Vänner

I'll be there for you, käraste spotify

när man sitter två dagar i sträck, kollar på vänner och skrattar för sig själv, är det då man borde skaffa sig ett liv? men det är ju tur att ett gott skratt förlänger livet så jag hinner nog med att göra nått vettigt med livet ändå.

men nu har jocke anlänt till köpmangatan med ett xbox så nu jäklar ska jag spela goof troop som på gamla goda tiden.



Måndag

efter en riktigt lugn söndag på soffan framför vänner, film och lite prisonbreak är det nu måndag. solen skiner och imorgon åker jag och anna till skövde, kan ju nästan inte bli bättre!


Lobby

blev en redigt bra kväll igår. teknikdans, pepino, öl, musik, dans och  avslut med en cheese på käraste donken.

tur man har sån snygg classmate!

Kortvasan

överlevde kortvasan igår. var dock jäävligt segt på slutet. blåbärssoppan räddade allt. haha. men det var väl kul och blir nog en sväng om något år igen, oklart om det blir redan nästa.
har nu gälet ont i min kära fot och såklart träningvärk. trodde det skulle vara värre, men kommer nog.
mamma lyckades ta så grymt fina bilder igår så dom tänker jag inte dela med mig av mer än detta. haha

Skidor

hemma i färnbo, har ätit fläsk&löksås, det duu erika!

packat och lagt fram allt och nu ska jag sova! avfärd halv sju mot mora. sen sååå, 3 mil på skidor. hörs väl imorn om jag överlever! godnatt

Braindead

hemma dricker man apelsinjuice eller päronjuice, efter tacosen gör jag alltid chips i mikron med tacosås och ost.
här dricker jag citron/lime för apelsinjuicen smakar inte lika bra i mina glas som i glasen hemma och efter tacosen äter jag chips och guacemole.
det är la roligt vad konstiga saker man får för sig och fil och flingor smakar helt klart bäst i min lilla glasskål, haha.


Girls Girls Girls

sitter i skolan med en kim och en driagin som leker dj. blir lite taggad på feest. på lördag, på lördag.

mallan är sjuk idag, men jag har kommit en bit ändå. ska göra lite svenska nu istället så man blir klar med det och sen gå hem. skönaste onsdagen med första fotbollsträningen ikväll på mer än tre veckor. men det ska nog gå bra.


Who says I can't be free

har chillat lite med anna på eftermiddagen, kollade film, inte särskilt bra. gick sen hem och gjorde tisdagstacos, kan ju vara den helt klart bästa maten! som godis fast grönsaker och imorgon blir det helt klart onsdagstacos.

har sovit lite på soffan och nu blir det tv resten av kvällen, har skönaste träningsvärken från brottarträningen igår..


STUDENTMÖSSAN!

har nu hämtat min studentmössa och det kunde ju inte vara bättre, känns verkligen att studenten närmar sig!
är ju underbart att man är så snygg i myssan också, haha... men vad gör väl det när man väl står där på kullen och skriker?
iiiih, vad taggad jag är



Weekend

en mysigkväll med kurvan och anna igår som började med lite pizza på american och slutade med lite godis från ica plus filmer från hemmakväll. just wright var en sån där film som är värd att se.

lite mer skidor, provade årsunda denna gång och så en sväng till färnbo för att lämna bilen och äta lite. nu är jag tillbaka på kära köpmangatan och hänger i soffan. projektarbete hela veckan och sen lov ska bli grymt skönt.


oliviaaeriksson.bubbleroom.se

Even an angel can end up falling

var nyss till högob med anna och åkte lite skidor. en mil och nu är mina ben seg. 3 mil på fredag kommer göra mina ben d.ö.d.a.

ikväll blir det lite mat, melodifestivalen och film med anna, kurvan och troligen sandra. inte helt fel ändå. sjukt skönt med en helg utan att göra någonting.


Fredagsmys

rätt skön dag i skolan. kyckligfilé och potatisgratäng till lunch och samma sak hemma. men det är ju underbart gott så varför klaga.

ska spendera kvällen i färnbo på soffan framför tvn och har nyss ätit lite pannacotta. inte så illa det heller.


helt klart snyggast?? haha

Save tonight

och så var denna kväll över.
2 timmar, 34 min och 56 sekunder med sällskap av erkans härliga stämma, teknikens makapärer är bra underbara!
dags att sova, godnatt


Sushi

kollade upp vad man behövde, var till ica, plockade i allt i korgen utom lax när det körde ihop sig och vi fick lägga tillbaks allt. haha. tog en sväng till matkällan och köpte massa smarrigt istället. efter flera timmar med maja och johanna blev det en riktigt mysig kväll.

fridagrahn.com


Spontant

blev ingen film igår utan snarare fotboll, öl och lite redclub med kim, kire och flera. blev en rätt rolig kväll som slutade på kims soffa med viklöksbröd!
nu ska jag iväg och åka lite skidor och ikväll ska vi kanske göra lite egen sushi. eller så köper vi hem! får se, hehehhe

You make med wanna shout

har inte vart så trött på länge och ändå sov jag mer än åtta timmar inatt. snart ska jag nog till gävle en sväng och så får vi se vad det blir ikväll. lite film skulle ju inte vara helt fel.


Tisdag

mysigaste kvällen igår.

började halv ett idag och slutade halv tre, det var inte illa. har sen spenderat tiden på soffan med desperatehousewives och lite jobb. om en halvtimme ska jag till farmor och äta mat och sen blir det en promenad och plugg. väldigt intressant!


