Nu drar Erika och jag mot "solen" för att bli neger!



Party

Nu har vi iaf planer för imorgondagen kanske inte som vi ville från början men det blir nog roligt hoppas jag, man vill ju inte sitta hemma och ruttna bort på självaste nyårsafton heller! Då ska man ha stenkul med alla sina bästa!


Nu vill jag verkligen beställa från hm.
http://www.hm.com


TAGGA!

Nu blir det spel, "Absolut överens eller som hund och katt"!


Nu är det tagga till NYÅR som gäller!


Mycket är det som händer.

Ja vad ska jag säga. Jo jag kan ju börja med att skriva varför jag inte skrivit här på ett tag och det kan ju bero på att jag inte har orkat, haft mycket för mig och helt enkelt inte haft lust. Men nu blire väl lite skrivning igen antar jag.

Julen var bra, fick julklappar som jag önskade mig och träffade släkten. Sen var den över och nu får man vänta i nästan ett helt år till. Men egentligen är det enda roliga med julafton alla klappar som man får, men det roliga ska väl vara släkten och sånt därnt! Inte ens julmat tycker jag om. Ketchup på julbordet är min melodi iaf, haha. Men även om man inte gillar julmaten så sitter det ju inte fel med Knäck och sånt därnt så därför får Erika och jag se till att slänga upp lite stålar och köpa oss ett nytt kort så att bli kan bilda muskler!

Sen har det gått massa dagar, har väl varit med tråk erika hela veckan, inte en dag utan att man slipper se na. Men hon är go hon. Sen har vi ju spelat spel och nördat film hela veckan, men inte gnäller jag för de för det har nog varit det roligaste lovet hittils iaf. Varenda dag har varit hru kul som hellst! Färbofolket, dom gillar vi.
Kupolen har jag ju okcså hunnit med, dit brummade jag, mamma, erika och simone igår men det värdelösaste jag varit på så därför blev det en tripp med bussen mot gävle idag också för att hitta den speciella nyårsklännignen, okej det var väl kanske inte en klänning jag var ute efter men hem kom jag hem med en vanlig t-shirt och inte det jag egentligen skulle ha! Så blir det ju jämt och det gillar vi inte!

Nästa vecka är det NYÅR! och då blir det partaj och umgås så mycket som det går. Ska blir kul det här ska ni se! Sen fyller ju även David år den andra så får väl säga Grattis redan nu utifall jag glömmer bort den här gulliga lilla sidan och inte skriver på ett tag igen.
Ja och det kommer även bli kungsberget med Anna, det är min skidpompis de och Erik men det får  vi se hur det blir med den saken, skidor ska jag åka det är iaf en sak som är säker!

Nu är det sent så ska väl säga hej till John Blund snart får jag hoppas, godnatt.

image65

I wanna wish you all a Merry Christmas

Då var det plötsligt den 24 december och jag tycker inte det var längesen man ville att just den här dagen skulle komma direkt. Åsså vips är den här, men inte känner man att det är jul heller! Inge snö på backen och annat som hör julen till, har inte ens julpyntat på rummet mitt! Ser lika stökigt ut som vanligt.

Redan har det gått 58 minuter, hela en timme! Alltså kommer dagen gå fort. När man vaknar ska man leta på sina julklappar som då Linnea har gömt någonstans, hittade faktiskt en ledtråd, men säg inget till henne! haha'
Sen vid lunch bär det iväg mot sandviken och farmor och farfar med massa kusiner, okej jag har inte massa kusiner. Hela 6 st. Där ska vi äta, mysa och kolla på Kalle Anka! Sen bär det hemmåt mot vista och ännu mer julfirande och då ska vi öppna alla paket! Och sen har den dagen gått och den efterlängtade julafton är slut!

GOD JUL!


2 dagar kvar

Maskeraden blev sjukt lyckad, en kalas kväll!

Väntar nu på att erika "den otroligt snabba" wahlén ska bli klar för då blire lasses hamburgare och massa godis för att sen troligen gå vidare för lite filmkik! Mysig kväll alltså.

 

Tagga!

för ikväll är det maskerad! Bussen går om ca en timme och sen är det pizza och till Isabell som gäller. Efter det bär vi iväg till maskeraden. Och sen bussen och bil hem inatt!
Ett kort och lättläst inlägg. javisst!


Broken Dreams

Har nu kollat på film med pappsen, det blev "I know who killed me" med Lindsay Lohan, riktigt bra men en aningen konstig enligt min smak!
Nu ska jag väl snart ta och tänka på sängen om jag ska orka vara vaken imorn, för då är det maskerad!


