Kvällsmys

tog en fika på vårt kära lundgrens och sen en promenad med erika på kvällskvisten! har ätit mat och nu blir det film, beverlyhills och vänner och kanske lite choklad på det!

Onsdag

tog en redig sovmorgon idag igen! det är nu jag har mitt sommarlov. sol och finväder ute, synd att luften är så kylig bara. och idag blir anna också arbetslös så nu kan vi hänga och inte göra något tillsammans! happy giiirl
jag saknar klassen, att gå till skolan, gnälla över att man har mycket att göra och mina och malins chickenbitstävlingar!

Shining how we want, brighter than the sun

haha älskart!

Doesn't give a shit

har hunnit med att dammsuga, sökt ännu fler fjälljobb, ringt lite samtal och ätit pappas specialhamburgare sen jag vaknade vid elva. nu ska ja ta med mig en bok ut i solen och låta resten av dagen gå fram tills träningen ikväll. kanske till och med ska dra till och göra en redig smoothie?


Gävle

gick fort hos arbetsförmedlingen och efter det åkte jag till gävle och valbo för lite shopping. hoppade ur bilen och tappar min kära rosa telefon. som tur var blev den nästan helt oskadd! positivt för dagen var i alla fall att jag fick lite saker med mig hem, jeans och shorts från barnavdelningen och så kände man sig liten igen, men billigt tackar man inte nej till! ett par till jeans på det och ett par rediga skor så känner jag mig mer än redo för höst och rusk.

280811

matchen förlorades med stora siffror och en jävla smäll på näsan. sovit några timmar och nu kollar jag på bluecrush2 med en öm näsa och ett ont huvud! klockan ringer 08.03 för sen ska jag mot sandviken och arbtesförmedlingen, kan ju bli kul?

Satan i gatan

det blev en redig kväll hos sara med allsång bättre än lasse berghagen och måns zelmerlöw någonsin kommer anordna! jobb på donken efter det, kom hem runt fem imorse och nu ska jag strax iväg på match. huge får stå för motståndet idag.


Sista sommardagarna

blev en sallad och fotboll i gävle med sandra på eftermiddagen. strömsbro - färnbo, som blev 5-1 tråkigt nog. nu ska jag byta om och iväg till röjgatan där mina bjudar förfestar ikväll! när dom far till krogen drar jag mig mot donken, ses dääär

Lördag

hänger hos farmor, ska traska ut i solen nu och sen kanske hälsa på anna i flyttstöket om hon har tur! blir en lugn dag och ännu mer jobb på donken inatt. blir förhoppningsvis bra mycket mer fart nu än igår då det var ganska dött, besöket av tre grabbar var väl det som livade upp det hela!

Who's That Chick?

och så blev det fint väder! tror jag packar ner bikinin då jag spenderar hela helgen i storstan aka sandviken. nu åker jag iväg och jobbar!

Blue Crush

godmorgon!
äter frukost i sängen, kollar på film och har fått lön på konton, bättre sätt kan man inte starta dagen på! en redigt bra surfarfilm dessutom, blue crush.

Beverly Hills, 90210

är helt slut, vill inte bli sjuk! myser med lite beverly hills, så jäkla längesen nu. har äntligen fått låna säsong nio! blir bra många fler avsnitt av det här och sen ska jag sova som aldrig förr.

Save the world

jobbelijobb på schemat imorgon med, nu rullar det på. först i färnbo och sen donken! fullspäckad helg på det och söndagkväll kommer sofia vara stendöd.

Torsdag

tog oss fram till sandviken utan att ramla ihop igår, ont i både knän och rumpa.
trött som aldrig förr ska jag nu åka in till donken för lite jobb och sen vidare till gävle och så sushiiiii med fröken bergqvist senare. låter inte alls illa!

Cykeltur till Sandviken

laddar inför en cykeltur till sandviken med erika. 4 mil på min rostiga kära cykel, men allt går ju bara man vill. salladen på waynes när vi kommer fram är inte alls det som lockar!

