han sitter och läser klick och ser väldigt road ut. godnatt.

heart attack

jag gjorde ett bra byte med papps idag. jag plockade av kulorna från granen och han åkte och köpte hamburgare till mig, burgaren satt mer än fint i magen och jag kände mig bättre ett litet tag. men nu börjar huvudet bulta igen. och halsen, jo jag msåte nog leta på mina strepsils snart..

jag har sveriges fetaste program installerat på datorn nu, jag säger det bara.. resten är hemligt.

frågan är nu bara vad jag ska ta mig till, ingen är inne på msn. längre. eller jo freddan men han har inte svarat på flera år. undra vad han håller hus. eller nu svarade han, woho.
kanske ska jag ta och bära in lite glas till diskmaskinen(har ju några stycken här på bordet), mamma kommer hem snart så det är väl bäst antar jag. benen kliar, ja nått måste jag göra även om huvet mår bäst att att sitta still här i soffan och glo på datorn.

shape of a heart.

idag är jag hemma, kanske inte det roligaste. jag känner mig lite bättre nu än från igår allafall. kan bero på att jag lyckades sova 10 timmar inatt.
vaknade för en stund sen och nu kollar jag på film. ZuperZebran, haha. hoppas det är bra.
av någon konstigt anledning har jag skärp upp en apelsin, vad har hänt? jag tycker inte ens om apelsiner. har inte smakat dom än så får väl se snart om jag lyckas äta upp dom.
och på allt så bländar solen mig nu, jag ser knappt tv;n! ofta den går upp halv tio?


i like you and i can not lie.

hemma från skolan, och det är galet skönt även om två timmars väntande på bussen inte är det roligaste. en dålig sak är att jag börjar bli sjuk, i morse började det med ont i halsen, sen nyssjukan hela dagen och lite hosta, närförkyld(snorig) och huvudont. jag vill inte bli sjuk så hoppas det blir bättre bums.

TVÅ VECKOR KVAR TILL JAG FLYGER!!!!! värt att skriva upp.

en sån underbar dag tralala.

skolan började ju idag som kanske ingen har missat. lungt och ungefär lika med ingen tms så slutade tidigt och fika åka hem. hoppade av i bastfallet eftersom snyggingen min var där. skjuts fram och sen har vi kikat onetreehill och nu är han på träning. och jag håller på att baka en kaka. sofiarutor som mormor så snällt kallar dom. fast utan kakao.
nu ska jag lösa korsord och sen äta av min kaka. hoppas det är go!

och föresten så är det nu ringt till högbo, inte jag då utan anna. jag slapp, skönt! och tränarn hade tydligen jobbat med pappa. han hoppades att jag inte bråddes på papps när det gällde fotboll, haha.


jag har tråkigt, jag ska sova, skolan börjar imorgon.

jag kommer från: FÄRNBO
jag sover: när jag inte är vaken, oftast på natten!
jag är: sofia
om sex månader: har ett halvår gått.
blir jag glad utav: mina vänner och fredrik
blir förbannad på: inte förbannad men irriterad blir jag på mycket
gröna eller Röda Äpplen: bror på
vem ringer du när du är arg/ledsen: blir nog en vän
gillar du golf? minigolf på wii
vad skulle du behöva nu?: sova
senast film du såg? australia med älskling
vad stör du dig på just nu? att skolan börjar imorn
vilken tid gick du upp idag? 10.03 stog klockan på
ätit frukost idag, så fall vad? limpa med smör
har du sovit i din egen säng inatt? nej i freddans
har någon sovit i din säng? ja jag har ju sovit där flera gånger
vad såg du senast på tv? topmodel
har du strumpor på dig just nu? nej
hur svarar du i telefonen? helgen, utomlands
använder du smink? vem gör inte det ibland
vad använder du för smink? bror på.
är du ensam nu? ja i mitt rum, men annars är mamma och linnea hemma
vad ska du göra ikväll? sova!
vad ska du göra imorgon? skola och ludde
vad ska du inte göra imorgon? jag ska inte försova mig!
vad är du bäst på just nu? jadu
vill du bli när du blir stor? mycket
vart vill du bo när du blir stor? överallt
håller du dig till nån speciell kost? det som är gott
har du rymt hemifrån?  nej
exakt hur mycket gillar du att bada i havet? om det är blått gillas det
är de okej att gråta? ja
när grät du senast? detni
prata eller vara tyst? varför prata när jag är ensam?
vilken årstid tycker du bäst om? sommar och vinter (när det är snö)
laddar du hem musik/film från Internet? händer
vad skulle du göra om du vann en miljon? mycket
vad är de bästa med julafton? julgranen, helt ärligt? julklapparna
tänker du mycket på ditt utseende? jag ljuger om jag säger nej
är du skyldig någon pengar? ja erik
bär du glasögon/linser? nepp
tycker du att de är viktigt att ha märkeskläder? nej men någongång kan det vara kul
hur många gånger har du fuskat i ett prov? någon gång
har du piercing? öronen
vilka är de viktigaste personerna i ditt liv? många
vad slösar du mest pengar på? onödigt, ja kläder
vill du gifta dig? ja, absolut
låser du toa dörren även om du är ensam hemma? nej
solar du ofta? ibland
vad har du för klädstil? min
är du flygrädd? det är bara kul
vad dricker du helst när du är törstig? vatten, juice
vilken är din favoritglass? bror på vad jag är sugen på
vilket kaffe sörplar du mest? inget alls
vad har du för personlighet? fråga dom som vet
har du vart deprimerad? tror jag inte,
tycker du om sushi? kan jag inte påstå
vad äter du helst när du ser på film? chips
lever dina föräldrar tillsammans?  ja
skulle du vilja träna någon slags kampsport? nej
har du tandläkarskräck? kan jag inte påstå
vad heter du i mellan namn? eva
är du morgon eller kvällsmänniska? mitt på dagen
var är du född? gävle BB
vilken hårfärg har du naturligt? blont?
biter du på naglarna? händer..
är du beroende av något? pengar är välbehövligt
hur ofta motionerar du? alldeles för sällan just nu

