Snart är de fest!

nu tänkte jag ta och gå en dusch sen så ska jag äta lite och fixa mig, för ikväll äre bygdegården som gäller kan jag lova:D hela färnbos ungar kommer ju säkert kan jag tro plus erikas och simones klassisar;)

Vad ska jag göra?

har inte hunnit skrivit nått idag direkt och nu hinner jag väl egentligen inte heller. har varit in på bessemer idag och kollat på gymnasium, det var rätt mycket folk. Men nu har jag nog iaf bestämt mig för vad jag ska gå, om jag inte ändrar mig sen förstås, men nu känns det rätt bra. kom hem vid två och sen har jag kollat på desperate housewives och pluggat engelska. sen nu på kvällen skippade jag handbollen och tog det lungt isället. Ja också gjorde jag chokladbollar tills imorn! hade inge kokos eller pärlsocker så då blev det strössel, nej det var inge intressant att läsa så nu tänker jag köra klart glosmaskinen och sen sova.


20,51

gym med erika blev det på kvällen, riktig hårdträning blev de och får jag inte träningsverk imorn blir jag ledsen, plus kåår på idrotten så nu vill jag veta att det tar! nu kollar jag på dom sista minuterna av bonde söker fru och sen blir de nog lite tv till och innan jag ska slå ihop ögonlocken för dagen så ska jag nog läsa i en bok som vi fick på svenskan, den verkar faktiskt rätt så bra, det lilla jag har läst iaf (Y) och imorn när jag vaknar är det dags för att åka till sandviken och kolla på gymnasium. gonatt!

Skönt!

ja då hade nästan en hel dag gått igen då, skolan är slut och nu sitter jag och vilar lite innan jag tänkte ta och göra engelska och läsa bok. Sen får vi väl se om det blir gym eller nått ikväll, skulle vara mys och träffa lite annat folk är dom man träffar i skolan. men jag behöver väl föresten inte gymma idag heller, vi hade kåår, ja det är så där det uttalas, jag vet inte hur det stava. Ja vi hade det iaf på gympan idag, skitjobbigt. Så nu kommer jag iaf att få en massa tärningsverk imorn! men då vet man ju att man har tränat, man får pengar för jobbet. det var inte det där jag tänkte på, nått annat ordspråk men jag kom inte på hur det var.
Nej nu blir det tv och engelska.

 (det där var en övning)



Att det kan vara så lätt att missförstå varann..


som vanligt

Skolan idag, fiona var sjuk och elin är ju borta men det kändes faktiskt inte tomt  för de, haha. ja efterskolan köpte jag pepparkaks deg men dum som jag var köpte jag den som var 3 kronor billigare och då var den självklart inte lika go.. Men ja jag bakade ju iaf några pepparkakor istället för att äta upp hela! Jo jag gjorde våfflor också innan jag drog på träning, ja eller vi tränade väl  inte allt för mycket, sprang några varv i våran otroligt stora gympasal och sen så gick vi till erika. Ja de var ju bara erika och jag föresten. Sen nu är jag hemma och borde väl egentligen ta och lsäa lite tyska så jag kan det imorn, vi ska ju ta en resa till berlin, nån som vill följa med`?

Jo nån som har nått tips på vad man kan önska sig i julklapp kanske också?


hårdträning

ja skola idag, hur kul som hellst, fiona och jag ¨sågade ihop en julgran, eller ritade och tomy sågade. Sen så var vi så fiffiga och fick med hela klassen på julklappsbyte, sånt som man gjorde på lågstadiet, nått kul lär man ju ha sista året också. Sen efterskolan så pluggade jag för fullt för att bli klar med so:n som ska vara klar och inskickad klockan 12 i natt, ja 00:00 då! Nu på kvällen har jag varit med erika, vi gick till lungan och köpte fika, sen till lars och köpte julmust i sån där 33cl liters flaska, då är så söta så man bara måste ha en, men kolsyran går ur på 3 blåa sekunder och det är ju ett minus, men gott så länge de v arar. Ja vi gick och gymmande och nog var det hårdträning, får se om jag har nå träningsvärk imorn.. ja också blir sova tidigt idag. Ja eller försöka iaf!



söndag, ja vi vet ju vad det betyder.

ja, skola imorn så klart.. Men rätt skönt, hinner itne tänka så mycket på annat, en sak som är bra!
Ja idag har jag städat mest hela dagen känns det som och sen solade jag med erika eller ja hon följde bara med och sen andra avenyn nu på kvällen. sjukt att det är så bra!

