Footloose (Y)

Kom precis ut ur duschen och ska väl frammåt mot Lingonguppet snart. Närmare bestämt huset med en 1;a!
Sen får vi väl se vad det blir ikväll, nått roligt hoppas jag på i alla fall eftersom lovet snart är slut.

Igår var det stockholm.
Upp tidigt och hem sent! Lovar att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden.
Ja det blev lite shopping också, bland annat t-shirt, tights och kofta. Men såklart massa smått och gott också!
På kvällen var det ju även Footloose på schemat. Tokigt rolig och bra, men kan inte påstå att den var bättre än Grease!

"Den är till för personer med fysiska skador och inte för sånna med psykologiska skador.. som dig!"

Hejdå

"Kommer inte på någon rubrik"

Dagarna går lika fort som x2000 och lovet är snart slut men imorn beger vi oss mot stockholm!


Ny dag, nya äventyr

Okej, nu är klockan snart 2 och alltså ganska mycket dags för att sova.
Kvällen var helt klart mysig! Längesen man såg Simone men nu klarar man sig igen ett tag, haha! 
Ja vi gick först fram och inhandlade lite gott. Sen bar det iväg mot Ludde där vi lånade en film eller 3 filmer var det rättare sagt. Det blev "the darjeeling limited". Det var rätt så konstig faktiskt men vi gjorde så att den gick att se på på det viset som vi kan.
Efter filmen traskade jag hemmåt med Simone och Erika som följde mig på vägen.

Godnatt!

Borta mysigt men hemma bättre

Måndagskvällen bestod av Cocacola, chips, film och mycket frisk luft!

Började med att jag åkte fram mot Sandra och Erika där vi blev upphämtade av Sandras systrar. Aningen snäppet knäppare än sandra om jag får säga det själv.
Vi kom ju in välbehållna till Sandviken som tur va och där åt vi lite strips och korv innan vi drog  ut i den stooora staden sandviken.
Gick och gick och gick och tillslut var vi framme i Norrsätra. Där skulle vi hämta Emmas örhängen. Träffade även på grabbarna och sen var det bara att gå tillbaka hela vägen hem igen. Men vi stannade till vid Statoil och handlade lite chips och läsk inför våra filmer. Det blev Sleepover, Ladder 49 och sist men inte minst Ella den förtrollade. ja kanske inte dom bästa valen men dom funkade.  Cola kan man ju säga att den verkligen behövdes för annars hade jag somnat vid 1 om inte tidigare. Vi halv 4 tog vi oss ut i kylan igen för att möta upp Ludde, Anders och Patrik som skulle trycka sig in hos Sandra och sova där även dom. Hemma vid 4 och somna vid 5 sen var det ny dag!

image118

Soft måndag, helt enkelt!

Hörrni vilken vårdag. Men jag kan väl inte påstå att jag har varit ute nå och nu är det försent. Men två minuter satt jag och solade sen orkade jag inte mera, inte riktigt min grej det där med att sätta sig ute. Det funkar bara på sommarn!
Idag har jag varit duktig, dammsugit och tagit ut sopor och till och med bakar kakor. Haha. Men det gic k fort och sen har jag varit vid datorn hela dagen, ovanligt eller hur?
Om en sisådär 5 eller 10 minuter blir det käk och sen tar jag och trampar fram till Erika och Sandra.

Hejdå

Krubb is in the air

Har ni någonsin hört talas om en möglig cykel? Det har då jag i alla fall. När jag skulle ut och hämta fram pärlan så är den möglig. Helt sjukt! Alldeles grön och luden.

Ja apropå gårdagen så var det melodifestivalen och den var då kass. Ja allt utom Björn Gustavsson, Det blev melodikik hos Erik och innan var det pizza, satt inte helt fel!

Snart blir det krubb, kycklingfile och klyftpotatis, mums!

SPORTLOV, yes!