I hope I meet you

Ledig idag eftersom vi slutade skolan igårkväll.
Avslutningen var mysig som alltid och för ovanlighetens skull så spelade jag gitarr inför massa folk. Ja inte själv förstås utan med Sofia, Fiona, Elin och Sofie. Gick hur bra som hellst för den delen!

Efter kyrkan var det då julklappen. Jag tog med klubban och drog till gympasalen, ja anna var också med! Jag kan ju bara säga att vi vann! Under finalen gick även larmet och det var ju lite takt i det också så lite danssugen blev ju Putte iaf!

Ja och åter till idag. Vaknade vid 11 och åt lite frulle, eller man kanske inte kan kalla det frukost heller utan mer ett glas juice och ett glas yoghurt. Klockan halv 1 kom mamma och plockade upp mig och vi brummade in mot sandviken, där skulle vi fixa leg till mig! Så nu kan jag snart visa  att det verkligen är jag som heter Sofia.

När klockan var runt tre så ringde Erika tråkigt nog, hon skulle ju med oss till valbo! Så då lära vi ju styra bilen mot gymnasiet och plocka upp henne. I valbo träffade vi John och Erik som också var där!
Tillslut hittade jag även en julklapp till Erika, inte den jätte bra iden som jag fick när jag gick där. Men en annan sak som nog också blir bra! Du vill allt bra veta vad det är va? Men det tänker jag inte säga.
Vi käkade gott på IKEA och jag köpte även urgulliga reflexer, haha. Sen styrde vi bilen hem mot färnbo igen och nu sitter jag här.

Får se vad som händer ikväll, men jag gissar på en hemmakväll bara.. Hejdå!

Everything changes..

Julmiddag idag och senare blir det avslutning och jag fattar inte att vi kommer göra det! Jag är sjukt nervös och efter kyrkan blir det då Julklappen! Sen när man vaknar imorn så har man lov och kan göra som man vill :D

     

All I want for Christmas..

Det blev många inlägg idag men sitter ju inte fel med det ibland heller! Nåndag kanske det inte blir nått och nån dag många. Får man ju se..

Nu är klockan snart dags och sova och tur är väl de om jag ska orka upp imorn, men en nackdel är ju att jag fortfarande inte har bestämt mig vad jag ska ha på mig. Sen måste jag också hitta nått som jag kan ha på julspexet, bästa som visats lovar jag helt klart! haha.

Nej sängen nu, gonatt!

Jag vill veta.

Nu kan jag gå på maskeraden med nånting på mig och snyggt är det också, anna och ska blir som tvillignar! Mormor min är duktig hon ser ni. Men jag tänker inte skriva vad jag ska vara för det får man se om man träffar mig på fredag!


Jul jul, strålande jul

Julavslutning imorn, det mysigaste på hela skolan på hela året! Julspex är det ju också och jag lovar att det inte är nått ni vill missa i år!

Ikväll ska vi till mormor och fixa lite till maskeraden på fredag och det kommer också att blir kanon, nu börjar det även kännas som det snart är jul! Det enda som saknas är ju faktiskt snön. '


21,25

Snart är det fredag pch vi vet vad som väntar då, jo maskerad. Hur kul som helst ju! 
Nån som har något julklappstips föresten?

Julen är här snart!

Lördag och söndag blev soft. Spel hos anna med hela högen, pictionary. Lika roligt varje gång! Erika och jag var ju helt klart bäst.
Igår, ja alltså söndag så blev det jobb, gym och solning. Sen hem och kolla på legally blonde och andra avenyn! Alla söndagar ser ju mäst lika dan ut, slappa, jobba, sola eller gym och sen andra avenyn.

Idag blev det dammsugning och alltså städning av mitt rum, sen pepparkakshusbak! Resultatet av baket blev "återvinningsstation" Se själv!


Young, old

lussebandy igår, eller först var det skola och sen tog man bussen in mot sandviken. På bussen träffade jag även David, Erik och Ludd som då också skulle in och titta på bandy. Väntade ett tag och sen kom erika och simone från gävle och även kurvan var med. Vi åkte till simones lägenhet som inte var helt fel! Nu vill jag okcså flytta, men jag blir nog kvar hemma i många år till. Gick till jernvallen och där träffade vi allt folk igen, där stannade vi till halv två kanske och sen hem och sova.

Idag är jag så trött så jag tror nästan att jagi nte har sovit på fler veckor! Men nog ska jag hålla mig vaken för ikväll blir det spel och film kanske, så det ska bli urkul. 


11 dagar kvar

ja då var det lucia idag, berättar lite mera sen!
En annan sak är att idolbilderna har kommit ut och det är ju inte helt fel.

sen så blir det badminton idag:D helkul alltså och efter så sitter det ju inte fel med lite lussefika hos erkann heller. Helskön kväll alltså!

