Helgen.










Fredagen bestog av Grillning hos självaste Magnusson. Hem, sova, vakna och åka till Hamre på Lördagen med Anna, Erika och Sandra. Sen hem kolla på liite fotboll och sen till Anna på kalas eller ja fest med grillning och tårta. Sjutton fyller hon på Söndag, den tredje alltså.
Vakna på söndagen runt sisådär elva och gick ut i skuggan. Solen var för varm. Erika ringde och det var bio på kvällen. Efter klockan 2 sa hon att bussen skulle gå kvart i 3 och jag som trodde att klockan bara var 1 fick lite bråttom där på slutet när jag insåg att klockan inte alls var långt kvar till bussen skulle dra. Käk på IKEA blev det visst också. Sen till filmen. Batman - The dark night. Visst heter den så? Bra var den allafall. Trångt på vägen hem eftersom vi bytte till oss några platser i bilen mot våra platser på bion. Men dog gjorde vi ju inte. Så då blev det hem och mys med älsklingen. Det gillar jag mer än mycket.

Awake.

Torsdag(fredag nu egentligen) och vi har kommit hem från Götet. En kort sammanfattning var att vi hade jääävligt roligt. Söndag till Torsdag, och det var galet skönt att komma hemifrån och utvidga våra vyer.
Saknade väl Ludde en aning men det klarar man väl;)
Bilder kommer väl såsmåningom så ni får se hur roligt vi har haft och bli avundsjuka. Men jag måste bara säga nu att Erika åkte alla karuseller (på Liseberg) med mig, även Kanonen! Det tycker jag hon kan få en applåd för tillochmed. Trodde hon hade fått en sjukdom där ett tag när hon själv sa "Den där åker vi". Förutom Liseberg så guppade vi runt i PartyPaddan, fick ju lite extra lyx där. Andra fick ju åka TråkPaddan. Så det gjorde vi tummen upp åt. Shopping i inte en liten skala hann vi med också. Ja Sex And The City på bio får vi inte glömma. Den var ruskigt bra den filmen.

Föresten så har  datorn pajjat igen. Det var mindre roligt.

Göteborg

Vaknade nyss. Sov tydligen i 2 och en halv timme men det var mer än vad jag behövde just nu. Skönt helt enkelt. Jag vill inte ligga inne i Göteborg. Går på Alvedon och Ipren nu också. Kanske är därför jag känner mig bra för tillfället.
Jag blir lite fundersam över vad för mat det blir ikväll asså. Linnea som är kocken och då vet man ju aldrig. Låter ju bra ifrån köket allafall. Men lukten är ju svårare att känna, täppt det är vad jag är.

Nu ska jag börja packa, bättre sent än aldrig. Fast det kan väl inte ta så lång tid. Frågan är bara vad jag ska ha för väska och vad jag ska ha med mig.

Imorgon drar vi!
Sofia, Erika, Anna och Kurvan. Götet, here we are!


2 dagar kvar!!


You make me smile every day

Galet vad ont jag har i min hals just nu. Vad kan man göra för att det ska bli bättre? Märker även att jag har börjat sagt galet väldigt ofta, blir nog mitt nya ord det där. Fast jag har fortfarande inte bestämt om det är positivt eller negativt.

För cirkus en timme sen åt jag en varmmacka, kanske mer känd som Toast för vissa. Jag vet inte vad folk kallar det. Gott det var det allafall och något jag kan rekomendera starkt såhär på kvällskvisten<3. Men sen till efterrätt skulle jag ta mina maltesers som jag så noga gömt i kylskåpet under salladen och gurkan för att ingen skulle äta upp dom. Men vad är inte borta när jag väl ska ha dom. "Vem fan har tagit min maltesers?" "Jag köper nya!" Kommer det då från mamma. Finns det något som som klassas som godis måste man verkligen gömma det om min mamma finns i huset. Hon är värre än ett litet barn som inte vet vad som är rätt och fel och tar allt hon kommer över här hemma (i godisväg).

Idag har jag åkt båt med Anna, Ludde och Erik. Annars "eka" som Erik säger, men vaddå? Det finns ju en motor och jag anser att en eka är en liten träbåt med endast åror.
Vi hade en rolig dag även om inte vädret var bra. Var ju ganska mycket vågot på vägen till Sandön och solen tittade fram i  max en kvart när vi väl var där. Men ensamma var vi ju där och matsäcken tog slut och vi åkte hem.

