Avskedsfest

sa vi öööös eller? blev en sjukt rolig kväll!




HUMOR PÅ HÖÖG NIVÅ




Fredag!

började med att måla igår men gav upp när regnet börja ööösa ner. lite körskola, mys och en braa dag. har idag tagit en springrunda, ätit och ikväll är det fest! jag är gaaalet taggad. fööörst förfest och pizza hos mig och sen bygdegården!


johaannaa!

In the colors

sköönt att gå upp kvart i sju i morse, satt och gäspade hela körlektionen. annars har jag cyklat till gysinge med mamma idag och ätit på nyfiket och ikväll blir det gäävle med anna och erika.


Salaa

blev en sväng till sala idag med familjen och sen dess är allt jag har gjort ätit tacoos. sköönt, men imorgon blir det målning igen.


Viiinst!

för det blev en vinst i år igen och det var gaaalet otippad men grymt roligt! har nog aldrig haft sån här träningsvärk i hela mitt liv, till och med i fötterna. avslutade dagen med lite feeest.




Älvåsa 2010

ikväll drar vi till älvåsa 24-timmars och försvarar vinsten från förra året! kulkuulkuuul


Bio

blev gävle igår för lite sommarkväll och bio. knight and day som var sjukt bra!

Öregrund

härliga dagar i öregrund. lite mat och sol på klipporna, trubadur och båtar. lite cykel på gräsö och molnigt väder, men det är kalas.


annaaaa

No one wants forever

blev en bra dag igår, lite sol, gäävle och sandviken och om en stund blir det valbo med mamma.


You got me

har målat och stått i från åtta till fyra även idag. men nu så slipper vi det där på ett tag, galet skönt!
om en halvtimme blir det mat med familjen och flera och sen ska jag träffa anna och erko.



Sommar

det var en grym kväll på ön, massa folk, daans och annat som hör till. igår blev det en härlig dag i gäävle med massa tjejer och godmat och idag har jag målat sen åtta i morse och mer blir det ikväll.

på måndag blir det öregrund och gräsö med anna!

Ön!






Sol, bad och båt

har jobbat klart för idag och nu blir det båt med anna!
taggad på ön ikväll, först grillning hos david och det kommer bli gryyyymt.


Begin again

har måålat hela dagen och är tvärdöd. och så ska vi måla samma vägg för en andra gång imorgon och det känns ju ännu bättre! kommer ta tid det häära.
skulle åka båt med anna och erika men det blir tårta hos putte istället som fyller 22. grattis.



VM GUULD

och spanien vann! synd att torres inte var snygg som vanligt, haha. blev en härlig dag med malin och johanna på hedåsen.

Shadow

har haft en mysig dag med simone i stadsparken men sen började det droppa lite från himlen. har nu diskat hos erika och ikväll blir det bio med anna och efter den ett besök i östanå.


Dance so good

men sköönt väder! har nyss ätit en billys och ikväll blir det grillning med massa tjejer, kanon det!

Never say never

solat och tvättat till mammsen hela dagen, duktig jag! haha. har nyss ätit lite tacos och snart blir det glass i solen, låter kung det.


Dancing on my own

slutet av något fint och början på något nytt.

BRAA

tror ni filmen var bra eller? dom andra har jag inte gillar särskilt mycket men denna var super. åt lite med kurvan, erika och sara innan vi åkte mot sandviken och väntade på bussen.
imorgon blir det körlektion, kuul.

Eclipse

blev bjuden på lite mat ala lillasyster idag och nog gick det att äta! ikväll blir det bio med erika och flera. eclipse, får se om den är så bra som dom säger, tjugo i fem går bussen.

igår blev det lite tipspromenad, jag, anna och pensionärerna. två frågor som vi kunde, haha. lite fika och kubb på lingonguppet och sen lite glasshäng vid kiosken. det är skönt.


Young forever

efter tolv timmar sömn är jag pigg som en lärka! har varit iväg och jobbat och har sen dess stekt i solen, snart kommer anna förbi för lite poolhäng och sen kanske även söterika!


Peeace








Peace & Love

och peace kan ju vara bland det roligaste jag gjort!
kommer lite bilder så småning om men nu ska jag kika på lite beverly hills med fredde som förövrigt fyller 21 idag. har firat med lite fika ochsåvidare med gänget. höörs.

RSS 2.0