Kusinvitamin


Halsdukochvantar

var och fixade nytt pass idag, blev om möjligt värre än det gamla. fick ett par vantar av mamma, lika som dom jag tappade bort förra året och som har varit grymt saknade. känns som det kan bli dags för att värma nävarna snart, oktober brummar fort in. närmare bestämt imorgon, snart blir det väl vinter också. 
käkade lite pizza i valbo och körde sen bilen hemmåt.

imorgon blir det två lektioner, gävle med fredrik och sen ska jag flytta in hos erika för en dag! jag gillar't! mycket

ILIKETHIS

idol is on och sen blir det dom knäppa hollywoodfruarna.
nyss plingade anna in på msn och hon verkade ha det väldigt bra, dom skulle shoppa och sen äta middag med någon snubbe. jag skulle hälsa till folket här hemma föresten!

blev en sväng till erika efter skolan, fick korv och mos med ketchup och det var gott! grymt gott. lämnade erkans place och drog mig hemmåt för lite matteplugg. aldrig roligt men har ju prov imorgon.



30 grader sol steker på anna, 3 grader regn steker på oss.


Saturdaynight

and I'm home från erik och anna artonårskalas. ja och vad ska jag säga om tha fiesta, lite kul att träffa fiona&co. dom ser man inte varje dag! grabbarna grus drog på krogen och erika anna och jennfän såg man inte heller mera. pratade lite men sen drog man mig hemmåt på cykeln med min lilla lampa.

imorgon är det match igen, ska därför dra mig och sova strax. och matchen tidigare blev oavgjord. godnatt.

USA

nu blir det först idol, inte fan kan man missa det! sen blir det in och kika på erikas förfest, säga adjö till anna och sen däcka hos ludde. sen match imorgonbitti.

anna borta i fem veckor, nog kommer det blir lite tomt här hemma, men jag hoppas att hon får kul kul kul! lite avundsjuk också är väl klart att jag är, vem är inte det på USA?


Friday I'm in love

fredag, skola och snart helg!
webdesign på schemat


och kurvan kan det här med att stryka kläder fick jag höra igår. p-r-o!


Röd red rot rouge punainen

nu har jag en vinterjacka i min ägo och den är tänkt att bli jackan jag ska frysa i när det är svinkallt och svettas i när vintervädret bestämmer sig för att steka. röd och fin, och jag komma lysa i vintermörkret.
en skjorta har jag också intagit i min ägo, också en röd, 50% på carlings. gillart!

är hemkommen från träningen och kollar på idol just nu. ska nog äta en liten macka också. sista skoldagen för veckan imorgon, sen helg!


IN SCHOOOL

det är kul, slutar halv 1

KNOKKing on heavens door


PAINKILLERS

jag skulle vilja ha ett nytt huvud för tillfället, det är inte i sin bästa form.
åkte en sväng till gävle idag, köpte några tröjor och kikade på ny väska. men jag får ta och fortsätta leta.
hade som sagt tänkt träna ikväll men eftersom mitt huvud inte mår så bra och jag fryser så får jag stanna hos freddeboy istället.



Guten nacht

Anna Anka är på tv. man blir lite galen på alla tre om jag ska vara ärlig, vilka liv dom lever. snart är det slut och jag funderar på att sova, klockan nio ska jag bege mig mot gävle imorgon med pappa och morfar. ska pussa lite på min älskling och sen träna på kvällen, får se vad dom säger på den efter helgens bravader.
good nightie!


Peace is the way

filmen igår var väldigt bra! nya sköna stolar hade sf investerat i också. inte helt fel. erikas säng var en helt okej sovplats, så ring henne om ni behöver sova.
dagen började i morse med simning 1000 meter och det har resulterat i en ännu tröttare kropp än efter helgens två matcher. sova tidigt ikväll och ledig imorgon, så sjuuuukt skönt!

när jag kom hem var det ett litet paket till mig som fanns där och jag gillar det jag hittade. tack mami och papi.