Sen nu på kvällen har vi kollat på film hos Erik, men vad ska man göra om inte kolla på film när vädret är mer än kasst och myggorna är rena militärerna. Kan väl inte påstå att filmen var bra eller dålig eftersom jag inte såg så mycket. Sov väl lite här och från och bjöd på någon liiten snark som gjorde att jag vaknade lika fort själv. Fast det berodde ju på att jag är sablans förkyld. Ja klart det gjorde.

Godnatt.

Summer.

Du är fan värd ett eget inlägg <3.

You make my day

Någonting säger mig att jag ska släcka lampan och sova mina 8 timmar, alltså vakna när klockan är 9 imorgonbitti. Och då hoppas att solen inte har hunnit försvinna för dagen. Vi hade ju faktiskt tänkt att åka båt och ta oss ut redan vid 10 imorgon. Om alla är i tid och inte har försovit sig med flit dvs.

Men eftersom jag inte är så sugen på att sova än så ska jag skriva lite om gårdagen eller förrgår är det väl nu om någon som läser det här är sådär exakta på tid och dagar. Men jag räknar faktiskt inte det här som en ny dag eftersom jag inte har sovit någontingoch vaknat upp än.
Ja det var fest hos Simone, en reedigt kul sån. Var nog längesen jag var på en sån rolig fest, helt seriöst. Men vad kan det inte bli om folket är på bra humör och det är massa trevligt folk?
Även om ett par strumpor fick ta och hamna i sopkorgen och man fick chansen att bli en aning irriterad också, ja jag tar inju inte åt mig. Men vissa saker är bara så onödiga när man ändå har fel. Så hade jag jäävligt roligt.
Och om människor någongång kan inse saker kanske det är dags att börja lära sig nu. Fick ju ett förlåt och det är var ju kul att höra.
Halv 4 fick man skjuts hem och så var den roliga kvällen över.

Ska kanske ta och sova nu. Eller i alla fall skriva klart det hära. Kan väl bara säga Godnatt och Sov så gott!

  



Ny dag nya möjligheter

Ikväll.


Smile.



  1 månad med dig <3

Those words.

Ligger här på mage i sängen och fötterna i vädret, viftar lite lagom på dom också. En maltesers påse har jag här brevid också. Som Anna köpte på Ålandsbåten idag eller igår till Erika och mig. En god gärning alltså, även om jag just kom på att jag börjar tröttna på dom. Har ju börjat möla i oss sånna här nu ganska ofta och då kan man ju inte annat än tröttna. Men kan nog få i mig dom, haha.
Försöker också ladda upp årets storfilm så att jag kan visa den på våran blogg. Ja min och Erikas alltså. Men Youtube verkar inte vara på min sida just nu för det går segare än segast.

Ska kanske sova i tid idag också så att man inte blir en Zombi snart. Det skulle ju se lite knepigt ut. Ja om inte annat läskigt.


Finally, welcome.

Vad ska man göra med alla dagarna? Ligga ute och steka är ju en sak som är ganska skönt när vädret är på bra humör. Och de är det idag. Därför ligger jag ute och schteker idag. Och även datorn får följa med. Då kan det inte bli bättre.

Hör lite plask och sådär. Nyss ett skrik för att någon fick en fågelbajs i håret. Haha, sommar känns det som alla fall. Lite musik och alltså en härlig dag.  Ska nog till och med ta ett bad. Måste också tillägga att jag har en galet fet blånagel. Den är ju svart.
Men nu låter brandlarmet från solliden och det var väl minrdre bra. Kan det vara som hänt nudå?
Och nu låter det ännu en gång innan jag ens har hunnit valt ut en bild och tryckt på publicera.


Onsdag.

Sol som täcktes av en massa moln. Tekaka.  Datorn. Sockerkaka. Köpte Pommes.
Kvällsmat(pomfritten). Glass med Kolasås. Erika. Film med folk. Sova.

Så kommer och har min dag sett ut.


I feel good in your arms.

För inte alls längesen var man hur trött som helst och ahde kunnat somnat på köksbordet hos Annasådär rakt upp och ner. Men nu när man är hemkommen och ska sova på riktigt så är man pigg. Eller ja pigg för stunden i alla fall. Sitter jag här i ett tag blir jag nog trött igen.
Ont i huvet har ja också, inte roligt. Ska nog ta en alvedon och försöka sova såfort jag har skrivit klart det hära. Sen vet jag ju inte när jag ska vakna imorgon heller, ska troligen med mamma in till stan och då vet man aldrig när hon åker. Får hoppas att det inte blir För tidigt.

