Äntligen fredag

gick upp tidigt för att gå till skolan men hade kunnat vart hemma hela dagen. inställd lektion! men vad gör man inte när det är pizza till lunch och sen en sväng till valbo med mallan. nyss vart på bootcamp men ska orka resa rompan från soffan och göra nått av den här kvällen nu!


No one wants forever

efter ett påsklov som avslutades med massa fest var inte illa. ledighet och skolan började igår. var till valbo med en körande sandra som inskaffade sig ett körkort idag. gratttis!

kom nyss hem från träning i årsunda och ska strax sova. helt död, satt med mallan till fyra inatt och skrev projektrapport. men nusåå är den nästan klar!



Hundfjället

systrarna skoglund intog främre delen av bilen och placerade mamma och pappa i baksätet i söndags. lite godis på det så blev bilresan rätt bra med mig bakom ratten. skidor, snowboard och fint väder, afterski, öl, sol och fräknar i ansiktet. klagar inte på livet!



Fraspannkakor

blev fraspannkakor istället för frasiga våfflor idag. vad gör man inte när det inte finns något våffeljärn i närheten, blev dock riktigt smarriga med grädde på.
lite sifmatch på det och sen en kväll med mina kära färnbobor. inte illa och imorgon rullar vi mot fjällen.


Underbara lördag

underbart väder, nya skor och snart lite våfflor! och som topp på allt grillat ikvälll. kan nästan inte bli bättre!


om det inte var såhär bra då!

Äntligen vår!

invigde våren med lite grillning och öl med några klasskamrater! potatissallad, grillat kött och bea satt inte fel i magen. måste helt klart ha bästa klassen.

PÅSKLOV

äntligen ett välförtjänt påsklov! åker till fjällen på söndag och sen ska jag ta det så lungt man bara kan.

Half baked

underbart att slippa fysiken idag och sluta tidigare, firar med ben&jerrys och vänner. blivit besatt av det där, går inte en dag utan vänner.

lite potochpurjosoppa på det här sen så är jag redo för lite fotbollsträning och en övernattande erika!


VÅÅÅR

underbar dag med fint vårväder, lite skola, glass på donken med klassen och en sväng till gävle. ibland är livet bra skönt.


Måndag

mitt tal om facebook idag gick ruggigt bra! nationell uppsats på torsdag nu bara..
nu ska jag lägga mig i soffan och kurera mig. lite vänner, glamourama och varm choklad borde väl göra susen???


Söndag

skön dag igår med finväder, sushi, pizza, glass och film med erika och sara. såg bland annat the last dance som var ruggigt bra.
söndag och skola igen imorgon. nationellt tal och kemiprov så är väl lika bra att jag pluggar nu.


September

blev en grym kväll igår. förfest med härliga brudar och september på lobby! nyss vart och ätit sushi i finvädret och ikväll blir det film och godis! inte alls feeel



Onsdag

bjöds på en ren lägenhet och nylagad mat när jag kom hem. underbart, tack erika!
nu blir det ett glamourama avsnitt och sen en promenad istället för fotboll. vill inte bli sjuk igen.
och ja helgen får gärna anlända lite fortare! septembeeeeer på fredag


Glamourama 2

glamourama har börjat igen! andra säsongen kom ut igår. som jag väntat!
ska se på lite desperate housewives nu och äta kvällsmacka med erika så får vi se om jag drar igen första avsnittet sen!


Resuscitate me

skola, träning i årsunda och plugg. nu är i alla fall erika här och förgyller kvällen och vi lyckades även köpa biljetter till september idag! kommer bli kuung



Helgen

har haft en riktigt bra helg.
började i torsdags med bilresan till skövde som avslutades med goa skövdebor och utgång. en fredag med ännu mer bilresande och även en erika med i bilen med en käft som gick hela vägen hem. det är la underbart!

åkte till bollnäs med årsundas fotbollsbrudar för miniläger. spelade match som tyvärr blev en förlust. rundade av lördagen med alldeles för mycket godis och en sväng till norrfly som inte alls blev så spännande med alldeles för många människor i huset.

gått upp åtta både lördag och söndag så snart säger jag hej till sängen! godnattt


RSS 2.0