Feel the pain

har nyss polerat tänderna och hoppat i säng.
hos erik kikade vi på idol och spelade fifa, fifan vad roligt. måste nästan skaffa ett tvspel själv. mitt gamla med supermario håller inte riktigt samma nivå även om det också är grymt!
två mål drog jag till med och min kväll var räddad.

imorgon är fortfarande ett ganska stort frågetecken, jag känner inte riktigt att mitt liv är en fest just nu. men något ska vi nog finna.
sängen är skön så godnatt.

Höst duvet

en trevlig dag igår med sandra. handlade tights av simone som även lurade på mig ett par örhängen, men dom var fina och jag fick en goodiebag tillslut, haha.
sandra utstyrsel köptes och så åt vi mat med luddeboy som jag även joinade igårkväll och hela natten.
nu sitter jag här i soffan efter ytterligare en hel dag. har inköpt lite garn och en marabou. pussat på fredde ännu en dag och så träffat erika en snabbis. brummade sen med bussen hemåt.
om klockan går lite fortare ska jag snart traska med mina fötter eller tigga skjuts mot erik&co och kolla på lite idol.


Jag saknar Anna



Höst

och nu har redan halva lovet gått. man hinner knappt fundera och sen är det ju över. men erika sov här inatt och sen har jag tvingats stått ut med henne hela dagen. får la se om jag drar en solning snart och sen kikar på tv hela kvällen lång. kanske ska hitta nått mumsigt att knapra på också.
imorgon ska jag i alla fall till gävle med sandra och sen får jag nog några pussar av min fredde också.
några planer till helgen är inte heller spikade. men hoppas på något roligt.




Taggat



nu ska jag äta min blåa nybakade sockerkaka. hoppas ni har ett fint höstlov. och här var man taggad.

Stockholmo

en trevlig resa blev det minsann. erika mamma jag och annika. jag körde oss till östervåla, buss till uppsala och sen tåg till självaste huvudstaden. blidde inte särskilt mycket shopping, timmarna gick fort men jag är nöjd. fick min skjorta som jag letat efter så länge minsann! men mycket från min fina lilla lista var dessvärre slut i min storlek och några skor var det så gott som omöjligt att finna om man inte har strl40 eller mer.
erika och jag traskade runt runt och runt innan vi tillslut bestämde oss för käk på pizza hut. galet gott kan ni nog gissa! och sen tog vi tunnelbanan mot götgatan 55 och highschoolmusical.
nog var den riktigt bra, men kanske för lite mindre pojkar och flickor. MEN långt ifrån klass med grease! spottade även en kändis där i publiken. inte var dag.
min ben är trött och lika är jag, så härmed säger jag godnatt!

Sool

var en sväng till sandviken idag, kollade på tapeterer och sådär. snart så ska det blir lite förändring i köket här hemma. kulkulkul.
mami har också letat fram sitt gamla solarium från sisådär 80talet, och jo det funka fint. men blir nog ännu bättre med lite nya rör ska ni se. sparar lite stålar där då. kanon!
blir en hemmakväll med tha familia ikväll, men det blir nog bra, ska se på film och sen blir det stockholm tidigt imorgonbitti. och det ska bli great!

ERIKA! glöm inte ställa om klockan och bli inte för bakis imorn!


Oktober

höstlovet är kommet och jag gillar det mycket!

den här bilden var inte så omysig den heller.

lite sommar skulle inte vara fel.

nu ska jag ta igen min tid sen igår på datorn, hähä, hela

eftermiddagenkvällen utan internet är nästan katastrof.

simma lungt.


Moneymaker

ADINBOX

Thestreetsinstockholm

dagen började ju bra. skådade 10 rådjur och 2 älgar på min bussfärd. inte var dag! skolan traskade på, stolen är nästan klar i cad, lite dramatik och sen vips så satt man på bussen hem igen. den här gången med en pratglad erika som vinkade som hon aldrig sett mig förr vid busshållsplatsen. men det gillar jag. fick någon ny maträtt här hemma men den var god och nu har jag traskat en promenad så ska jag en dusch strax. och ja juste, erika jag överlevde! får la se om det är något fint på tv ikväll. tja.


Onehundredandfortyphotos


Måndag

började dagen med att cykla i snöovädret från ludde till skolan. kom fram och var helt svart under ögonen och blöt hela jag. men det har väl varit värre!
projektvecka och en stol ska vi bygga. maja sofia och johanna slog sina fina huvuden ihop och nu har vi en idé och en ritning!
kom hem och två paket i postlådan, kulkulkul.
nu ska jag kolla vad det fick för krubb i kylskåpet att mätta magen med!


Beskriv en singelkompis och bli en matchmaker!

UPP

grönt te måste vara den vidrigaste drickuppfinningen som finns. men vad gör man inte för att inte bli sjuk. ont i halsen och huvudet är inga speciellt roliga tecken och med min otur kommer jag säkert ligga däckad hela lovet.

har varit på bio idag med folket idag, nämligen UPP och den var grymt bra! skratta så gott som igenom hela filmen och oskar hur cool är inte han, haha.

nu ska jag krypa ner brevid fredde och sen tagga skola imorgon.
godnatt.


Books on fire!

i fredags blev det idol och film hos erik. som om vi aldrig varit där förr menar jag? men jag gillar det. idag tog jag en promenad med en fredda som är ganska bra på att gnälla, vilket han gjorde mest hela vägen! sen har jag ätit mat hos mormor och morfar och skådat färnbos bibliotek brinna upp. det sista var väl ganska onödigt, nästan lite sorgligt och nu är det så gott som ingenting kvar av vårt lilla gulliga bibliotek, där man fick guldpengar från en kappsäck när man var liten och söt.
men nu har alla tanter och farbröder något att fundera och prata om en tid framöver. tror hela färnbo var ute på sena kvällen för att titta där ett tag.
godnatt säger jag och ska sova. två timmar till innan en inte allt för nykter fredde ramlar in.