Dagen har varit gaska soft. Ja soft med ett enkelt ord. Pizza till lunch, fram och hämta biljetter till Lars Winnerbäck. Den 15 augusti så kommer vi. Sen har vi umgåtts med trevligt folk, kollade på Sweet Home Alabama hos Anna. Den är bra den. Och nu på kvällen eller ja natten har vi spelat spel. TP, med vuxna frågor. Så att jag inte kunde en enda fråga var väl inte så konstigt. Och speciellt inte när spelet var från 1984.. Det var nog gammelheten som gjorde det. Men vann gjorde mitt lag, men det var nog för att Erik var med. Och för att motståndarna var Anna och Ludde..

Mn vi lärde oss ett nyss ord som heter Apolit. Det betyder att man inte bor i något land eller ja tillhör. Man är statslös för den som vill veta.

Godnatt!


Sunday evening.

Ännu en ny vecka på sommarlover som börjar med tråkigt väder. Det här sommarn skulle ju vara perfekt, men sol vareviga dag! Fast det sägs ju så varje år.

Igår var jag hemma och tog det lungt hela långa dagen, eller ja fram till halv 6. Då trampade jag fram till Anna och sen brummade vi därifrån till Erika, plockade upp henne och ut mot Edsviken. Kändes väl inte direkt som man hade hamnat rätt därute bland alla pensionärer och annat folk. Men det struntade vi i, för vi var ju där för att lyssna på Oskar. Vilket var bra.
Efter detta flytte vi stugan så fort vi kunde för att slippa vara sociala under fikat. Då brummade vi hemVi tog flykten till Erika och väl framme där plingade det till och ett sms kom till oss alla tre. Film hos Erik klockan åtta. Precis som han hade läst våra tankar där.
Filmen var bra och som alltid kommer jag inte ihåg vad den heter.

Efter filmen var det mys hos Ludde. Sen till David och spela Tv-spel. Förlorade med 5-0 en match, men vad gör det om hundra år? Och speciellt inte när det blev oavgjrot sen, 1-1. Men där var det straffarna som förstörde det hela. Snart tar jag dom båda två, höhö.
Innan klockan var dags att åka hem spelade vi också Chicago tror jag det hette, och nått nytt lär man sig då varenda dag. Men där var jag inte lika dålig.
Hoppas ni orkade läsa.

Nu blir det Pizza från American för mig. Finns det nå godare? Sen fram. Betala peningar och våldgästa Erika på jobbet.
Ha en bra dag!

I can't understand



Ont
i huvet är vad jag har. En näsa som känns snuvig fast den är helt frisk och en hals som gör ont.
Jag vill inte bli sjuk så får hoppas att det blir bättre nu på direkten.
Sitte här och väntar på tacos och ikväll blir det bodås kanske. Om vi hittar skjuts dit och hem alltså.
Knepigt det dära.

Efter maten ska jag i alla fall ta min lilla väska med lite smått och gott i och sen ska jag åka fram till
Erika och Anna som sitter där hemma på Framnäsgatan och äter sallad från pizzan, ja jag förstår inte. Sallad,
när man kan äta pizza.

Happy Birthday.



Vad är det för dag idag, Vad är det för dag idag?
Ja det är ingen vanlig för det är Luddes födelsedag.
Hurra, Hurra, Hurra!

GRATTIS LUDDE <3











Dagen
Om en halvtimme blir det bad, picknick och Hamre med Sandra. Låter inte det bra härligt? Men nu måste jag gå och byta om, äta lite och sen gasa fram och plocka upp henne.

I did it!!

Jo jag skrev ju att jag skulle tagga match och det gjorde jag genom att baka kakor, sola och kolla på film. Kan inte bli bättre. Ja, apropå matchen så kan vi ju säga att den gick mer än bra. 3-0, kan inte blir bättre avslutning innan sommaren. Trött och ont i kroppen påköpet, men tackar jag inte heller nej till. Känna ju att man har rört på sig då!

Efter matchen har jag lekt lite med Erika. Vi tog en promme fram till Lars. Inhandlade lite gott, närmare bestämt en liten chipspåse och en dubbeldaim. Sen satte vi oss ner på en bänk, pratade och hade allmänt mysigt. När myggen sen tog kål på oss så traskade vi hem igen.

Today is tomorrow

Snart är klockan ett och här sitter jag och kollar när glassbilen ska komma imorgon. Man måste ju stå där beredd så att man inte missar den. haha.
Ska nog till och med ta och sov snart. Sova ut och tagga match. Hoppas på sol och vakna på ett bra humör helt enkelt.


RSS 2.0