Ja igår så skjutsade mammasen oss till bodås, nått nytt ställe där man inte varit förut. Adam hade fest. Sen när vi väl var där så var de rätt så kul tycker jag, patrik fick ju en ny frisyr som jag tror att han fotfarande är väldigt nöjd över, hoppas jag iaf, simone och jag är ju alltså inte annat än duktiga på den fronten då;) Kvällen var rätt så lung och det hände väl inte allt för mycket saker och vid två kom annas mor och hämtade oss, åkte hem och sov rätt så fort.

image8

Hur ska man veta man ska göra?

Jag behöver hjälp,

ja kvällen blev väl rätt lyckad, skriver mer sen för nu är jag så trötter att jag vill sova. tjugo i fyra, jag nog är det dags allt.


Varför kan ingen bestämma hur man ska göra, tycka, tänka..

01.22 - 01.31 (minus 6 minuter ungefär)

ja så är klockan när jag skriver detta;) det blev film med pojkarna istället för klassen hos jocke. Erika och jag tog på oss på oss våra små skor och traskade frammåt för att köpa godis, det blev julmust :D sen traskade vi vidare mot erik, vi tänkte för ovanligthetens skulle gå över åkern, om det åkte förbi nån bil så hoppas jag att dom trodde vi var rådjur, apropå det så såg jag 3 eller 4 st när jag åkte hem, haha. 
- Jag såg 34 rådjur när jag åkte hem:P
E - VAAAAAA?
Nej till åkern igen , ja för att komma ända fram till eriks lilla röda stuga, men nej så är det inte det är ett stort gult hus! så lära vi ta oss över ett dike och det gick ju tillslut, första hoppet men man behövde mycket mod för att klara det (Y)
Sen kollade vi på filmen och det var ju rätt bra men jag kan ju inte neka till att ska slumrade till en aning som vanligt... Men sånt hör ju också till.

Nu tänkte jag ta och titta på summerland.


ELIN - Nu kan jag säga att imorn åker jag!
(något man måste säga innan man åker annars kommer man inte iväg..)

Helg (Y)

ja då var det ju helg igen, det är ju inget man är ledsen för, veckorna går så himla fort så det är inte klokt. Skolan var mysig som vanligt, badminton på idrotten, tråkigt att det är så jälva kul när man åker ur direkt. Ja men det blev vi itne ledsen för och sen på eftermiddan kollade vi på en miljödokumentär, vet inte  vad den heter nu men tydligen skulle den var bra och ja lite intressant var den väl. kom hem och sen dess har jag suttit här, ja jag tog en liten paus nyss för att få lite krubb i mig. Och ja ikväll blir det väl fram eller nått, inget speciellt tror jag.

Vilken väg ska man gå?

jaha, då har jag varit på gymnasieinformation också, det blev man ju inte allt för mycket klokare utav, men det lutar nog mot teknik. Men sen så har jag ju nu fått reda på att man kan bli arkitekt genom bygg också, haha ska ska gå där. Sen om man väljer NV så kan man ju välja musik, inte för att jag tänker välja det eller för att jag är det minsta musikalisk men det var ju värt att nämnas, för det blev ju bestämt idag! nej ska nog ta och slå en blund snart, måste sova ikapp min timmar lite. så godnatt!

jag längtar..

ja jag han inte med att skriva igår men jag var i skolan och sen så pluggade jag hela dagen.

ja och idag blev de skola igen, de är väl nått man går till varje dag egentligen. Ja inte lördag och söndag då också inte på lovet då förstås, hemma bara om man är sjuk eller nått, ja vi hade en vanlig skoldag idag,  på rörelsen gick vi till sofia och kollade på film, haha Efterskolan åkte jag och elin med jocke, han släppte av mig och jag gick in och började råplugga för att hinna klart med allt om ekobilar till oljeförgiftningar och annat vad det nu är ochnu är jag äntligen klart:D ska snart ta och skicka det till gunilla.

Nu på kvällen blir det skolan igen det är ju snart dags å välja gymnasie och vi ska på sån där information med fika(Y) jag kommer ju inte alls att bli tjock om jag fortsätter äta så här som jag gör, små äta hela eftermiddagarna kan ju aldrig vara bra, inte förr och itne nu.