darling.

mysdagar har jag haft med mitt hjärta. australia var ju tokigt bra igår och den rekomenderar jag verkligen! hockeyn såg jag däremot ingenting av. *snark*
idag ställde vi klockan på tio och även fredde kom upp. bussen gick halv tolv till sandviken och sen tolv till färnbo. träffade simone också. nu är jag allafall hemma och taggar skola. kanske inte sverige roligaste just nu! men jag får ju träffa maja, johanna och malin igen.
jag har även fått mina skor så imorgon mina vänner ska jag glida fram utan att frysa i mina converse även om dom inte är vinterskor.

ikväll blir det topmodel klockan åtta och sen kanske man ska sova.


you make me smile, a big smile!

nu är jag hos mitt hjärta. sovit här och ska sova här igen. igår kollade vi på film och myste så som bara vi kan. tre filmer hann vi också! åka buss, äta hamburgare, mackor, pepparkakor. och mycket mera.
imorse skulle klockan prompt vara på 10 enligt luddan men vem var det som inte gick upp förns 12 om inte ännu senare. ikväll ska vi se australia(äntligen) inatt blir det tydligen hockey. jag menar det är så roligt att kolla på hockey som börjar kvart över ett på natten..
nu ska vi ut med laban och sen ner på stan.
ha en bra trettondagsafton allihopa!

bambi på hal is.




sneak a peak för vad jag har sysslat med fram tills ungefär nu. ikväll vankas det bowling, mat och trevligt folk, som vanligt alltså.

hope.

egentligen borde jag inte vara vaken nu för jag ska upp klockan tio imorn. men jag är inte trött ett enda dugg.
morgondagens planer är i allafall skridskor och korvgrillning i hamre. hoppas bara jag hittar skrillorna! 11 far vi iväg.
nyss borstade jag gaddarna och sköljde tandborsten med upphällt vatten. vattnet är avstängt! och snart ska jag på toa..
på kvällningen har vi spelat wii och kanske är det så sjukt roligt att man inte vill sluta spela. minigolf ojojoj.

sov nu sofia!




jag älskar dig.

believe in me.

klockan var 13.15 när vi vaknade idag. så länge har jag nog nästan aldrig sovit. jag och freddan lagade lite mat och sen skjutsades han till bastfallet. och jag övningskörde lite grann.
NU ska jag göra tacos med mamma, pax för köttfärsen! mums. känns som det var ett tag sen nu.

ikväll blir det tårtkalas för david och träffa folket. grattis igen.


tonight.

Hemma från en sån där mysig kväll igen. började med alfapet men när allt blev för spännande och vinnaren närmade sig tog allt slut fortare än kvickt. blev en pizza och sen en film. pineapple express.

2 januari är lika med Grattis David!


great.

Då var man inne på tvåtusennio och året firades in med glada flickor och pojkar i rasmusstuga. sjukt roligt!
på med raggsockorna, musik, glada miner och shit vad nice det blir. buzz, fifa, raketer, bubbel(skumpa), sång, det lilla ljus jag har och så vidare och så vidare. 3 tjejer, 15 killar, låter det lyckat?
kom hem vid 2, somnade med kläder och allt brevid en underbar fredrik.









RSS 2.0