Då var även denna helg i full gång och det är redan Lördag. Men eftersom det nu är SPORTLOV så slipper man skolan på måndag! (Y)
Först ska jag berätta liteom fredag;
Började med att hoppa upp klä på sig täckbyxor, underställ och varma kläder eftersom vi skulle mot kungsberget! Sen packade man in sig i bilen och åkte fram till skolan. Där stog bussarna redan uppradade och det var nästan bara att hoppa in. Väl i kungsberget var vi redan klockan 9, så vad skulle vi då göra i en timme innan liftarna öppnade? Ärligt talat gjorde vi faktiskt ingenting utan satt bara och väntade.
Skidor, hamburgare och lite fika och sen var det dags att dra hemmåt igen. Då ringer Erika och säger att vi ska till sandviken på kvällen  så det var bara att springa in i duschen när man kom hem för att hinna med bussen. Trycka i sig lite mat och sen var man på väg igen mot simone.
Senare vid åtta kanske klockan var gick vi mot norrsätra och kurvan och sen daniel och träffa massa folk som blev en rolig kväll!

Det blev tiobussen hem idag. Sen blev det matlagning och lite tv innan det var dags att ta cykeln fram till Erika för promenad! Runt koversta och sen tillbaka, på vägen träffade vi även på ett "dinosarieskelett", haha.
Erika slängde ut mig och det var bara att cykla hem igen så nu sitter jag här och fikar lite.

Ikväll blir det pizza eller hamburgare och melodifestivalen.

Kungsberget

Godmorgon där nu blir det skidor för våran del!


Something inside me

TAGGA KUNGSBERGET!!!! :D

En dag kvar

Slängde nyss på luren och har pratat med Erika. Äter en kaka och lite turkisk youghurt(Y)

Skolan gick fort som vanligt och jag och Elin cyklade för övrigt till skolan idag! Kan ju säga att jag inte är den bästa cyklaren, 500 meter och man är trött! Låter inte allt för lovande. Men fram kom vi och i tid också.
På eftermiddagen stog det Aerobic, Core och dans på schemat. Aerobic är riktigt roligt och dans också..

Nu  blir det tagga till kungsberget med lite tv och sen badminton!


Gitarr och Elgitarr och allt som har med gitarr att göra

Jag har kommit på att det måste vara sjukt tråkigt att läsa om samma saker hela tiden. Ja vad jag gör eller liknande. Men jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om annars! Jag kan ju heller inte skriva om nånting som.. ja om vi tar politik! Jag vet ju knappt vad våran statsminister heter! Så det blir det ingenting av. Det skulle inte sitta fel med några tips.

Nu blir det...
image117

Vårsol går inte ihop med datorn utomhus!

Dagen började med att man kunde sova i alla fall en kvart längre än vanligt och helt enkelt skippa frukosten.
Detta ovanliga berodde på att vi skulle få frukost i skolan, både idag och imorgon. Vi har ju hälsodagar och det hela avslutas med Kungsberget på fredag! Sitter inte helt fel och jag lovar att jag är sjukt skidsugen just nu.
Hela dagen var skön, massage, bild, ÖPP och leka med dagisbarnen var det som stod på scheman.
Elin och jag avslutade även med en skön promenad hem i vårsolen!


just one Hello!

Tv står på femman och klockan är 10 i 8. Vad är det på tv då?
Jo vänner såklart!
Så nu har jag inte tid att skriva..

Hejdå!


It's true

Itunes är på och ja lyssnar på bubbly.

Dagen har varit minst lika tråkig som vanligt.
Skola, prov och innebandy. Det är det mesta som har hänt idag. Provet gick oväntat bra och det var ju tur det! SKönt att ha det gjort och inte vänta med det som vissa andra. Sen var det innebandy och det är sjukt roligt att träna nånting, vad som helst!


"Jag kommer fan skratta på min egen begravning"

Sommar?



Blir sängen tidigt idag så Godnatt!

Bubbly

Nu har jag kollat på film, spelat gitarr och suttit vid datorn, ingenting av det jag skulla göra. Men tur är det att Genetik inte är allt för svårt och det är inte heller för mycket att lära sig. Men det jag undrar är att vad äre för skillnad på genteknik, genterapi och förädling? Allt låter precis som samma sak, säg till den som kan.
Ja men jag får väl hoppas att det går bra imorn.

Jag hoppas jag inte låter allt för sjuk just nu men tänk att ha en fisk som sprattlar i magen, hur sjukt skulle inte det vara. jo det skulle nog vara läskigt och känna en simmande fick i magen. Det där var något vi funderade på på matten idag. Ja man måste ju svälja den hel också så att den överlever!


