You got me

grymt härlig seger med jag tror 4-0 igår. idag blev det bara ett nationellt prov i engelska och jag hoppas att det också gick bra. en liten sväng med pappsen till gävle och valbo för att leta skor men inga som följde med hem.

lite pizza med pappa, linnea och karin och sen så tog jag bussen hem. har varit hos mamma på jobbet hela eftermiddagen och sysslat med hemsidan men nu så börjar den blir klar!
det är kalas det.

sista april imorgon och jag vet tusan inte vad som ska hittas på.

Erika är så avis!

för gissa vad jag har ätit idag? FLÄSK! snart är det nog din tur med, haha. och med fläsk och löksås i magen ska det nu spelas match, destination årsunda.


Nya bysser

det började ju kalasbra med kokhettväder på förmiddagen, sen blev det skola och så fysik. blev ännu bättre med ett vg på provet och jag trodde inte mina egna öron, svävade nästan på moln. men så försvann finvädret och nu är det grått och kallt.

chillar med fredde här hemma, familjen har stuckit och inte lämnat ett minsta spår efter sig. nu blir det äntligen ett avsnitt onetreehill efter världens uppehåll, bara tre till sen innan det är slut föralltid. sorgligt.





146 dagar kvar!

chillar hos farmor. klockan fem blir det makaroner och så träning sju, precis som vanligt.
hängde nyss lite på stan hon och jag. inhandlade ett par brallor. sista kvar, min storlek! KATCHING.

146 ljuva dagar till den 19 september. då blir jag lika biff som johanna.


Bakad jopp

galen kväll.
började med pizza med tjejerna, sen fest,  lite spårning, nyfikna grannar, utkastade, nytt ställe, fest och det blev en jäkligt rolig kväll ändå med klassgrabbarna och tjejerna.
nu blir det snart bakpotatis och så myskväll.
hjärta fysikprov imorgon

5,6,7,8..






Klassfest

nu vankas det lite käk . kött och burkpotäter.
började dagen med lite scones, sen så lite städning och så en promenad hem.
klockan fyra brummar bussen mot sandviken, erika och sen klassfiiesta!

Fallin' for you


Mysfredde

blev en sväng till valbo med grabbarna efter skolan. väl hemma blev det beverly hills såklart och nu har jag och fredde nyss ätit hemgjordpizza. den ni var inte att leka med!
ikväll vaknas det troligen myskväll och imorgon taggas det klassfest!


blondinbella blir snyggg.

BLACK BOOK

En kort skoldag med lite matte och modevisning! erika var då för söt hon. har kikat på beverly hills hela eftermiddagen och nu blir det lite kakbak och så mera beverly. det är ju skitbra det!



fridagrahn.com för HM
skitbra blogg, skitsnygg tischa!

Gamla goda tiden

sitter här i SKOLAN och chillar med klassen! har kollat på en avsnitt desperate housewives och börjar om tio minuter. då ska vi räkna lite matte och sen rullar väl dagen på ända till halv 5. lite mat hos farmor och sen så blir de träning. däckar hos fredde ikväll.


till vänster

FLÄSK

hemma från skolan, har ätit fläsk och löksås, erika jag vet att du sitter och dreglar där hemma nu! ska säga att det smaka utsökt.
väntar i alla fall på att fredde ska duscha klart och då blir de beverlyhillsmys hela kvällen!



For the first time

Premiär för skinnjackan, ätit första glassen och ätit första jordgubbarna idag! med solen skinandes, tralaa.
ikväll blir det lite fotbollsträning, fit for fight efter en veckas sjukling.



Söndagsmys

blev en mysig kväll igår med lite firande för simone, gott käk, efterrätt och så bowling med goa tjejer. slockade hos erika och sen var det jordförsälning igen och sålde slutt. frun i huset hade såklart ingen frukost hemma och så ingen mat förns klockan tre, STARVING!

idag vid fyra bjöd samo på finkalas i gysinge med tårta och ballonger och det var kalasbra, grabben fyllde ju 19 här i veckan.
nu blir de snart lite beverly hills, film och sådär med familjen och min snygging. sen så godnatt.






FRIDAY

nu har jag ätit lite fredagstacos och sen får vi la se vad kvällen hittar på! fredde borde ramla innanför dörren snart också och imorgon är det jordsäljning som gäller. då får ni vara hemma och köpa.


