onsdag

hejsan
sitter i skolan och kikar lite på avatar. ska skriva en filmrecension så måste friska upp minnet lite grann. börjar om 40 min och sen är det fullt upp till ikväll, träning osv. kom på att jag glömde mitt internet hemma så får ta och pussla lite hos farmor för att underhålla mig, det är la kul.

Nemo nisi mors

igår blev de inte mycket gjort men en cykeltur till jobbet och så hem igen, städade garderoben lite granna och sen bussen till sandviken.
ja ni, och idag en lugn söndag med fredde och nu blir de la läggdags. sjubussen imorgon och sen en fullspäckad dag. skola, riskettan och sen träning. hemma efter nio kan jag tänka mig.

godnatt



Pannkaksdagen

ja ni, i torsdags bjöd erika mig till hennes lilla lya. ohyes tänkte jag. men fick överge mammas våfflor och fick själv ställa mig i köket och banka ihop några pannkakor till tjejen, hon har ju inget våffeljärn den bruden. vem äger inte ett sånt när de är våffeldagen en gång om året?
det blev en mysig kväll med film och sådär för mig själv eftersom hon somnade utslagen efter fem minuter. kan ju undra vad hon sysslar med om nätterna.

i alla fall så är det lördag nu och klockan fyra ska ja till fredde. låter kanon dää.


erika wahlén

Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Sunshine

det var redigt skönt att vara ledig från skolan idag.
har hunnit gjort en massa. bland annat att bygga en snögubbe med morotsnäsa och allt. det var då längesen det. snart är det mat och klockan sex brummar jag mot sandviken och träning.
ha en bra dag.

Måndag

kom tillslut hem igår men färden den tog dubbel tid. hann i allfall stanna på 157 och inhandlade ett halsband, linne och byxor för bara tvåhundra.

är nu hemma hos farmor och magen börjar kurra lite. har fixat klart en praktikplats idag och fixat ännu en till så det känns grymt bra, slipper man tänka på det. först mäklare i två veckor och sen byoung i två veckor. får se om det är något för mig.


a smile make it eeeeaasy

Bilkö

är påväg hem och har fastnat i bilkö mellan tandådalen och högfjället. det här går fort, får se om man kommer hem redan ikväll. har lyckats fastna i en uppförsbacke redan också och det här känns bra. lite extra fantastiskt med snöväder på samma gång.
nu rör det sig lite, brumbrum.

Blå himmel

i morse tänkte vi åka lite isgokart men när vi kom dit så var det mest vatten på sjön och stängt. var inte så lyckat men vi drog på oss lite pjäxor och testade på tandådalen och hundfjället istället med kanonväder så lite sol på näsan fick man allt.

imorgon drar vi hemmåt igen men stannar på lite roliga ställen på hemvägen, nämligen outlets och lager157. sen hoppas jag att fredde väntar där hemma med några pussar på lager.

och juste hoppas alla får en grym studentkryssning men nästa år ska den bli ännu bättre.


Hemma från backen

lite ringrostigt i början men sen gick de fint. fast imorgon satsar vi på skidor.
snart blir det lite lasagne och sen film på tvn.



Fjällen

väntar på att familjen ska plocka upp mig och sen åker vi mot stöten. laddar datorn nu så man kan kika på lite film under färden.
ha det bra här hemma!

Mjölkmakaroner

har nu intagit min plats hos fredde, blir ingen träning ikväll, ont i halsen.
inväntar lite mat och sen blir det en filmluring.
imorgon efter lunch brummar bilen mot fjällen och hem igen på söndag. det ska bli skönt.

Onsdag



Som en dröm



började med lite sovmorgon i morse, började halv ett och sen har dagen glidit på som vanligt. åkte med mammsen hem och har ätit lite pannkakor. får la se vad som underhåller mig ikväll förut om att packa, kanske lite desperate housewives, det låter ganska fint.