Tired of this shit

Dagens att göra är:
Plugga No
Titta på Dirty Dancing som jag spelade in igår
Tv

En slapp dag med massa plugg innan provet imorgon och nu blir det skriva om kloning eftersom jag alltid är ute i sista sekund.

image114

Bara fram till 11 Juni kvar

Next week gives me hope

Nu blir det sängen för mig, måste ta och sova igen lite så jag orkar med skolan i veckan.

Godnatt



I can take the rain on the roof of this empty house
That don't bother me
I can take a few tears now and then and just let them out
I'm not afraid to cry every once in a while
Even though going on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm ok
But that's not what gets me


What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin' to do


Falskt gitarrspel

Kan man spela det? Man kan ju spela falskt på fiol men jag har aldrig hört någon spela falskt på gitarr, allt man hör är ju bara att någon spelar dåligt. Ja det är frågan!

Skärgårdsdoktorn kommer jag ihåg att jag tycker var jättebra när jag var mindre men idag kändes de nästan bara långtråkigt att sitta och kolla. Men nog är den serien mysig i vilket fall som hellst.
Sen tänkte jag att jag skulle kolla på den där ELLE-galan men den fattade jag då definitivt ingenting av så därför väntar jag nu på att Andraavenyn ska börja!


Slapp söndag

Samma gamla tråkiga söndag som man bara är hemma och slappar på. Visst är det skönt att ta det lungt men så kommer det sådana där saker som man har skjutit upp som städa, plugga och alla vad det nu kan vara.

Idag har jag jobbat och jag kan ju definitivt inte påstå att det är roligt. Fy säger jag bara! Städa, dammsuga och diska det är ju det tråkigaste som finns. Men så är det det här med att skjuta upp och det gör jag ju varje vecka så då finns det ingen utväg och jag måste göra det på söndag.

Ikväll blir det en riktig tvkväll och jag hoppas även på pizza, det skulle inte sitta helt fel!

Hejdå


You're speciel, so speciel

Apropå gårdagen så blev det mat hos Erika, kan lova er att det var riktigt gott.
Erika: "Visst blir potatisarna mer friterad om man har på pommfrittkrydda?"
Anna kom och sen var det dags att skynda till melodifestivalen hos Erik där Samuel också var.
Tröck ner oss framför tv och lyssnade på låtarna, allt från bra till dåligt. Men jag antar att det är så det ska vara. Jo Björn Gustavsson han är bra han!
Häpna över att musikprogrammet slutade så tidigt, redan halv 10. Har aldrig haft för mig att det slutade så tidigt.
Ja i alla fall gick vi ner och åt Erikas och min... TÅRTA, rättare sagt Daimtårta! Gott vare och det blev även lite MIXMAX, ett mysigt spel som man minns sen dagis och lekis, haha!
Efter var det tänkt att det skulle bli film men eftersom vi inte kom överens blev det lite tvfilmer istället och sen hade Anna somnat. Resten av kvällen bestod av prat och bloggar i hela två timmar.


Mmm.. Daimtårta

Har precis tagit en välbehövlig dusch och ska snart laga mig lite mumsig mat innan jag får ta mina fötter och traska fram och köpa det som behövs till våran romantiska middag ikväll.
Kycklingfile
Beasås
Marängbotten
Daim
Grädde
och Läsk
Låter hur smarrigt som hellst i mina öron!
Eller vad tycker ni?

16/2 2008

Godmorgon, känns som det var längesen jag vaknade såhär tidigt på en helg brukar väl i alla fall få sova minst en timme till.
Jag vaknade när mamma brummade iväg i bilen, skulle in och kika på kakel för 500 miljonte gången. Dom blir ju aldrig nöjd och inte lyssanar dom på vad jag tycker heller...
Men jaja när jag väl kom ner efter flera försök att somna om så ser jag en lapp på bortet där det står att jag ska hänga tvätt, jo jippi! Dagen börjar riktigt bra.

Nu ska jag mysa framför en film och äta god frukost innan det är dags för plugg.

When you kiss my nose

Nu ska ni få höra om kvällen. Kort eller långt bestäm själv!

