Lördag

ska bege mig mot donken för att ordna lite papper och sen ta bussen till gävle för en runda på stan med erika. hoppas på lite mat, för farmors kylskåp och frys ekar tvärtomt.

Mingel och bar

blev en redig kväll igår. borde egentligen sova ännu längre så jag orkar med lobby ikväll! började i alla fall på mingel och bar igår för drinkar och cider med johanna, julia och niclas. styrde mot goya och sen slick.

High crimes

kikar på film med mamma och pappa, high crimes. riktigt bra faktiskt! borde egentligen lägga mig så jag orkar med jobb 7-17 imorgon och två dagars i helgen.

McDonalds

och jag har fått jobb!!! snart kan ni hitta mig på donken, kommer bli redigt kalas.

Festivalfeeling

när jag kom hem efter jobbet idag hade mamma, pappa och vista haft sin årliga langosätning. bjöd hit jocke och rikard på lite så jag också fick leka festival. det är ju för smarrigt.

Ön

förfest på högsta punkten på lingonguppet och sen ön. en trasig hammock, massa skratt, lite bugg och borttappade pengar kan väl sammanfatta lite av kvällen. men det var kul, ön är underbart dock tycker jag det var dåligt med folk.

Talking to the moon

nyss kommit hem från fotbollsträning, lite vattenmelon och en skön säng på det här så kommer jag må fint.

Åka båt

hemma från en båttur med familjen johansson. lite häng på sandön och korv. underbart fram tills dom gråa molnen kom och förstörde. nu blir det lite mat, förfest och ön ikvälll.

Tisdag

sovit äckligt skönt, ätit frukost och nu ska jag ut i solen. ta det jäkligt lugnt för sen är det långa jobbdagar som väntar. ön ikväll, fest i helgen och det låter underbart!

Godnatt

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today"

Måndag

morgonträning imorse och sen en sväng till sandviken för lite ärenden. är galet seg i benen nu, men underbart att komma igång igen! har ätit lite mat och hallonpaj och snart är det dags för jobb till klockan nio.

Hard work work

jobbade drygaste dagen i lördags, börja halv åtta, ledig några timmar mitt på dagen och så sluta nio. brummade direkt till årsunda för damernas och herrarnas lagfest. roligt men lära dock hem och sova för att jobba tidigt idag igen. helt död nu, en hallonpaj och film på det här så ska jag nog vara pigg imorgon.

Petter och hans getter

spelade älvåsa i fredags, var med två matcher innan jag lära åka hem och sova. sen gick petter och hans getter vidare till kvartsfinal men där tog det slut för 2011. nästa år kör vi igen!

As time passed by

såja, nästan hela helgen har gått. kom nyss hem ifrån jobbet och ska sova lite innan det är dags för fotbollsträning, underbart att sätta igång igen!

Anywhere you are, I am near

hemma ifrån järbo. johanna kan ju i alla fall laga mat, det är en sak som är säker! ska snart krypa ner i sängen, ställa klockan på 06,13 och hoppas på att jobbtimmarna imorgon går fort. för imorgon kväll är det äntligen dags för älvåsa 24timmars igen! ooh så taggad

Mina tjejer

hänger i malins soffa, kikar på gossip girl och ska snart iväg till johanna på trerätters och det kunde inte sitta mer rätt i magen. hon är för go den jäntan.

Torsdag

var på språng hela dagen igår. började med en tur till öregrund och gräsö med familjen kan man säga, åkte vidare mot dragongate och avslutade sen i gävle på sommarkväll med sandra. fortfarande mätt efter kinabuffén på dragongate, sjukligt gott.
nu blir det en dusch, inte lukta usch och sen tar jag bilen till sandviken!

Underbart med sommar

avklarat två mil på inlines och nu blir det flygande jakob alá erika på lingonguppet! en sväng till ön också kanske??

Tisdag

vart ute och sprungit, en kort jäkla sväng. blir så trött på mina fötter som inte klarar mer. nu ska jag gå ut i solen och ta det jäkligt lugnt.

Give me everything

har slagit ner rumpan i soffan, tänkte kolla på lite johan falk och äta jordgubbar! med en klocka som ringde 06,13 och full fart hela dagen får jag hoppas att jag för en gångs skulle kan hålla mig vaken.

Badtunna

underbar kväll hos johanna. grillad god mat, alkohol, skratt, badtunna och massa mer. avslutade kvällen på vårt kära lobby som levererar som alltid!

Söndag

hade en redigt rolig kväll igår och nu blir det pizza med erika.

Fredag

vart till uppsala med mamma idag, ikea och gränby. käkade chilikyckling, det var la inte fel i magen och så hittade jag ett par skor på rea.
ikväll blir det sista harrypotter i gävle, nervis!