Såg att dom hade en marabou som jag inte hade sett, måste ju ta och prova den snart också!Bild på Marabou Non Stop


tisdag

ja då har det gått två skoldagar igen och de går väldigt fort. Idag hade vi prov och imorn är det redovisning. Efterskolan var det lucia och sen utvecklingssamtal och det gick ju bra som alltid (Y) Sen var det hem och käka som gällde och sen handboll. Nu har jag kollat på vänner och duschat. Sen blir det lite plugg och tv innan det är sängen som gäller för mig. 
Imorn är det skola som alltid och sen plugg och antagligen gym. Måste bli lite stark snart!


har funderat lite på julklappar också och har kommit fram till att jag iaf behöver ett par nya lurar till min podi!
image7

dagarna går fortare än man anar.

jaha, igår blev de fotboll, eller kanske inte så mycket direkt, satt mest vid datorn och sen somnade jag. Vet iaf att dom förlorade med 3-0, om det är rätt? jag är inte riktigt säker. haha. Ja sen efter fotbollen la jag mig och sen sov jag till 10 när jag som vanligt vaknade av linnea som letade efter någonting. Jag gick upp åt lite fil och flingor men det var inge gott så då tog jag lite Turkyoughurt istället:)
Vid tolv skjutsade mammsen fram mig och jag städade, jag tror det inte är meningen att jag ska tjäna mer , även om jag städar allt som går blir det inte ens mer timmar än om jag städade de lilla som jag gjorde när jag började i somras, jag blir tokig. Jaha sen solade jag och när man kollar sig i spegeln har man fått såna dära mysiga fräknar, men så fort man stänger dörren och går därifrån så är dom putsväck..
När jag kom hem så pluggade jag lite svenska, inte helt klar än men de kirrar jag imoron, sen vet jag ju inte om vi ska redovisa tisdag eller onsdag heller, blir de tisdag blir de nog lite knapert med tid. men jag får göra så gott jag kan.



Nu har jag kollat på andra avenyn också, de är helt sjukt vad bra det är!

lördag, härliga lördag,

ja dagen började bra:) vaknade mamma, pappa och linnea åkte bort. Själv hemma!
Satt mig vid datorn ett tag sen blev det en panpizza innan det var dags för gym med anna. Gick fram och gymmade med anna och sen var vi hem till henne ett slag, tittade på hennes klassfoto, ja alla såg väl inte allt för mysiga ut;) haha. Sen gick jag hem och nu sitter jag här, mor, far och syster kom just hem Nu  blir det snart en dusch och sen tänkte jag kolla på highschoolmusical 1 och 2 som går på femman om undefär en timme, sen är klockan åtta och då är det snart dags för fotboll och vart vet jag inte. Men det fixar sig nog.


Nu känns det bättre:)

image6

fredag

japp nu äre fredag igen och jag funderar på om de blir enligt planerna eller om de kanske blir någe annat. Ja vi hade fika i skolan idag igen och jag kan lova att folket som går förbi allt blir lite avundsjuka! haha. Sen efterskolan åkte jag med jocke hem som vanligt och på vägen stannade vi vid blomsterhandeln för att hämta mitt H&M paket:D fick sms i skolan att det hade kommit. Sen när jag kom hem så kollade jag på grejerna, det var ju fint men tröjan var väl inte som jag hade tänkt mig. Det var ljusare grå med lite glitter i, den var ju inte ful men jag vet inte om jag ska ha den kvar.. Jag som hade sett fram emot att få hem den. ja och sen på eftermiddagen så har jag bara slappat och ska väl också ta en duscha snart innan jag ska göra nånting nu på kvällsingen.



Jag väntar fortfarande..

