Lördag



Don't stop the music

Inviger lovet med tvådagars och trots att jag är hjörnslö idag är vi lika taggad igen! galen gårdag och hoppas på en ännu bättre nu! förfest hos anna, snart kööör vi.


Give the first dance to me

igår blev det en sväng till sandviken och se lite korpeninnebandy. krogen för vissa och jäklar vad kul det hade varit om man ändå hade haft något annat än adidasbyxor på sig.. men jag taggar till helgen för då är det fest!

nu har jag pluggat matte hela dagen inför provet imorgon och så lite hockey ikväll. får se om det kanske är roligt denna gång, men svårt att tro!


Peace&Love

biljetterna till peace har släpps! oskar linnros och daniel adams-ray kommer. överväger nästan att köpa en på dirr.

har varit med johanna till gävle idag och inhandlat en tshirt och en tröja. lika kul som alltid! ikväll blir det hemmagjord pizza, muums och nu ska jag baka mallans goda bröd! hoppas det blir lika gott.

Beverly hills

tog en liten promenad med lurarna i mina öron. en vecka kvar tills jag får träffa erika och nu börjar jag sakna henne redigt mycket.

ska dra några till avsnitt beverlyhills, så bra att jag till och med glömmer bort onetreehill och desperate housewives. då är det illa.


Tisdag

har klistrat 362 adresslappar på lika många kuvert idag. packningen gick som på fabrik och nu ligger breven i en sån där gul låda.
bara ett matteprov kvar och sen tar jag höstlov!!!!!!11



qvarna_tröttt

Need to breathe

something beautiful


Måndag

blev en helhelg med mina grabbar. och igår tog vi en tripp till valbo för skattjakt och sen lite maxbörgare i gävle. geocaching är ju egentligen bra häftigt!

har hållt på med projektarbetet hela dagen, skrivit in massa adresser på datorn och skrivit ut miljarder med papper. men snart ska nog dom där breven vara ivägskickade.

Högskoleprov

skön dag med högskoleprov, ELLER?? ska bli roligt att se resultatet, tacka vet jag matte, där har man ju lite i huvudet i alla fall.
blir då en lugn kväll ikväll.


Fredag

är hemkommen för en stund sen till nybakad morotskaka och ikväll väntar tacos innan en redig grabbkväll!


Godnatt

det var kanske världens blåstaste människa med i lyxfällan nyss. jag förstår inte hur vissa kan tänka så galet? nu ska jag sova och hoppas att allt sitter till provet imorgon.

och erika! JAG. HAR. BOKAT. TÅGBILJETTER.

Chilly

tänkte ta en lång promenad som blev en väldigt kort promenad, var sjukt kallt. har nyss pratat med erika i femtio min och snart får jag träffa den gullplutten, lycka! hon är ju faktiskt lite saknad, men bara lite..
nu blir det lite beverly hills och sen samhällskunskapsplugg hela kvällen.


Säter Mentalsjukhus

tog en tripp till säter igår med mallan och grabbarna. hade nog föreställt mig det läskigare men när man inte kom in så var det inge så farligt längre. men skulle däremot vara kul att göra det igen när det går lite bättre.





Mormors köttbullar

mormors köttbullar kan var dom godaste i hela världen, inge krydd! med lite brunsås och jopp så är det inte illa alls. 

var där och åt lite kvällsmat nyss och nu ska jag snart ta bilen mot sandviken för bus och roligheter. ha en bra kväll!



Tisdag

har lyckats sträcka min ena vad, därför spenderar jag kvällen i lugn och ro med berverly hills, plugg och skorpor. som om jag brukar göra annat i vanliga fall? snaart höstlov!

Light outside

ett vildsvin på 250 kilo, en meter hög har skjutits i färnbo. kul om man skulle träffat på den besten, stendöd sofia.

har spenderat dagen i skolan och nu blir det lite samhällskunskapsplugg och sen träning. senare desperate housewives, beverly hills och varm choklad, hur mysigt.


Living on the edge

har haft en kanonhelg i stockholm med anna och kurvan! lite shopping och massa mys i lördags innan pizza och utgång. förfest med några trevliga grabbar men sämst musik på krogen. slutade med att jag gick i strumpfötter hela vägen hem på natten, sköna skor. tog en tacobuffé ala bakismat på åhlens idag innan tåget rullade hemåt med två glada och nöjda tjejer.