Pudrigt

Sitter hos farmor och har fikat på lite bullar med annie. snart blir det nog lite mat och sen så är det träning som gäller. hoppas man hinner hem till saltön ikväll.


alexandrastyle

Söndag

första matchen för året igår som sagt och den slutade med vinst, 4-0 till högbo. kanonbra.
efter den blev vi inbjuden på lite melodifestival hos erika, och med lite mat från donken blev det kanon.

idag har jag luftat cykeln, det rullade fint som vanligt.
nyss ätit mat och ska snart rulla lite chokladbollar till ikväll, pappsen fyller år.

Smiling with you



det är lördag, det är sol och det är match idag.
ikväll melodifestivalen med sveriges läckerpudding, eric saade.

snart ska jag laga världens godaste mat till familjen och klockan kvart över fyra tutar anna redo för fotboll.

Vårsol

skön dag idag, frös inte det minsta med min nya jacka. lite kallt om fingrarna bara.
har nu spelar vancouver os med fredde denna eftermiddag och ätit gammal falukorv till fredagsmat, inte särskilt smarrigt. lite godis och en kaka som efterrätt låter gaalet bra!

och ikväll lutar som alltid mot en film eller spel med de vanliga levande varelserna. men jag gillar't!


underbart!

Bella & Tyra

nu har jag tagit det lungt nästan hela dagen, fick hem ett litet paket med en stor jacka i. blir nog kanon den.
nu tänkte jag dricka lite oboy och kolla på Bella&Tyras show! bra att det hackar hela tiden...
ha en bra kväll.


Denim

en tisdag med lite sovmorgon, lite skola till fem, lite bil med mamma hem. finns inget bättre än att slippa vänta på bussen, var till och med snäll så samuel fick också följa med.
tog en promenad med mamma till vista på födelsedagsfika och nu är jag hemma igen.

då vet ni allt om min dag.

om bara erika kunde vakna till liv och svara skulle det vara bra, men busywoman har aldrig vunnit i snabbhet!


måndag

åttondemars2010

vaknade hur pigg som helst flera gånger inatt, nästan omöjligt att somna om. förstår inte för jag sov inte mycket natten innan.

i alla fall så var helgen bra, blev en trevlig lördagskväll som avslutades med en börgare på donken med anna. i går drog vi ut och gled över landskapet på längdskidorna och hej träningsvärk idag! mina ben är inte att leka med men om några timmar är det fotbollsträning. så hoppas det försvinner efter den.

dagen brummade fort som tusan och snart kommer johanna hem! hon är lite saknad den kvinnan får jag erkänna och jag hoppas hon är lika blek som jag!
tralaa



thailand

Korvmedbröd

idag har vi varit i hamre och grillat korv. var inte skottat från vägen så blev att pulsa med snö över knäna på vissa ställen. men så kom vi fram och fick tillslut eld och kunde grilla korv och pinnbröd. blev smarrigt.

sen har jag städat badrummet med linnea, man lär ju lära sina kunskaper vidare, hehee. men nu jävlar är det så cleant det bara kan bli.

fick nyss höra att det finns tårta hemma hos erik och det låter lockande att smaka lite såhär på kvällskvisten tillsammans med en film kanske.

ska hoppa in i duschen nu och sen vänta på att grabbarna och anna kommer hem så vi kan brumma dit.


Onsdag

igår blev det lite shoppade, lite lagom. linne, tshirt, kjol och tights.
åt lite amerikansk pizza ala sofia till kvällsmat och sen blev det en film med fredde när han ramlade innanför dörren vid halv tio.
nu ska vi snart åka till bastfallet och vara barnvakt till calle och clara och sen blir det träning ikväll.

ha en bra dag.

Lov



idag har jag inte gjort mycket att skryta med. har svettats och bråttats med en skyffel. med andra ord skottat snö, två gånger! fan vad jag och fredde är duktiga.

blev ingen träning idag, tränarna tyckte vi var kloka. anna vill inte riskera att köra två guldklimpar i diket i detta vädret. bra tänkt.

imorgon satsar vi på uppsala och jag hoppas jag byter ut några slantar mot några fina tygbitar att förgylla garderoben med.

adjö.



RSS 2.0