The edge of glory

inte helt omöjligt att min kära iphone skulle vinna alla skönhetstävlingar nu!

"Utan snus i trettio dagar, försmäktar vi på denna ö"

godmorgon!
somna rätt tidigt så inte konstigt att man vaknar i tid nu också. igår när jag kom hem från erika kollade jag på pippi långstrump på de sju haven, filmen är ju för rolig. haha pippi är underbar!

Country strong

har haft en redigt lugn dag men lite fint väder och en bok och nu ska jag ta mig fram till erika för lite film! country stong som tydligen ska vara sjuuukt bra enligt fru wahlén.

Tisdag

sov godare än gott inatt!
har varit hos mormor och ätit lunch idag, risgryndpudding med saftsås. helt klart godaste och sen har jag gjort lite nytta. sökt massa till fjällen och vart och hämtat lite papper från jobbet, bara att vänta och hoppas!

Lets do it again

blev förlsut med 3-2 men vi kämpa grymt bra och var värd oavgjort. lyckades klämma in ett av målen också så nu sover jag gott inatt!
lerig och goooo efter helgens bravader!

Årsunda - Hille

har städat sedan jag vaknade, är äntligen färdig. lite korvstroganoff snart och sen drar jag mig mot årsunda för match mot hille. hoppas som alltid på vinst!

Life As We Know It

kollade på en sjukt bra film igårkväll, life as we know it med josh duhamel, dregglade inte alls hela filmen! kom ut 2010, förstår inte hur jag missat den. skrattade och grinade om vartannat.

Vasastafetten 2011

trötta men nöjda tjejer och killar efter gårdagens bravader. nästa år kör vi igen!

Erika ställer till med kalas

vår allas kära söndag är här, sjukt trött sen helgen men har haft två redigt bra dagar. johanna åkte nyss hem efter en hejdundrande 20års fest på lingonguppet igår. ramlade innanför dörren halv fem imorse efter dans till alla disneylåtar som någonsin gjorts! hade en sjuuukt rolig kväll

Roadtrip!

img_4868 (MMS)

är påväg mot sälen med en inte så ovanligt dryg samo! vasastafett som gäller imorn. men först stygmys i kläppen med mina gubbar och jänter!


Wakeboard

åkte till hedesunda för att åka lite wakeboard igårkväll, men såg så kallt ut att jag fegade ur när det väl var min tur. var kanske lika bra det för annars hade jag väl drunknat. nästa gång tänker jag inte banga! lite film på det och så blev det en redigt skön kväll med dom här killarna.

Tårtkalas

borde bli upphämtad när som helst, ska till sandviken på tårtkalas hos sandra som fyller 21 idag. gratttttis snygging!!

Vart jag mig i världen vänder

vart i gävle och valbo med systramin idag. köpt både jeans, jacka och halsduk. nu är jag redo för kylan! men fick följa med ett par shorts också, sommaren kan gärna få stanna lite till!

FOOTLOOSE

sedan jag och erika med familjer var på musikalen footloose för många år sedan är jag fast. musikalen är bäst, filmen är inte långt därifrån och vad är det nu jag hör?? kommer en ny film i oktober. längtar redan!

Brighter than the sun


Visby, Gotland



Måndag

ska dra mig ut på en springtur, är ju trots allt vasastafetten redan på lördag.. sen ska jag skriva lite cv och träna fotboll ikväll! jag kommer vara död efteråt.

Söndag

har vart på kryssning sen i fredags till idag, var på gotland i lördags och strosade runt i visby. kom hem nu ikväll men åkte direkt på kalas hos erik och efter det på kalas hos erika. dags att sova nu, jobb imorgon. sista veckan!

GRATTIS ERIKA!

världens bästa erika wahlén har sin tjugone födelsedag idag! nästa helg blir en fest som aldrig kommer lämna näthinnan, jag har laddat upp med minttu.

Torsdag

är helt borta i huvet efter allt jobb idag. lärt mig kassan på donkelicious och det gick fint, bara att plocka ihop all mat som snurrar till i huvudet! ska dra igång en film nu med mamma och pappa, something borrowed.