Don't worry, be happy

tur och retur till färnbo, tack

styrde som sagt näsan mot stockholm men hamnade tillslut hemma i färnbo igen. med det var ju en god hamburgare på aga och en trevlig biltur till gävle, tack för skjutsen johanna. sämre var det med inställt tåg, ersättningsbuss som inte kom och en förjävligt kyligt väder som förfrös hela mig. bra start på den här helgen!
MEN vi försöker igen imorgon men den här gången hoppar vi över tåget, tar buss till uppsala och taxikurvan som hämtar oss där, får se om vi lyckas ta oss till storstan denna gång!
lite beverly hills nu och godnatt.

Stockholm

håller på att packa det sista innan jag tar bussen till sandviken om en timme. blir lite burgare med johanna och malin på aga och klockan en minut i nio går tåget mot stockholm. kommer bli en kalasbra helg hos kurvan detta!


Blueberry

såg fram emot lite nybakt blåbärspaj denna ljuva afton men vad är den inte när man kommer in till köket och ska ta en bit om inte slut. SÅKLART.
godnatt

What's the point

känns värt att åka till skolan på en enda lektion där läraren inte ens var med. åt lite lunch med mamma på stan och sen så har jag nu varit ute och sprungit en sväng. lite packning och städning nusåå. om det är skönt med fredag imorgon, stockholm och helg!


för hur fint skulle det vara med lite sommarlov?

Mandarin

nusåå är man hemma igen efter ännu en skoldag. mötte pappa påväg från bussen i full färd med att åka och köpa mandariner till mig, gull han.
nu har jag även fått klarhet i skillnaderna mellan mandarin, clementin och satsumas. om det nu var nödvändigt när det är så gott som samma sak allihop!

lite mat på det här så och lite onetreehill senare idag så kommer även detta bli en skön dag.



ehee, soet_kire

Hur gott?

försov mig lite i morse men sen har dagen varit kanon! en heldag med mallan är inte illa, lite projektarbete, valbo, kotlettrad på ikea och gävle innan hon drog till frissan och förnyade sitt ruffs. tog mig sen helt själv från brynäs i rusningstrafik tillbaka hem, OM jag är stolt.

lite tårta hos mormor som blitt lite äldre och så fotboll nu. varför, VARFÖR ser sverige ut som italien??


Kortvasan

sofia är a.n.m.ä.l.d. till kortvasan och har nu ingen återvändo. 25 februari ska jag ta mig fram på skidor, tre mil. haha det låter ju sjukt.

nu kollar jag på desperate housewives och sen så lite paradisehotel så är kvällen räddad.


feel med midsommar och sol

Måndag

har varit en kalas helg! började morgonen med lite kemiprov och det gick över förväntan, trodde det skulle vara sjukt svårt. åt lite mysig fruskost hos mallabus och sen så en till lektion innan bussen gick hem.

nu ska jag ta en promenad i solen och hämta ett paket.


I see you everywhere

efter en heldag i uppsala och fotbollsfest är jag nu hemma och tröttt. men att köra fulla människor lönar sig i plånkan. pratar nu med en fuller erika och sen sovdags, godnattt

Stay by my side

behövde aldrig traska så långt som till postlådan då anna kom som på beställning och leverade, göll hon. nu har jag gjort lite tof och kollat på letters to juliet ännu än gång, ikväll bjuds det på trerätters hos johanna i järbo, hur gott?


Don't worry

det sjuka med premium är att man undrar vart reklamen är, innan man kommer på att det ska ju inte vara reklam! idiot man är.
nu ska jag ta mig lite luft, närmare bestämt hämta posten.

Letters to juliet

har börjat förstått mig på den där tekniska krabaten nu! kollade nyss på letters to juliet, kanske den finaste filmen på länge?


iPhone

har catchat in en iphone, spotify premium och feber dom här dagarna. mår fortfarande som ett mongo så ska äta nått, kolla på onetrehill och sova lite mer. jag som skulle till uppsala med anna idag.. hoppas jag mår bättre till imorn och helgen!

Vine of Sofia



tvåtusen kronor flaskan! tack erika och anna, det var gotttt


Kanelbullar

började med lite skolfoto tidigt imorse, hej sandviksslusk!
fick mamma att köpa lite bullar och de satt redigt fint i magen men snart lite zumba för att skaka bort dom igen och sen ska det bli fint med en till bulle och desperate housewives när man kommer hem.

Godnatt

Whoever you are, where will you be?
Are you the same old dreamer out there waiting only for me?
Waitin' for love, waitin' for the same old dreamer on the other side
Hopin' that no matter how far I'm find my way to you
Followin' a rainbow

Gubben i lådan

gäälen helg.
var på bio i fredags, i rymden finns inga känslor och lekte natttaxi och så fest igår. förfest med tre härliga brudar och sen lobby. värt.


nöööjd tjej

RSS 2.0