Elgittarr - Let's dance - film

Eller den långa verisionen.
Vid sju skjutsade mammsen fram mig eftersom jag skulle spela lite med Sofia, Elin och Fiona. När vi kom till kiosken såg vi två tokar som hoppade och vinkade, vilka inte var några andra är E och F.
Vid åtta var vi klar med vårat liiir och gick mot fernan istället där damp vi ner framför tv;n och kikade på let's dance i hopp om att hitta på något roligare.
Vid nio kom det ett sms från Erik som löd att dom skulle komma fram om cirkus 10-20 minuter och sen var det film. 10 minuter sent kom Ludde, Erik, Anders och Samuel innanför dörrarna och snart var även Anna där.
Vi poppade 3 påsar popcorn, ingen blev lik den andra. Den första blev bränd och det var Luddes fel, den andra blev perfekt och den tredje blev bara kärnor(även det Luddes fel). Eftersom Ludde så bestämt skulle poppa alla påsarna så lovade han även att han skulle äta upp dom annars blev jag en hundring rikare, haha!
Apropå filmen så kan jag väl itne påstå att den var bra och det kan nog vara därför som jag somnade eller som jag uttryckte mig då "jag vilar bara ögonen", ´jag är väl kanske inte känd för att vara nattpigg.
 Avundades nästan Erika där lite som kunde ligga hemma och sova, skulle inte ha suttit helt fel! Men nu får du ta och bli frisk så vi kan ha  våran romantiska fettismiddag imorn:D

Nu börjar mina ögon somna och därför är det nog bäst att jag släcker lampan.

Godnatt


It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile
Baby just take your time
Holdin me tight


Inte ens 20 sekunder

Då var kvällens planer förstörda på bara någon liten ykna sekund av en mamma som säger att jag inte får träffa Erika för då kommer jag bli sjuk, jo säkert jag har ju inet varit sjuk på år och dagar. Så varför skulle jag blir det nu och snäll som jag är gör jag som mamma säger och vi ändrar våra planer till lördag istället, allahjärtansdag middag och tårta två eller är det tre dagar försent! Man blir ju knäpp vad fort dagarna går..
 

Ja nu antar jag att det blir mat snart, tacos med närmare ord. Det sitter ju inte helt fel men jag är sjukt sugen på kycklingfile och massa beasås. Tjockt javisst men det är sjukt gott!

Hejdå


I want you back

Kom hem från skolan nu precis. Har bestämt vad vi ska ha för avslutning tröjor och det var väl hit och dit innan vi äntligen kom fram till någonting. Var väl itne det jag ville ha men får väl duga. Blir troligen guldtryck i alla fall så får vi känna oss lite glamorösa;)

Ikväll blir det lite elgitall med tjejerna igen och sen har jag ingen aning, erika ligger väl troligen fortfarande och är sjuk! Men något får det allt bli, film kanske?

You'r small things make me happy

Klockan är kväll och jag ska strax ta mig en dusch innan jag ska kika på tv igen.
Det med badminton med Madde på kvällen och jag kan väl säga att vi blir bättre och bättre? Någon positivt i alla fall.

Alla hjärtans dag!

Idag är den 14 Februari och då vet väl de flesta vad jag menar. Ja för er som inte vet så är det alla<3dag, men jag undrar egentligen vad meningen med den dagen är?
Folk springer runt med rosor överallt men annars känns det precis som en vanligt dag. Inget speciellt händer förutom att man kan äta lite tårta och kanske äta ett hjärta någongång.

Det enda speciella idag är väl att jag antagligen ska laga mat och tårta med Erika ikväll. Om det ens blir av eftersom hon nu har gått och blivit sjuk, den som nu smittade henne kan ju gå och gömma sig! Men jag ska nog se till att jag får tårta och god mat i vilket fall som hellst.
Efter maten blir det badminton på två personer eftersom dom andra nu gått och bestämt sig för att dissa och för en film istället! Men vi ska nog ha roligt i vilket fall som hellst.

image102

You make me smile

Jag har bestämt mig att komma med på "mest uppdaterade" om det är så det heter. Det blir nog aningen svårt att veta vad man sak skriva om, men det ska nog lösa sig. Annars får ni väl höra på allt tråk om min vanliga dag!

Nu har Greys anatomi börjat så då Hejdå!

