God jul!

skön julafton, ipren och jag är bästa vänner.
nyss hemkommen från sandviken och farmor. strax iväg till vista och andra delen av släkten och hoppas på att man får lite fina julklappar som gör mig piggare till imorn... för då jääklar är det fest!
GODJUL

Written in the stars


Put on your dancing shoes

somnade fem i morse, kommer vara trött ikväll känner jag. har varit lite med malin och kim idag, lyckades med två fastkörningar på två dagar, kuung

nyss bakat kola och lyssnat på julmusik, lite julkalendern på det så kanske jag börjar få lite julkänsla ändå.


JULLOV!!

äntligen jullov, kan ju inte bli bättre!

strax blir med en springtur med anna och sen så får vi se vad första jullovskvällen bjuder på. ååh endast 3 dagar till julafton och 4 till erika. livet är ju kung just nu

I would do everything for you

kom nyss hem efter en redig åktur i kims nya kärra. ska sova nu innan jag somnar med huvudet på tangentbordet. pizza i skolan imorn och sen så gott som jullov! feeeel?


helt klart den sötaste erika på denna jord. haha
endast 4 1/2 dag kvar!!!!

Söndag

är nu i min kära etta igen efter en grymt skön helg. mysig fredag, skön lördag och bra söndag. gled fram en mil på skidor i lördags så efter att vi köttar lite till kommer vi nog överleva den fruktade 25 februari trots allt.

matte 08.20, håltimme och prov, känner att måndagen börjar fint. men sen blir det andra bullar för då ska jag dra fram innebandyklubban och spela gamla hederliga julklappen därhemma.
godnatt

Don't hold your breath

klagar inte på livet!
förutom nu när jag måste plugga lite. nygjorda spår av morfar, inväntar bara sopan anna som missade bussen och sen köttar vi skidor. får hoppas att min vän högerfoten är på sitt bästa humör idag bara.


är ju mer än underbart med 26 gb gamla bilder. hjälp vad tiden går fort.

Fredagsmys

inte helt fel med kvällsmys och nattbesök av mallan. segt imorse, men vi tog oss upp och efter lite kemi, prov och chickenbits fick vi sluta tidigt! inte helt fel

ikväll blir det massa mys och imorgon ska anna och jag kötta på oss skidorna och ta dö på oss själva. är ju bara sisådär två månader kvar till det gäller. känner för att skjuta mig själv bara jag tänker på't.


haha här var det muntert!

We could run away

nusåå är man mätt i magen! känner att lite plugg, sandra och innebandy kommer sitta fint idag.


man är ju skitsnyggggg? om man ändå stog bland de där grabbarna

BARCELONA

har haft en sjukt bra helg! natten mellan torsdag och fredag styrde vi näsan mot arlanda och barcelona. kom hem igårkväll och är galet nöjd med mina spenderade dagar därborta.

lite shopping, gått lite fel och behövt ta bussen till andra änden av stan, tur bella kunde snacka spanska, lite utgång, massa mat, lite camp nou och så en grym fotbollsmatch! den arenan glömmer jag inte i första taget och inte heller matchen som vanns med 5-0. grrryymt




Life's good

har varit till ica idag, skulle köpa en tandborste men kom hem med allt förutom en tandborste. då lyckas man. tog sen en mysig långpromenad med johanna och så har jag sett ett sjukt bra onetreehill avsnitt. blev ju en bra dag det här och nu ska jag göra en önskelista! tomten, en röd c30 skulle inte sitta fel på julafton...


Pepparkakor

biljett till juldagen osv inhandlat idag. åt även en smarrig sallad på waynes med anna och sandra. skola och nu blir det lite tacos och så pepparkaksbak ikväll, feeel?



Smile to me and I'm in heaven

hänger i soffan. lite tv och patiensduell med erika är ju aldrig fel. tänkte slå på stort och baka pepparkakor men kom på att jag inte har någon kavel. gick ju kung med dom planerna. stax lite onetreehill och sängen. ingen som vill komma hit och diska lite?


Inflyttningsfest

gäälen kväll!
mallan fick vara med om premiären av första maten på min lilla spis, tacos! kan ju vara en självklarhet med den rätten före fest.

var lite inflyttningsfest här och var ju redigt roligt, lobby och sen så efterfest. blev ju lite mer ös än tänkt, men kul det var det. totalt hjärnslö idag men nu är det städat och fint och jag tänkte inte röra mig mycket mer den här kvällen.



Fredagsmys

är galet mätt, har varit i furuvik och ätit julbord på eftermiddagen. julskinka är ju underbart smarrigt.

fortfarande lite oklart om vad som händer ikväll men troligen lite idol och mys. stört taggad till morgondagen!


Köpmangatan

är nu så gott som inflyttad! lite saker som saknas här och där bara. är ju underbart.

ska snart till högbo med mina kära klasskamrater, åka pulka och grilla korv, hoppas man inte fryser ihjäl bara!



RSS 2.0