Bullbak

när jag kom  hem idag tog jag en promenad, sen har jag städat mitt rum och under damsugningen sa det svop och sen var hela min sjal borta. tog inte ens en hel sekund innan dammsugaren hade svalt den. fick operera upp påsen lite och ruska av allt damm så var den ganska användbar igen.
sen har jag bakat bullar och hur gott kommer inte det bli! men jag hoppas dom blir bra eftersom jag så gott som aldrig bakat sånna förr.
många vuxenpoints idag serni!


The place to be

idag har jag sett hålan där gävles alla fantasispelsnördar samlas. turnering kring ett bord mitt i en pysselaffär. vilket ställe att samlas på. om man blev lite taggad på att joina? tyvär måste jag säga nej. jag och erika köpte varsin grej och sen sa vi adjö och drog vidare.
nu har jag lagat potatisgratäng(gratäng på påse såklart) och kyckligfile till damen. tur hon har en kock som jag. själv får hon diska. gott blev det och nu är det godis, greys som snart är slut för den delen och fotboll på tvn.




Söndagsmys



efter en hel söndag, med söndagssaker. och nästan en halv marängtårta som har trillat ner i magen denna kväll. tänkte jag nu trippa mot sängen, tagga simning imorgonbitti och ni andra nattuglor kan ju lyssna på en skön låt. om ni skulle känna för det.
- If I had eyes

Myslördag



mys med ludde, promenad med laban, hempizza, bussfärd med sandra och nu sitter jag här på lingonguppet med en skönsjungande erika som tror hon sitter smidigt i soffan, men jag ser inte en milimeter av tvn. och här är vi ju lika som bär. och söta som få.


Fredagsmyyys

jag laddar inför idolkväll i erkos lägenhet med gänget. sen blir det även lite bowling. käglorna ska ner! om dom ska.
härlig fredag med andra ord!

Music in my ears

skolan flöt som vanligt. precis som varje dag. gick till stan, fikade med snyggfredde och nu sitter jag här hos honom och väntar på att mästerkocken ska fixa fiskpinnar. kommer sitta grymt fint i maggen efter promenaden ändå från stan. har gått 9500steps, feel good.
skolfoto imorgon och det är ganska otaggat, men sen en biosväng eller något annat kul på kvällen kanske? var ganska längesen nu.


Lilllördag

kan ju inte påstå att skolan gick särskilt fort idag, men maten var sjukt god! pannkakor<3 när jag väl fick sluta hoppade jag in i bilen med pappa som stog och väntade, åkte mot valbo. kikade lite och sen var jag hemma nästan lika fort igen. fick order om att göra pannkakor, men demostrerade lite och blev då våfflor istället. vilken varierad kost. men det var ju gott i alla fall. 

tog en liten promenad och pluggat! känner att jag fått det jag tänkt göra idag gjort och det känns fint.
och nu vet ni allt om min dag, hoppas ni enjoynar det!

Turkost vatten



med regn utanför fönstrena kan jag inte riktigt låta bli att längta
till varmare breddgrader. tjugoförsta januari då ni!


Det e fett

sitter och chillar i skolan. väntar på bussen som avgår om 20 minuter. då ska jag hem, göra av med min överskottsenergi på någe, vad det blir har jag inte klurat ut ännu. sen ska jag kikilura lite på desperate housewives. sinnesbra serie.

anna har gjort ett avtryck här. hon skriver att hon också vill ha köttbullar och kokt jopp. och det kan jag förstå för det är grymt smaskigt. kom också på att det faktiskt är lite tomt här hemma. men nu har hon ju varit borta någon vecka. och inte för långt tills hon tar planet hemåt igen. kuul!

En goding från förut


Kalasbra

och så har även denna vecka startat. började med 60 längder simning på idrotten, lite död efter det. tog en solning som tyvärr känns ganska borta vid det här laget. köttbullar med brunsås i skolan och det är gott. dagen flöt på och sen var jag ganska snart hemma. sov lite på bussen så gick det ännu fortare.
nu håller jag på och pluggar, inte särskilt kalas.
om några timmar är det jag som tar nio bussen till min fredde och övernattar där. kalas igen.





Ambööörger

idol med erika, en inklampande samo som joinade och sen ytterliga två bondar härifrån. erik och anders.
jag gillar inte riktigt juryns val, och på det en dålig film men sen en grymt go burgare på max. kom precis hem och ska fundera på sängen. men en mysig kväll blev det och det gillas. massa.


Fredagsmys

jag fann ett paket idag. på mitt kära köksbord, där fanns min kära sportbh som jag beställde sisådär i mars/april har äntligen anlänt. kul att den slutligen hittade fram, kul, väldigt kul nu när fotbollen precis har slutat för säsongen.

jag väntar på erika. och pannkakorna satt sjukt bra i magen. lite godis ikväll kanske inte skulle sitta helt fel?


BIKINGTOTHEBIGCITY

en härlig kväll med erika von wahlen igår och ännu en kommer det bli idag.
hela huset här hemma på varvavägen 15 är tomt och det gillar jag.
tänkte ta cykeln och åka och jobba mitt för denna helg och sen ska jag schteeka pannkakor med grädde och invänta min gäst. have a great evening people!

Svinkallt

Första oktober och med månaden kommer också kylan. minus 3,5 var termometern när jag drog mot bussen. Känns fortfarande lite tidigt för vinterjacka så blev hundra kilo kläder.



RSS 2.0