Jag fattar ingenting

Att man kan göra saker som en annan person gör precis samma dag, samma timme eller samma minut är sjukt läskigt.
Man skriver vad gör du? precis samtidigt som den personen man pratar med gör det eller att man tänker eller säger samma sak till en annan person som tänker eller säger det till mig. Det är helt sjukt vad man kan göar utan att veta.
Bilden jag publicerade här idag har Erika skrivit ut och det är en bild vi inte ens har tittat på eller sett på en evighet. Det är rent ut sagt helt sjukt att man kan göra någonting som någon annan gör fast man inte har en aning om det!

I wish you were here

Samma sak igen, fattar inte hur jag bär mig åt. Men nu har jag i alla fall konstaterat att det var internet som slutade funka när jag skulle publicera mitt inlägg igår. Jag orkade inte skriva ett nytt så därför skriver jag lite om gårdagen nu också.

Tisdag
Jo dagen gick fort, det började med Engelska redovisning och slutade med No. Efterskolan blev det innebandy på dirr och det var väl roligt! Sen gick jag hela vägen hem eftersom Jocke var så seg och inte hann plocka upp mig. Först när jag svängde in på min väg så susade han förbi och då var det väl inte någon ide att skjutsa mig den sista biten. När jag kom hem blev det duschen, tv och mat innan det var dax att liiiira elgitarr med Elin och Sofia. Kan ju säga att vi kan det där, haha!
Sen blev det hem och kika vänner, gossip girl och house. ´Trodde väl att det skulle bli en vanlig tråkig kväll men då plötsligt ringer telefonen och en röst säger att datorn levereras snart, rättare sagt vid 10 i 9.
Sen blev det godnatt och sovgott!

Idag
I morse vaknade man trött och skulle vara sjukt skönt att bara sova vidare! Men det var ju skola så bara att hoppa upp och klä på sig, äta lite frukost och borsta tänderna!
Sen var det tyskaförhör och helt oväntat fick vi alla tjejer mvg på det! INTE vad jag har väntat, men sånt tackar man ju inte nej till.
Nu äre repris på vänner från igår på tv så nu ska jag plugga NO.
Ikväll skulle det inte sitta fel med gym med Erika! 

image100 


"Dom kan tala!"

Och eftersom mitt långa och då menar jag långa inlägg om Lördag, Söndag och Måndag precis tappade bort sig och försvann så orkar jag inte skriva ett nytt!

Därför kommer här lite bilder som får tala för sig själv.

  

Grattis Andy!

Sitter och funderar på om jag ska släpa mig mot sängen eller om jag ska sitta kvar här ett tag till. Men det lutar mot sängen, så jag får väl säga godnatt snart!

Först ska jag säga att imorn blir det gym med Erika, behövs kan jag säga, haha. Sen blir det tårta för Anders fyller år! Just nu har han fyllt år i 1 timme och 4 minuts såå..
..GRATTIS TILL HAN PÅ 17-ÅRSDAGEN!


image92

Wonderful

Har precis kollat klart på det där kanonbra serien. Det kallas även för One tree hill. Men jag kan väl ändå inte påstå att jag är en oth-nörd för jag har ju faktiskt inte sett säsong ett, två, tre och fyra! Utan här börjar man på femman och hänger med i alla fall.

Ja ikväll blir det fram till Erika, kan ju inte säga att jag ser fram emot det men jag antar att jag måste eftersom hon inte har sett mig på en vecka;)
Sen får vi se vad vi hittar på.


Wait for you

Sitter är med lite huvudvärk från basketen. Sofia var ju inte de allra trevligaste att spela mot och rätt som det var fick man världens boll i huvet. Schysst spel? Jo säkert!
Nu blir det snart sängen som varje dag och sen blir det skola igen. Hoppas på en mysig helg:)

"glosmaskinen"

Just nu nördar jag Engelska glosor och grammatik. Har prov imorgon!
Ikväll blir det basket, jag gillar det inte alls men är det bara två som vill spela innebandy så får man väl ta de som bestäms.
Nu blir det mat, får se vad Sofia hittar på!


Heja Sverige!

Kom hem för sisådär en halvtimme sen och missade 10 minuter av vänner! Fyfan, men nu ska jag snart dra ner och kolla på fotboll. Det är väl Sverige - Turkiet om jag inte minns fel?