  

It's something

ja nu har jag varit och rört på fläsket. Träffade lite folk och så slog man en pling till mor sin och hon kom och hämta en. Nu tittar jag på topmodel, kanonbra!

Imorn är det lucia;)


Äntligen

ja då hade vi sista provet idag eftersom betyget ska sättas senast onsdag och det är ju onsdag idag! först hade vi G prov i no och sen hade vi Vg och Mvg prov, ja och för dom som vill veta så gick det inte allt för bra. Och ni som inte ville véta har nog redan läst de! Synd för er..

Ja och jag vill ju passa på att skryta lite och för vi fick ju faktiskt pepparkakor, bullar och hemgjord saft också för Gunilla tyckte att vi var så duktiga. Ja och jag kommer väl antagligen och få en aning ont i magen sen för jag tryckte ju itne i mig mindre än 25 st pepparkakor iaf.. Men man kan u inte låta dom vara kvar och bli gamla heller . Bättre och äta upp dom tyckte ju jag.

Ikväll hoppas jag på lite lätt gym med erika om jag orkar efter idrotten idag, vi var ju lite hurtiga och hade aerobic och gympa. Jag tror det var någon blandning. Sjukt jobbigt iaf kan jag lova.

12 dagar kvar till julafton, wihi:D


Sovdags.

ja nu sitter jag och tar tid medáns erika duschar, åtta minuter skulle det ta och än så länge har fyra minuter gått. Tror faktiskt hon klarar det. Åtta minuter var ju faktiskt väldigt långt, men hon ska väl kanske klä på sig också! Det är ju inte hon bäst på iaf.
 Gonatt!


13 dagar kvar

dagarna går och nu är det inte långt kvar till julafton, så jag tänkte ha lite tomtetema här på bloggen ett tag. Inget sånt här erbjudande som man brukar ha i affärerna med julrea eller nått men lite julskyltning sitter fint.

Inte så svårt å gissa vad jag har gjort idag kan jag gissa och om ni inte vet så ger jag en ledtråd med skola. Ja jag har gått i skolan och sen efteråt har jag pluggat till Noprov imorn.


Ingenting

ja då var det dags å svänga på fläsket igen! gym med erika nu:)


Några softa bilder från igår

   

FEST

blev fest hos david ikväll och kom väl hem för cirkus en halvtimme sen, hel kul kväll faktiskt! Färnbofolk dom trevligaste iaf!

Lägger upp lite bilder sen!


En heldundrande upplevelse!

ja och appropå gårdagen så var det hur kul som helst:D

Först én heldag shopping, ja ingen var väl för engångs skulle på shoppinghumör men vi hade ju roligt iaf. köpte nån sak iaf. sen åt vi mat med isabell och kurvan som också hade kommit till stockholm för att shoppa! Det blev Åhlens mat, ja för mig blev det tacobuffe! Mums säger jag bara. Shoppingen fortatte också efter käket men blev inge mer shoppingsugen för det!

Sen när klockan närmade sig halv 6 var hon nog så tog vi tunnelbanan mot Globen, och där tog vi det lilla lunga innan det var dags att inta våra platser. Satt riktigt bra faktiskt! Sen så drog dom igång publiken och klockan åtta började showen. Ja gamla artister som inte ni andra såg sjöng och så i pauserna, sen var de ju självklart även Amanda och Marie som sjöng, sjukt duktiga,. Ja vi hade alltså helt sjukt kul och det inte ju helcoolt också ska jag passa på att säga. Men jag tycker ju som dom 48.7 % som röstade på Amanda, hon skulle ju ha vunnit helt klart! Hur cool som helst menar jag. Men egentligen bryr jag mig väl inte så mycket. MEn ja AMANDA skulle ändå ha vunnit.

Sen efter när själva idol var slut tog vi fossingarna på ryggen och kutade mot tunnelbanan för att hinna med första eftersom vi absolut inte ville missa sista tåget hem! När vi kom fram till T-centralen hoppade v i och och gick till Centralen och inhandlade lite gott tills tåget skulle gå. Tåget skulle gå vid 00.11 och vi gick ut minst en kvart innan duktiga som vi var för engångs skull! Sen när klockan var 00.09 kke säger dom att tåget har blivit försenat till 00.56 så då fick vi ta vårt pick och pack och ta och gå in och sätta oss igen, men det räckteinte med den förseningen utan tåget skulle inte komma förns 01.20 eller nått så då fick vi vänta ännu längre, ja och inte fick vi sitta inne i värmen helaler, för dom skulle låsa och ja vi höll på att bli inlåsta också där inne på den stora läskiga stationen.