One day every week

en härlig födelsedag igår.
matchen mot hedesunda gick bra men hade kunnat gått 100ggr bättre tråkigt nog.
pengar, hårfön och presentkort med mm ramlade in i min ägo och det tackar jag inte nej till!
senare bjöds det på tacopaj och tårta till härliga gänget.

klockan ringde åtta imorse och sen var det match igen mot strömsbro, matchen var den västa jag spelat och den tog aldrig slut.
men nu har jag vilat lite och jobbat som alla andra söndagar.
snart blir det bio, flickan som lekte med elden med bästa tjejerna och övernattning på erkans nya place, the new place to be!


Vad är det för dag idag?

ja det är ingen vanlig dag för det är SOFIAs födelsedag! hurrahurrahurrraaaaa
ett år äldre, men fortfarande ett år kvar tills det smäller.
snart ska jag åka till hedesunda och spela match, sen blir det tårta!


Det är dags för fredagsmyyys

skolan idag gick inte fortast om man säger så, men potatisklyftorna på lunchen var väldigt smarriga. på bilden blev våran fågelholk mer än en ritning och sen har jag lärt mig ännu mer webdesign och ha fått lite extra mattetal i huvudet. känner att jag varit ganska hurtig idag ändå. 

sockerdrickan har stadgat sig i foten och jag känner att mitt huvud inte är på bästa humör. mamma och pappa är inte hemma och inte linnea heller. alltså blir det kycklingfile, kroketter, bea och avokadosallad ala sofia. som alltid. om det är gott!




Pizzzzza

en fysiklektion, håltimme på två och en halv timme och vi taggar buffe på takeaway!!!! mums.
ikväll drar gamlingarna iväg på kryssning och vi unga fräscha får stanna hemma och roa oss. nej men jag hoppas ni får roligt! och lyssnar lite hoffmaestro till mig också.

en timme kvar till KÄK!

16/9 -09

skolan är slut och nu ska jag upp på stan och träffa mamma. vi ska köpa en present och ikväll blir det tårta hos bettan som fyller 20. kuuuul
och tre dagar kvar till soffans födelsedag!


Och måndag är över

dagen började med en beeptest på idrotten och det var inte dåligt jobbigt. fortsatte med lektioner och sen har jag hunnit äta mindre god mat och städat för fullt.
nu är det husfruar i USA på tvn.
sleep well


Söndag

mina ben är trötta, mina fötter har ont och hela jag är trött. ikväll väntas pizza och jag känner att det skulle sitta så himla fint i min mage nu!


en lördag 090912

den här lördagen har bestått av en fotbollsmatch och en sväng till gävle med anna och erika. högbo vann matchen och ingenting köptes i affärerna! känns bra.
jag har ätit två tallrikar fil och kollat på beverly hills med ludde. ikväll blir det god mat och troligen en film med folket. vissa människor har ju numer bosatt sig på krogen! men jag hoppas dom tröttnar snart.


tisdag

här sitter jag, trött och har ätit gröt. det var inte igår!
bussen far om en timme så snart är det dags att klä på mig och borsta gaddarna.
två lektioner och sen ska jag till farmor och äta mat. träning ikväll!


plånkan ler

OM jag gillar mina annonser!
katching, klicka på ni


sunday - ...soldag

erika börjar klaga på mitt bloggande. "du måste uppdatera och skriva om mig" säger hon i bilen på vägen hem från valbo som var något av en upplevelse kanske man kan påstå, både bilresan och själva valbo.
erika är inte som alla andra, hon är som en blandning av en hög person och allt annat, alltså något av en idiot. allt på samma gång.
ett tag hade jag kunnat kasta ut henne från bilen. men bara för att hon sjunger med i musiken och tror att det låter bra. kan man tycka om henne. ibland! så hon fick stanna ändå.

helgen har varit lugn och bra. en lördag med massor av fotboll. en liten match med färnbobrudarna mot gamlingarna. vårat gamla flicklag, det var roligt!
sollidens fotbollsdag fortsatte och det var både pojkmatcher, hamburgare, tennisbollar, herrmatch med vinst och godishjul som gjorde mig liiite fattigare, men jo det var kul!
klockan åtta samlades vi några stycken små fjun hemma hos erik, framför tvn. fotboll igen såklart, sverige-ungern och hur det gick är väl ingen nyhet.
peeeace


RSS 2.0