Ja det blev i alla fall någa små inköp idag med.
Fondation(ingen aning om hur det stavas)
Linne
Leggins
och
Hudkräm

Såg även ett par tygskor, men när jag väl skulle ta dom till kassan och köpa dom fanns det inga 37 kvar i hylla, jag hade ju precis provat dom.. Nån jäkel som precis hade köpt dom före mig vetu. Så det blev inga sådana idag heller, hah!  

Jaja nu blir det i alla fall fotboll,
 Hejdå!


What hurts the most?

Skoldagen slutade för sisådär en timme minus tio minuter sen!
Det blev även en skön liten avslutning med att jag halkade och blötte ner hela mig.

Skidor på gympan var det som gällde, längdskidor är nog bland det tråkigaste jag vet. Men nog kan vi får det hyffsat roligt i alla fall! Men dom där ungarna gjorde hela dagen värre, haha!
- Har du aldrig åkt skidor förut?
- Jo de är klart, vadådå?
- De ser inte ut som det!

Ja det var väl det mesta av dagen plus en massa andra tråkiga lektioner som tyska, svenska, matte och no.

Nu blir det snart valbo med mammsen.
Så vi hörs väl!


Tisdag

Det var just den här tisdagen som vi hade vårat första nationella prov i svenska. Provet gick väl bra och man kan väl säga att jag var sjukt bra på att passa tiden. Sekunden efter "och där var tiden slut!"
Efter skolan den här dagen så var det innebandy som gällde, jag var väl inte på det bästa spring humöret om man säger så men det gick ju bra i vilket fall som hellst!

Nu ska jag definitivt längta till Sportlovet och speciellt tordagen den 28;onde.
Vet ni vad som händer då? Jo för då blir det stockholm och "footloose". Ännu en sån där mysig musikal med erika. Vi är ju lite så där kulturella nivet, haha.


"Det är som om jag skulle tvinga i dig sån där...sursill!"

Då var de mångad och skolveckan ska börja igen. En sak som är sköönt är i alla fall att vi slapp skolan idag, eller nästan kan man säga. Självstudie dag var det så idag har jag gjort matte och tyska. Sen kollade jag lite på Svenskan eftersom vi har nationelltprov imorgon och på torsdag men det ska nog gå bra!
Nu har jag nyss ätit mat och det kommer väl antagligen bli en lugn kväll som vanligt. En sak som är spikat är ju vänner! Ovanligt eller? Sen knäcker jag nog en film om jag hittar någon bra. Det var alltså dagens dag, måndag!

Helgen för övrigt var mysig.
I Lördags blev det bio. Hastigt och lustigt blev det bestämt. Trodde vi skulle få åka själv ett tag, jag Anna och Erika men så blev det ej. För Anders och Samuel skulle också tränga sig in i bilen mot gysinge!
Det blev 49;an mot Gävle. Väl där träffade vi Erik och sen blev det "We own the night". Bion, chips och läsk blev en riktigt bra blandning och eftersom filmen var bra blev det det hela lyckat!
När filmen var slut travade våra fötter vidare mot McDonken och det blev en nachobörjare. Sjukt god, lovar jag!
Kvart över 12 gick bussen tillbaka till Hedesunda och medan vi väntade träffade vi på en trevlig kille...GB-gubben! Inte den där tjocka typen utan han som lämnar ut glassen till affärerna! Vid ett landade bussen i Hedesunda och det blev bil med pappsen hem.
Det var våran lyckade lördag.




Söndag blev en slappdag med andra avenyn på kvällen.
Kort men bra sammanfattning av en heldag!


"gårdagens imorgon är dagens idag"

och då hade helgens första kväll gått, för visst är fredag helg? Jag drog mig frammåt vid 8 och sen blev de lite chill hos erika som vanligt! En helt vanlig förkväll om man säger så. Sen fick vi tillsut med oss dom trevliga grabbarna Samuel och Anders till en spelkväll. Spelet blev närmare bestämt "Absolut överens eller som hund och katt" om jag minns rätt.
Skratt och mys kan man förkorta det hela till!
Nu blir det sängen och alltså sova. Sen imorgon är det en ny dag! Lördag och då får vi se vad man hittar på.

Godnatt<3


 Man kan även trycka på fötterna för större och bättre bild om man känner för det!

RSS 2.0