JAg tror inte det är meningen att vi ska åka hem frpn stockholm för i våras när vi var där så missade vi tåget och i sommras hann vi inte köpa biljetter för vi höll på att missa tåget åsså nu blev det försenat pga. en påkörningsolycka! nej helt klart inte meningen att vi ska åka hem! men tillslut gjorde vi det och nu sitter jag här hos erika och väntar på att hon ska föna klart håret sitt! Sen drar vi på fest till David!

Ja och idag var det julmarknad, inte lika mysigt som vanligt, erika och jag stod vid chokladhjulet och frös i 2 och en halv timme, men vi träffade ju lite folk iaf!

     

Nio och en halv timme

ja då var det sanrt dags att dra till stockholm, i morgon bitti kommer simone pappa och hämtar upp oss.sen drar vi till östervåla och åker bus och sen tåg mot huvudstaden!
ja och nu på kvällen var vi på innebandy, där var det blod, svett och tårar som gällde, ja riktigt så hårt var det inte men nästan;) kul var det iaf och svettig blev man!

nu ska jag ta och sova, gonatt!




Den osynlige älskaren

Nu blir det väl mest att försöka läsa ut en bok som gäller, sen blir stockholm imorn, så som man absolut inte vill missa! det ska vi hur kul som hellst. Erika, Simone, Anna och jag, kan inte bli bättre.
Ikväll blir det nog handboll fast med innabandy, ja eller vi kallar det inte handboll längre för nu tänkte vi köra alla möjliga olika bollsportet. så alltså idag är det träning, det lät ju iaf bättre än idag är det bollsport!

Sen hittade jag nu innebandy armband, haha.
armanband-for-innebandy-als.jpg

som om jag inte vet;)

skola idag, nu kan vi snart byta paket! alla utom några har lämnat. Efterkolan skippade jag lucia och åkte hem direkt, gjorde matte och snart är jag klar med författaranalysen! nu är det andra avenyn s¨ska väl kolla på det för en andra gång innan det är dag för sängen. eller kanske itne sova riktigt än klockan är ju bara haöv nio, nej det blir nog datorn och sen lite mera tv innan sängen.
ska nog ta och äta ltie youghurt ´nu, godkväll!


Tiden bara går och går..

Ja det har väl inte hänt allt för mycket idag, min och erikas julmarknadsplaner gick i botten! vi som hade tänkt på så mycket.. ja de var ju skola idag, sen åkte jag hem och gjorde lite matte och no, börjar äntligen förstå den dära matten (Y) sen så har jag gymmat, inte lika hårt som sist men det duger för idag. nej måste ta och skaffa mig en riktig kondition nu! den här veckan blir det plugg för nästa vecka ahr vi allt ifrån prov till inlämning och massa annat som ska vara kalrt innan betygen sätts! på fredag är det stockholm som gäller, idol final ju plus en massa shopping för flera kronor!

image20 


Valbo idag

Ja det blev valbo idag men hela familjen, inte det vanligaste om jag säger så! hittade ett par stövlar så nu har jag iaf ett par och dom var itne så dyr heller så hittar ajg ett par finare kan jag slå till på ett par till:D sen inhandlade jag strumpor, nått som jag verkligen behövde, nästan hål i allihop nu. Det blev en tunika, linne, hårband och lite mer sånt där som kan vara kul att ha! Sen så hittade jag också massa som jag vill ha i julklapp så jag får ju se vad som dyker upp på självaste julafton, bara 22 dagar kvar nu! Snart, snart kommer tomten.. Imorn är det skola som gäller och då får man väl  ta och göra klart våran julgran och fixa våra småjulklappar. Nej nu ska jag se slutet på topmodel och sen blri det andra avenyn :D wuuhu!


För idag är det Aidsdagen!

just nu har ju inte allt för mysig huvudvärk. men sånt  får man väl tåla. Om en och en halv timme ska vi fram och tända maschaller, det är nån slags aids dag eller nått. Man kan då tända maschaller med färnboskolan, en sån sak kan man ju absolut inte missa! Inget som händer varje dag. Ja de blev då pepparkaks bak med erika och efter var vi så trött att vi somnade på stolarna, helst skulle jag bara vilja sova nu.

1 december

ja och då var det bara 23 dagar kvar till julafton :D
igår var det fest i bygdegården och hur kul som helst! lite lek och stoj och massa folk. kani nte bli bättre. Sen sov jag hos erika, sen sa jag hejdå till sandra och erikka också kom mamma och hämtade mig. tänkte ta en dusch nu snart och sen käka lite innan det blir pepparkaks bak och tjockdag med erika. Chips och sånt du vet. Ja och ikväll hoppas jag på en film eller något för det skulle inte sitta helt fel.

   

RSS 2.0