Lingonguppet


Tacoparty

fick sluta lite tidigare på jobbet. tog cykeln till erika där det var tacoparty och det satt verkligen inte fel i magen! trampade hem på cykeln och nu blir det nog en film innan jag lägger mig. ledig imorgon och hela helgen, underbart!

All my life, all my memories

sökte 20 olika saker till högskolan, mindes inte ens vad jag hade valt på första. bara för att testa. kom in på chalmers och maskiningenjör. roligt, men tror inte det är nått jag kommer att gå i framtiden. först vill jag hitta på roliga saker! hoppas verkligen på fjällen i vinter.

14 Juli

steker i solen med en bok. underbart med sommar och så lite jobb ikväll. inte alls illa.

FotbollsVM

somnade i solen efter jobbet idag, är bränd på skinkorna och låren. svider när jag sitter ner, men det hör väl till sommaren. har köpt 10 kilo godis till familjen och nu är det fotbollsvm på tvn. sverige - japan ikväll!

Sommar på riktigt

första ön för sommaren, sjukt roligt. fick mig några danser, lite god dricka och många skratt med mina härliga. upp och jobba sju imorse och nu är jag stendöd.

Ny dator

tog en sväng till valbo med mamma och pappa. skulle bara kolla på dator men kom hem med en ny! inte illa med onoff i konkurs. inviger den nu sittades på golvet i köket, weei

Salladsparteeey

åt om det är möjligt världens godaste räksallad på nyfiket idag och så en hallonpaj på det. magen mår fint. erika var taggad på salladsparty och vem tackar nej till ett sånt erbjudande, mat på lingonguppets altan och sen mys med våra kära pojkar på det. precis som en sommarkväll ska vara!


Måndag

har solit och ska nu cykla med mamma till gysinge för lite lunch på nyfiket. inte så illa och sen har vi ännu en skön kväll att se fram emot. lite mer rullskidskor kanske? jobbar bara onsdag och torsdag denna vecka.
sommartjej i fredags

Rollerblades

första men absolut inte sista gången på inlines men det var jobbigare än jag trodde. nu blir det dusch och sen lite fika på lingonguppet!

"En öl på varje ställe"

åkte till gävle för att se gif-gais igår i finvädret med mina grabbar och jänter. tyvärr förlorade dom med 3-1. vi hamnade på brända bocken för god mat, olearys för efterrätt och lite dricka och sen på kära lobbys uteservering. blev en väldigt lugn men mysig kväll och när alla rullade in för att dansa åkte vi hem. det är segt att vara sjuk ibland...

44-års fest

i fredags var vi till bodås på 44 års-kalas för ludde och adam. grodor, fällda träd och en knökfull bastu är väl det roligaste från kvällen. förstår inte vad vissa får allt ifrån men det var roligt att träffa alla.


Söndag

sov ut länge idag, hur skönt som helst. solat lite och kollar fotbollsvm nu och sverige leder med 3-1. underbart.  blir nog en lugn dag om jag inte tar en tur på inlines med samo när det slutar regna.

Tell me about it

har jobbat idag, blivit sjuk och solat. blir lite film igen med mamma ikväll och imorgon jobbar jag eftermiddag, skööönt med sovmorgon!

Köpmangatan 12A

var nu en vecka sen jag flyttade hem från min kära lya på köpmangatan, är numera bosatt hemma i färnbo igen. känns ju alldeles för sorligt egentligen.. men tänker inte vara kvar här längre än nödvändigt, ska bara smida lite planer till hösten och hoppas på att vintern blir som jag vill.


Onsdag

underbart väder, hemma från jobbet och ikväll blir det tacos och mys eller gävle och lite sommarkväll med snygga tjejer!

Tisdag

kom hem från jobbet för en timme sen och nu ska jag ut och röra lite på fläsket. inte illa att sluta tidigt! men hade hellre lagt mig i en solstol med en glass i handen, vart är sooolen?

Don't stop believin'


Just go with it

såg på just go with it igår, min låtsasfru på svenska. ruggigt bra! kör på ännu en film idag, flipped.


Do it like a dude

har inte gjort ett skit idag. underbart skönt. funderar på att äta lite glass eller att ta en springtur, kanske att det till och med blir båda.
ska fortsätta spendera dagen i soffan för imorgon börjar jag jobba igen.

Alla vill till himmelen men ingen vill dö


Dance with somebody

hemkommen från peace, underbart roligt såklart! mando diao, journey, timbuktu och oskar linnros var kuung. ska checka in till sängen, bli en människa igen och kolla på vänner resten av kvällen.

PEACE & LOVE


RSS 2.0