Linedance

blev en väldigt rolig kväll igår!! lite plantskoledans, linedance, kräftor, paj, alkoholhaltiga drycker, lägereld, gitarrmusik och härligt folk så blir det kanon.

vaknade halv tio imorse pigg som en lärka och har sen varit i gävle hela dagen och kollat fotboll. tänkte åka på cruising men blev ändrade planer och nu ska jag laga pizza på en tekaka!





Kräftskiva

har haft segaste veckan någonsin i skolan. det enda vettig jag har gjort idag är att skicka ett mail och sen vänta på bussen och det är väl inte så himla vettigt det heller.

ikväll blir det lite kräftskiva i en lada bland åkrarna och kossorna i färnbo. hej bönder! känns som man borde ta på sig vinterkläderna för att överleva denna kyla. men lite alkohol borde hjälpa till att hålla värmen den med.


erkot står för bildvalet, kuung hon

Peace!

roliga sms förgyller dagen från käraste erika. man blir inte förvånad för någonting längre.

skolan har kommit igång med projektarbetena men annars flyter vi fram som vanligt, lunch två gånger på en och en halv timme sitter mer än fint!


the last song

sköön dag, först lite fotbollsmatch som årsunda vann och så lite träning. har sen spenderat kvällen med lite mys och film (som var sjukt bra) hos en sovande anna! skola imorgon, godnatt

Remember me

åt lite tacos till kvällsmat som även hela facebook verkar ha gjort? träffa killarna och anna framme och såg sen en film hos erik. remember me, grymt bra men sämst slut!
imorgon tar vi i alla fall en sväng till gävle för lite allsvensk fotboll och sen är rekryt 209 elfving alkoholsugen, någon som fixar feeest?


19 augusti

31 dagar kvar, en månad, fyra veckor.
är. så. taggad.



Från och med du

lite skola, klart lärarna hade tappat bort sitt glada humör redan? lite valbo med bästa malin och johanna. värt.
lite fotbollsträning och det var min dag.
högbo imorgon och klart te08 vinner brännbollen! elleeeeer?

Angie

idag har jag arbetat hela långa dagen och tagit en springtur, känns fett braa. sista sommarlovsdagen imorgon och den ska jag ta vara på som aldrig förr. men det ska bli sjuukt roligt att träffa klassen igen och det här året kommer vi göra så galet bra.


victoriatörnegren

Not afraid

grattis till malin, erika, sandra och erik och de som nu har blivit ett år äldre. jag hoppas att dagarna till 19 september kommer gå fort. sen såååå!


Million pieces



say everything is alright

Skööönt

igår klev jag på en geting och fick ett stick trots att jag hade skor på mig. idag hällde jag ut en burk med färg över hela mig och vad händer då imorgon på självaste fredag den trettonde?

blir i alla fall en dag med jobb och så öser vi på med tjugo års fest på kvällen, nittonårsfika och arton års förfest på lördag och så match och tjugo års kalas med förhoppningsvis smörgåstårta på söndag. blir fullt upp det här! men kommer bli kalasbra alltihooop.

Keep breathing

sladdade runt lite i falun idag och det gick la bra. hängde hos anna en sväng för att fördriva tiden och var allmänt stöd när hon bråttades med en kyckling, gick fint. kommer klara sig galant att bo själv, nu kan hon ju i alla fall rensa kyckling.  
nu har jag nyss hemkommit från lingonguppet. där var det redigt mys med erkot, gb och lite allsång framför tvn. jobb imorgon och jag är grymt taggad på fönstertvättning. fönstren kommer glänsa som aldrig förr på färnbo el!



Godnatt

segaste helgen på länge, sovit som aldrig förr! men inte hjälper det mot sjukan ändå. var med anna till sandviken och valbo igår och trixade lite mer med lägenheten som hon nu tänker bosätta sig och lämna mig kvar i färnbo. erkot är i göteborg men hoppas hon har planerat hemfärden till imorgon för det är tråkigt här hemma!


Rock & Roll

grym kväll igår, sista ön, mindre pigg idag. sjuker i halsen och hela kroppen. har spenderat nästan hela dagen på ikea och handlat saker till annas lägenhet och en hel del kom hon hem med. blev en bio med familjen och släkten på kvällskvisten som var riktigt rolig, bröderna karlsson! men nu ska jag sova bort min hals, godnattt


How to save a life

efter träningen igår tog vi ett besök i annas lilla lägenhet och sen ett stopp för pizza i årsunda. sista pizzan med samo närvarande på ett alldeles för långt tag  för nu har den pajasen dragit iväg för att leka krig och snart åker även de andra. kommer bli tomt!
imorgon är det sista ön och jag är så sjukt taggad, helt sinnes faktiskt men först förfest och fika hos anna som blir ett år äldre!


Say when

blev en film hos olle igår, from paris with love, redigt bra faktiskt. ska till farmor och farfar nu för födelsedagsfika och sen blir det en sväng till solliden för första alagsmatchen. och äntligen träning ikväll.


RSS 2.0