En vanlig dag.

Skola, svenska, läsa, göra uppgifter. Borde.
Musik, msn, prat. Görs.
Slutar om exakt 16 minuter.
/sofia

The end of the day.

Fredagen var bra. Ja bra helt enkelt. Inte för bra och inte för dålig. Run 22-23 slaget på kvällen brummade vi in mot Sandviken och med vi menar jag Sofia, Anna, Ludde, Erik och Anders. En full bil. Var väl dit och vände kan man säga. En sväng på donken och en sväng i Norrsätra. Där träffade jag några clasmates och även Samuel fick en ny frisyr. 

Lördagen var bättre om vi säger så. Började med mys fram till 2 när vi hade samling på solliden. Dagen till ära skulle vi spela våran sista seriematch. Mot Hedesunda. Gick väldigt mycket bättre än vi tänkt oss även om vi förlorade med 4-1. För vi spelade ruskigt bra och det var roligt.
På kvällen planerade vi Bowling, även min födelsedagspresent. Jag drog min första strike på 16 år. Mungiporna drogs uppåt trots att jag kom sist ändå. Inte ovanligt, men det blev Max efteråt. Somnade gjorde jag hos min Älskling.

Idag, ja söndagen. Slog upp ögonen brevid Fredrik även kallad min pojkvän och då kan inte dagen bli dålig. Åt frukost, kollade på film och åt mat. Sen plockade Familjen upp mig och vi kollade på Tapeter, ja äntligen så får jag göra om mitt rum. Pizza i Hedesunda och sen körde jag hem.
Godnatt.


Love to you



Saker händer, positiva och negativa. Men,
det här är ändå världens bästa kille.


I still think about it and my smile doesn't work as I want to


How cute?





En liten låda som damp ner i postlådan några dagar
försenat. Men bättre sent är aldrig när det gäller såna´
här roliga ovanliga saker. Gillas mer än mycket.

Sunday morning.

Söndag. Antar att det är precis som för alla andra skola eller jobb imorgon och det ser jag inte fram emot just nu. Speciellt inte eftersom det börjar med matteprov kvart över åtta imorgonbitti.

Idag har jag vaknat som alla andra dagar, sen har jag tränat, jobbat, räknat matte och övningskört lagligt för första gången i mitt liv och gick sjukt mycket bättre än jag tänkt mig så på den fronten är jag stolt.
Andra avenyn är på. första avsnittet för den här hösten. Verkar lika som vanligt.



Yesterdays mistake, todays thoughts.
Your words.

my day is today



Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag?
Ja det är ingen vanlig dag, ja det är ingen vanlig dag.
För det är Sofias födelsedag! Hurra, hurra, hurra!

For the first time



Ishockey för första gången i mitt liv idag. Nu vet ni det.

I'm in love

Trevlig helg, trevliga skoldagar och snart min födelsedag. Låter riktigt bra faktiskt.
Går här och hoppas runt som ett litet barn på julafton, vet inte vad det är men ska bli så roligt att fylla år. Bättre än julafton, jag känner mig liten igen.
Fredag var det bio, Patrik 1,5 som var ruskigt bra och rolig. Något man måste se faktiskt! Sen tickade timmarna på och det blev Lördag. Efter hela dagens velande bestämde jag mig tillslut för att inte åka in på Inspark. Något jag inte ångrade då eftersom vi åkte in på Bowling istället. Som faktiskt gick bättre än vad det brukar till en början, men sen kom jag ju sist allafall. Vidare till MAX och sen hem igen. Sjöng med till musiken och hade allmänt roligt.
Söndagen kom och det var träning och mys med älskling. Måndag, skola. Tisdag, skola.
/sofia


Different times, old and new. It makes me different

Gävle



Nu blir det bio..
Patrik 1,5

I would like to know

Uppdatering på gång.
Inte allt för roligt att berätta om. Skolan sitter jag i nu. Slutar om tjugo minuter jag och erika börjar nu. haha. Skönt att komma hem sent ikväll?
Helgen kommer väl bli lung som alla andra helgar. Är sugen på fest nu, men ändå vill jag inte åka till gävle på lördag. Ingen biljett har jag heller så blir antagligen inget. 50 spänn extra att köpa där. Fast å andra sidan kommer det nog bli riktigt roligt för roligt folk ska dit. Svårt är det att bestämma sig för dom där sablans bussarna ska gå hemmåt när man vill också.
/sofia

heart

 

3 månader
jag älskar dig


Gratiskläder.se


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=10393

Bli medlem här och samla poäng till gratis kläder vettja! Present kort från Gina, H&M mm.


Sand on my feet



Går inte en enda dag utan att det här är den låt som spelas när
jag stänger av Ipod;en min. Och då menar jag varenda, nästan
lite läskigt faktiskt att just den här hamnar där varenda dag.

Snöflingor

Något goda lovar jag. Borta på mindre än några minuter. Ungefär.

RSS 2.0