Alla hjärtans dag

efter en hel dag i skolan kom jag hem till choklad, 40 kr och en liten lapp. tack mamma! ♥ blev ju en rätt bra dag ändå och hoppas den blir ännu bättre.

nu ska jag trotsa kylan och åka lite skidor. är ju trots allt bara en och en halv vecka kvar...


Sköna söndag

efter några av GB:s underbara tekakor och onetreehill är jag nu redo för att traska till jernvallen och kolla lite fotboll. med 15 kilo kläder får jag hoppas att jag inte fryser ihjäl.


Show me how you burlesque

blev bio med anna i fredags och galet vilken bra film! burlesque. en riktig tjejfilm, precis som filmer ska vara!

igår däremot plockade jag, johanna och maja fram vinet och åkte till gävle på 100 dagar till studenten. rebecca&fiona som spelade och det blev en riktigt bra kväll som avslutades med en fet pizza på jensas. kung




Love is like candy, sweet and sour

kändes som när bullerbybarnen traskar hem i snövädret idag när jag skulle ta mig till skolan. det var inte färskt. är hemma i färnbo nu, ska äta lite mat och sen åka på biomys med anna. imorgon blir det lite kalas och fest med rebecca&fiona på maxim! kommer blir gälet

För mallan får köra bil!

hemkommen från kim, en mysig kväll med mina klassfavoriter.
och eftersom MALLAN KLARAT KÖRKORTET IDAG, GRATTIS har vi varit ute och sladdat lite, en riktig rallybrud det där!


Torsdag!

vakna nyss av en elsnubbe som skulle fixa min eluttag! men skulle väl ändå upp snart så var väl lika bra.. om en timme ska jag träffa mallan så blir det projektarbete för fulla muggar. sen klockan ett hämtar farmor upp mig så ska vi åka och ta lite mått till min balklänning. woooho

You make me smile

hade prov imorse som gick helt okej. har varit ute på lite promenad, ätit mat och försökt göra räkna lite konstruktion men det är ju skitsvårt.
snart blir det mys och step up 3. såg ettan i förrgår, tvåan igår så blir kalas med sista idag. har inte sett den förr så hoppas den är lika grym som dom andra!


Tisdag

fick besök av farmor och idag som kom med lite fika. när jag sen skulle värma min mat och stoppade in sladden till mikron i elluttaget, poffade det, pyste lite rök och mitt finger blev svart. det var inte kuul.

nu ska jag fortsätta plugga till provet imorgon och hoppas på finbesök ikväll.




Every rose has its thorn

galet skönt med studiedag idag. har tagit en promenad, träffat malin en sväng, vart till ica och pluggat. ska spendera även denna kväll framför tvn och vara grymt lycklig över att börja först efter lunch imorgon.

jag vill ha sommar, sol, bad och ja varför inte pizza på klipporna?

Söndag

är. slut. som. människa.
men som vanligt en riktigt rolig kväll igår!
har varit i gävle med sandra idag, tittat på lite roligheter och ätit. det var la mysigt.

den här kvällen ska jag spendera i soffan framför tvn. hörs.

Tänker inte, bara köööör!

tog det lugnt med lite filmkväll hos erik med mina grabbar igår. vart på rally och åkt skoter idag, man kanske skulle satsa på rallyförare, haha.

duschat bort grill och avgaslukt så nu luktar jag smarrigt igen. blir förfest hos daniel som fyller tjugo och sen krogen. SKÅÅÅL


Smågodis

handlade godis på hemmakväll med order av mamma! slutade med en påse på 115 kr, mums. grymt gott ska detta bli!
får se om jag rullar fram imorgon. ha en bra kväll.

Fredagsmys

en lektion idag, riktigt god kyckling i skolan och så en sväng till gävle. hittade lite fint och nu ska jag iväg och inhandla lite smågodis inför kvällen! blir att åka hem till färnbo och mysa.


One Tree Hill

känner mig gymt nöjd över att blivit klar med svenskan. precis skickat in den så nu ska jag kolla på senaste onetreehill och äta lite turkyoughurt med cashewnötter, äckligt smarrigt.

men det här som ska jag prova en annan dag, ser ju nästan ut att vara godare än chips och choklad!

http://ptfia.se/

Take me to heaven

trött på allt idag. det enda som är bra är att det snart blir en promenad och mys med anna och så matlåda från farmor ikväll. äckligt skönt med kort dag imorgon, helg och ledig på måndag.

jag vill bara åka till skövde nuuu eller möjligtvis thailand.


För jag saknar dig min gobit ♥


The things that you do

skönaste eftermiddagen med lite sallad på viking med mina bruttisar johanna och malin och så en långpromenad efter. inte helt fel. kom nyss hem och nu tänkte jag göra lite nyponsoppa och plugga lite.


Godnatt

det är ju humor när man går in på någons profil och märker att man inte är vän med personerna längre. varför skickar de då en vänförfrågan från början? det är så roligt vad människor är nyfikna i den här världen.

MEN det är ju dock ganska intressant så vem spanar inte lite? hehee

nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla desperate housewives. samhällskunskap imorgon! godnatt


men pudding

Freaking out

vart till gävle idag med johanna för att köpa biljett till rebecca och fiona, 100 dagar till studenten. det är då ett äventyr varje gång vi kör i den där stan, haha. men det gick fint som tur var.

har nyss ätit fiskgratäng hos kära farmor och farfar, gälet gotttt och nu ska jag spendera denna kväll på lugnaste sätt. kanske möjligtvis att det blir lite plugg.




RSS 2.0