Slappa

skolan är slut för dagen och när jag kom hem så blev jag väldigt sugen på nånting, så jag tog och gjorde en kladdkaka och nu har jag precis tagit ut den ur ugnen, ser super smarrig ut (Y)  ja imorn är de fika dag i skolan också, sofie, julia och maddes tur att ta med nått att fika på:D
Nu tänkte jag kolla på mitt desperate housewives avsnitt som jag inte hann kolla på igår, längtar. men först ska jag låta kladdkakan svalna lite så jag kan äta den samtidigt.
Senare blir de handboll igen och idag ska vi ha riktiga bollar ett plus de med eftersom vi inte har nån bra annars. Sen måste vi väl också se till att få med lite mer folk så att vi kan få ett lag så småningom. Skulle ju inte sitta fel.
ja och inte har H&M kommit idag heller, hoppas jag får ett sms snart så jag kan hämta ut det imorn eller nå.
jamen nu ska jag nog ta och kolla på det där avsnittet, får se om jag skriver nått mera sen.


18.52

Ja nu har jag gjort klart en VG fråga på No;n blev skit bra, trodde jag inte eftersom de var så svårt att hitta det jag behövde.
Nu sitter jag mest och funderar orkar inte göra nå Svenska, hade ju världens tur att hamna med precis rätt folk också, fick ju göra extra mycket, eftersom de andra inte riktigt var som jag hade tänkt mig, allt var kopierat från Wikipedia, inte ens ändrat ett enda ord.
Nu vill jag mest att Joey och Vänner ska börja, vänner är den  roligaste serien som man aldrig tröttnar att kolla på. Nu kom jag på att jag har inte hunnit kolla på det efterlängtade avsnittet av desperate housewives heller. De får väl blir imorn de då om jag inte måste fortsätta plugga. Ja nu ska jag nog börja plugga lite på tyskan som är tillsimorn:)
Nu på kvällen fick Linnea också ett ryck och skulle stå på händer, men eftersom hon har spagettiarmar så blev de ju inte så lyckat och man fick sig allt ett gott skratt när hon kom med sin egna lilla uppfinning, haha. Just jag jag kollade på Americas funniest homevideos också, så  kul var de idag, stackars små barn säger jag bara!



Nu är de din tur..

sola?

jahapp då blev de inge gym idag heller:) men ska nog sola en sväng, vill bli lite brun.
Jag har väl inte pluggat så mycket som jag hade tänkte heller, men jag har ju halva dagen kvar, tur de!
Har hunnit räkna massa matte så nu är de inte så bråttom med det längre, sen är jag klar med tyskan och halva No;n hittar fan ingenting som jag kan skriva..
Sen kunde jag ju inte låta bli att titta på massa annat och jag hittade en kamera som jag vill ha också, inte för dyr var den heller(Y)

 

Hemma

ja självstudiedag, riktigt skönt och vara hemma och plugga än å behöva klä på sig och fixa sig för att gå till skolan. Har riktigt mycket att göra fortfarande men de ska jag nog hinna med idag får jag hoppas att jag hinner. Svenska, No, So, Matte, Tyska, fan allt som går att göra. Sen blir de nog lite lunch men jag vet inte om jag ska göra pannkakor eller om jag ska kolla om vi har nått annat, pannkakor skulle inte sitta fel, mina special amerikanskapannkakor. mums!
Nej nu ska jag fortsätta så jag hinner kolla på desperate housewives avsnitt 7 också:D



image4

Jag väntar...

om det är så..

Ja skola idag, extra roligt som vanligt faktiskt :)
Sen efterskolan var de lucia och sen köpte jag pepparkaksdeg tjock som jag var men ni förstår inte hur gott det var. Den mummsade på på eftermiddan innan jag åkte på handboll och tränade bort allt. Hem och duscha och sen var de tv och datorn som gällde.
Nu vill jag bara att mina saker från H&m ska komma. Det stog den här veckan men dom kan man ju aldrig lita på.

Imorn är de självstudiedag och då är de plugga som gäller eftersom vi inte har så lite att göra tills nästa vecka.





nu tänker ju inte jag säga nånting iaf om du trodde de!

som vanligt

helt vanlig dag i skolan, roligt var de väl:) Sen hem, tog de lungt och sen ble de plugga. Nu är de väl snart dags å sova också sen är de en ny dag imorn. Skola, plugg och handboll.

Nån dag blir de nog film också.




det är väl inte bara vi


Nystart!

Då tänkte jag börja om med den här bloggen egtersom jag inte direkt har skrivit något förut. Jag tog bort de gamla och nu ska jag in med nytt. Jag ska väl också försöka komma ihåg att skriva så att man itne får läsa samma sak hela tiden.



De här ble väl inte direkt som jag tänkt mig,

RSS 2.0