SPORTLOV, yes!

Då var även denna helg i full gång och det är redan Lördag. Men eftersom det nu är SPORTLOV så slipper man skolan på måndag! (Y)
Först ska jag berätta liteom fredag;
Började med att hoppa upp klä på sig täckbyxor, underställ och varma kläder eftersom vi skulle mot kungsberget! Sen packade man in sig i bilen och åkte fram till skolan. Där stog bussarna redan uppradade och det var nästan bara att hoppa in. Väl i kungsberget var vi redan klockan 9, så vad skulle vi då göra i en timme innan liftarna öppnade? Ärligt talat gjorde vi faktiskt ingenting utan satt bara och väntade.
Skidor, hamburgare och lite fika och sen var det dags att dra hemmåt igen. Då ringer Erika och säger att vi ska till sandviken på kvällen  så det var bara att springa in i duschen när man kom hem för att hinna med bussen. Trycka i sig lite mat och sen var man på väg igen mot simone.
Senare vid åtta kanske klockan var gick vi mot norrsätra och kurvan och sen daniel och träffa massa folk som blev en rolig kväll!

Det blev tiobussen hem idag. Sen blev det matlagning och lite tv innan det var dags att ta cykeln fram till Erika för promenad! Runt koversta och sen tillbaka, på vägen träffade vi även på ett "dinosarieskelett", haha.
Erika slängde ut mig och det var bara att cykla hem igen så nu sitter jag här och fikar lite.

Ikväll blir det pizza eller hamburgare och melodifestivalen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0