Things


Weekend

Aha, Fredagen spenderade hos Adam med lite grillning och trevligt folk. Det enda negativa som finns är myggen som gör att man måste sitta inne istället för att vara ute på sommaren, vad är sommaren till för liksom? Grillningen gick till så att vi sprang ut, la på köttet, sprand in, väntade ett tag, sprang ut, vände på köttet och sprang in igen. Så fick det blir för att vi inte ville bli myggätna. Som tur var åt dom inte upp våran mat.
Kvällen var lagom rolig och trevligt folk, men det är det väl nästan alltid. Det som gjorde min kväll var då Wii, hur kul är inte det? Mariokart, oohyes!

Dagen efter var det Lördag, alltså upp tidigt och iväg mot Sandviken. Där inne var vi redan för halv 9, alldeles för tidigt på en lördag om jag får säga det själv. Men vi skulle nämligen på överkörningskurs, ja vad man nu kallar det. Så se upp den 19 September för då kommer jag på vägarna.
Kursen kan jag ju säga att jag nog till och med sov på, ja inte riktigt men hade kunnat gjort om jag inte suttit rakt framför han som pratade. Tre långa timmar var jobbigt och man lärde sig ju inte något nytt. Jo att jag hade bra syn, man fick ju göra syntest också!
Sen efter allt så kunde vi äntligen gå ut i friska luften och mot stan. In på TeamSportia och det som nu finns i Sandviken. Ja Lindex och Guldfynd var det också vi besökte. Klocka, tröja och lite annat smått och gott fick hoppa ner i min kasse påväg ut genom dörrarna.
Åka hem, ta det lungt och vänta tills klocka blev 5 var det som gällde sen. Då var det Mat med dom bästa, ja för er som nu inte vet är det Erika, Anna och Simone jag bubblar om. Kycklingfilé, Krocketter och bea var på menyn. Till efterrätt sen, glass och varma bär. Gott var bara förnamnet.
Tick Tack, Tick, Tack.. och sen var klockan 9, alltså hem till Erika och vinna över Jennie och Anderas på något sångspel. Ja vinsten kanske inte blev vår men roligt var det väl. Känns som det händer mycket nu, men sen fortsatte vi ytterligare mot ett annat hus, vilket inte var någon annans än Puttes. Samma trevliga folk där och prat och så drog klockan iväg mot ett och det var dags att åka hem och sova tänkte jag. Men nu är klockan två och jag är fortfarande uppe.

Godnatt!

Friday and Party and Mat

Jahaja, nu är det Fredag och alltså helg. Vilket troligen kommer bestå av grillning med trevligt folk. Kött, potatissallad och beasås. Mums är det rätta ordet. Ja, kanske lite gurka och tomat på det också så blir det ännu mer tummen upp!

Dagen har jag tillbringat ute i solen och molnen.
Blev väckt av mamma som ringe säkert 20 signaler för att verkligen se till att jag vaknade. Då var väl klockan 10. Ja när man väl var uppe slukade jag ett One Tree Hill avsnitt med Tacopaj och mackor till innan jag gick ut. Där har jag väl som sagt legat mest hela dagen, jäst och sovit med jämna mellanrum. Kom in för curkus 10 minuter sen och orkat knappt lyfta armarna. Skulle kunna somna här igen i soffan, rätt över datorn bara sådär. Det skulle vara nått de.

Solen tittar fram

  
 

Det här är väl ungefär vad min dag har bestått av.
En sol, en bok, en iPod, en solstol och glass med chokladsås och strössel.

Sommarlov



Lediga dagar som man tillbringar genom att inte göra någonting. Om det ändå var riktigt sommarväder så skulle allt bli mycket härligare.

Nu ska jag sysselsätta mig med nått.
/SOFIA

Sommaren i city, 1990



Idag blir det stan med Erika. Det ska bli mys. Kan ju inte bli annat för den delen heller. Får se om simone hittar dit med.
Sen hem och träning på direkten efter det. En fullspäckad dag alltså. Men det är bara bra.


check out

erikaochsofia.blogg.se


Kenny Logins - Footloose


sandön



Erika hade roligt med sin rumpa.

Skolavslutning



För nu äre slut. Kan inte bli bättre. HImla skönt. Sommarlov, gymnasiet i höst. Låter inte det bra så vet jag inte.
Blommor, rosor och härliga miner, blandat med avslutningsdikter och en trumpinne.
Tack för alla åren.

Nu är det bara FESTEN kvar. Tagga!! 

 

In my dreams

Skolavslutningen klampar med stormsteg hitåt.. Idag är det måndag, imorgon är det tisdag och på onsdag är det onsdag. Ja alltså skolavslutning. Blir inte sämre med avslutningsfest här hemma heller.

Mitt humör är på topp, allt känns bra och vädret är hyffsat varmt. Lite tråkigt att det inte är lika fint som förra veckan. Men vad gör det om hundra år?
Idag spelade vi brännboll mot lärarna, känns konstigt att det var våran tur nu redan. När man var liten satt man ju där "Tänk när det är våran tur" och nästan drömde. Det var ju så långt kvar.
Men idag tog vi hem segern med 102-93. Satt fint.

Tisdagen, ja det är dagen imorgon. Och med den menas sovmorgon och avslutningsmiddag. Eller ja två timmar extra kan jag sova för sen brummar Elin in här och vi ska pimpa lite. Ja mopparna alltså. Kalla oss töntig, men man slutar bara nian en gång i livet. Dagen går och middagen tar slut, då är det bara att vänta till fyra för då är det dags för nästa grillning. Ja här slår vi till på stort. Thure ska bjuda oss på mat, närmade den avslutningsfest han lovade oss för 2 år sen. Himla kul tycker jag.



RSS 2.0