Chokladbollar

lyckades få linnea att göra lite chokladbollar tills jag slutade jobbet och det satt då inte fel i magen, nu är dom små bollarna tvärslut. dags att sova nu, jobb 7-14 och sen 16-20.

Onsdag

lyckades sträcka vaden och få en redig smäll på vristen igår men har nyss vart ut på en springtur och det känns redigt bra. har nyss ätit lite frukost, blivit beroende av ägg med kaviar, kan inte få nog.


Oavgjort

ledde hela matchen och så gör dom 2-2 i sista minuten. ett poäng i alla fall, alltid nått men är ju förjäkligt! ska krypa ner i sängen nu och sova som aldrig förr, börjar inte förns två imorgon.

Första dagen

första dagen på donken avklarad, lagat pommes hela tiden. lyckades kasta lite pommes hit och dit och riva ner en ställning i början men sen rulla det på, haha. går nog bättre och bättre!
är hos anna nu och ikväll blir det fotboll i årsunda, möter brynäs och det ska väl gå bra får jag hoppas!

ourlifeindallas.blogg.se

har hjälpt mallan lite med hennes och sofias blogg. galet ringrostig med koder och allt men det blev helt okej. ska i alla fall bli sjukt roligt att läsa vad dom sysslar med där borta!


Måndag

ny vecka. har jobbat och ska iväg på träning ikväll men först ska jag ut i solen. hoppas jag inte blåser bort för imorgon gör jag min första dag på mcdonalds, spännnnnande.

Where do I begin

löven utanför mitt fönster börjar bli gula, regnet öser ner utanför och malin ringde nyss från usa. att hon inte längre är i sverige känns ju sjukt, men jag ska fan ta en resa till usa snart och jag hoppas hon får det sjukt bra!
det känns sakta med säkert som hösten börjar hitta hit. känns lite läskigt att inte börja skolan igen, men fan vad roligt jag ska ha det.

20-års fest

igår firade vi anna som hade 20års fest, mysig kväll som började med grillning hos erik och sen snittar, drink, rim och musik hemma hos anna. blev dock en tidig hemgång eftersom jag började jobba sju imorse.


Fredag

vart till malmjärn med mamma och linnea idag, sjukt mysigt! tog sen en tripp till valbo med sandra och mina kära pojkar som vi avslutade på aga. underbart gott, äckligt mätt.

Fucking perfect

aldrig vart så trött. sovit i solen efter jobbet och klippt pappa litegrann. nu blir det film och hallonpaj med mamma och pappa. ledig imorgon och jag kan inte vara lyckligare!!
suuushi med erika och frida, underbart gott

4 Augusti

http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots

Matvrak

har aldrig ätit så mycket smörgåstårta tror jag och ändå är jag inte proppmätt. lite annan tårta på det och så var jag mer än nöjd. trodde jag.
det första jag gör när jag kommer hem är att öppna skafferiet för att se om det finns något att äta innan jag kommer på mig själv att jag nyss käka 10 kg mat. min mage måste ju ha nått allvarligt fel.

GRATTIS ANNA!

kunde inte hålla mig borta från ön igår trots allt och det blev en hel del dans, underbart! kom hem sent, upp och jobba tidigt. är sjukt trött nu men ska snart iväg på kalas hos anna som fyller 20 idag, hörde att det ryktades om smörgåstårta så det tackar jag inte nej till!

Jobbar!

hängde på donken åtta imorse för introduktion och på tisdag börjar jag. nervis, men det ska nog gå bra.
nu ska jag iväg och jobba till klockan nio här i färnbo och sen agera lite taxi till ön ikväll. känns lite sorgset att inte dansa på sista ön men jag har fasen gjort mitt för det här året!

Måndag

har haft en kuung helg. helt död nu efter jobb hela dagen. sov nyss en timme i solen och ska iväg och träna nu. behöver några hundra timmar sömn för att bli människa igen.

RSS 2.0