Onsdag

nu slutar snart skolan, sitter på engelskan nu och lyssnar på några redovisningar. det blir en liten promenad till farmor och sen tar jag cykeln till fredde. jag hoppas på jäkligt smarrig mat för min mage kurrar!

Godnatt!



WOK

fick åka taxi hem idag eftersom jag antar att det var fel på bussen. men det gick la fint och nu har jag nyss ätit. såg att någon hade ätit stekt wok och ägg på någon blogg och tänkte prova men mitt blev fan inte bra!



SKOLA

sitter i skolan och har engelska just nu. skolan brummar på fram tills fem. förkyld, nästäppt och huvudvärk och det känns bra när man vill vara ute i finvädret.



FREDRIK

ett år, tio månader och en dag med min fredde.


thailando

Ta mig till havet

nu ni har jag slagit ner min rumpa för idag och här tänker jag sitta med halstabletter och inte röra mig mer än att hämta tårta.
en dag som denna har jag invigt mina nya converse som har dammat i garderoben sen i höstas när anna kom hem från andra sidan jorden. de satt fint ska ni veta när solstrålarna värme mina strumplösa fotknölar! 
efter skolan tog johanna med mig på tågresa mot gävle, det var då första gången jag åkte tågräls däremellan och väl där hittade vi lite smått i affärerna. sen drog hon och tjänade lite stålar och jag satte mig på bussen hem.

men nu ska jag sätta igång med en filmrecension om avatar som skulle vart klar innan lovet.


och här ser ni mig i sommar, fast utan tallbarret  i håret.

11 April

Linnea fyller 15 idag så grattis. har blivit lite fika och så där redan, men tjugo över två tutar anna och så beger vi oss in till sandviken på match mot bollnäs. men först ska jag ut i solen och odla lite mer på fräknarna.

Weekday

nu har vi fått kalasbra lasange och marängsvisch. ikväll blir det som sagt konsert, hästpojken, världens fulaste namn har dom i alla fall. med fredde och olle, det blir la bra och efter det kanske lite annat kul.


Lördag

samoplutten saknade uppdatering men här kommer det.

igår blev det lite shopping i uppsala, lite regn från himlen men med mitt rosa paraply gick dä fint, med mig i kassen fick det i allafall följa med en kofta, två linnen och en tshirt. blev lite pizza innan vi åkte hem och sen så drog vi en liten film med folket på kvällskvisten, defendor var det ja.

idag tar vi bussen klockan tolv mot sandviken och lite kalas, ikväll blir det nog konsert och sen är lovet snart slut. imorgon kalas igen och så match!

ha en bra lördag.

Beverly Hills 90210

hej där.
har varit ett väldans lugnt lov det här med massa beverly hills och sånt där, det är galet bra.
men imorgon blir det en sväng till uppsala och se om det finns något fint. om jag är taggad. men först blir det en sväng till tandläkarn på förmiddagskvisten. får alltså se till att borsta gaddarna noga ikväll.


Tisdag

nyslingad och nyklippt.
nu ska jag fram till mammasjobb och knäppa lite fina bilder till hemsidan.
sen ut i solen och odla fräknar. ha en bra dag.



Påskafton

det blev en bra kväll. godmat men jag har lärt mig än en gång att erika inte ska sköta kroketterna! och inte köttet heller för den delen.
men nått hon är bra på är att sova när hon kollar på film, anna också. men erika är snäppet vassare med sina grymtningar..
när dom väl vaknade till liv så blev drog vi lite tvspel och nu har dom brummat hem.
walk the line är en bra film och shrink är allt bra konstig.
godnatt!


Cause you're my sunshine

sommarfeelings.
visade nikejackan för solen idag. har hunnit med att smaska lite scones, sola, skjutsa fredde till bastfallet, ätit smörgåstårta i vista och kört lite mera bil. snart ramlar erika in här hemma och även anna om hon vaknar till liv. då blir dä lite mat och mys ikväll.


fridagrahn

Glad påsk!

ja ni.
idag har jag luftat cykeln med fredde, tvättat fossingarna och lärt mig byta däck på bilen. det ni var inte lätt med mina muskler. men nu kan jag byta om jag får punka någon gång i livet! det är la bra! haha

glad påsk föresten!

Kalas

nu ska vi snart åka till valbo och sen blir det 18årskalas med smörgåstårta har jag hört. det ska bli gott!


michaela forni

April april

Anna Johansson --> Sofia Skoglund


RSS 2.0