2011-10-31

inne på sista dagen i oktober, snart vinter och jag har aldrig vela haft det mer. ska ut på en promenad, äta frukost och göra massa nytta innan jobb hela eftermiddagen och kvällen. ha en bra dag!

Godmorgon!


2011-10-30

såååja promenad och gym avklarat även idag. ska dyka ner i godispåsen från igår och sen mysa lite framför filip och fredrik.

Good girls gone bad


Then Days Went By



In Da Club

ruggigt bra kväll med härliga folkmassor och glada humör! efterfest på lobby och såklart vårt kära donken efteråt!

idag har jag spenderat dagen på viking med en pizza och sen i gävle, nu ska jag möta upp simone och erika igen för en mysig kväll innan jag jobbar inatt. låter redigt bra i mina öron!


50cent!!!!

we gonna party like it's your birthday, we gon' sip bacardi like it's your birthday, omåttligt taggad, ses ikväll 50cent!!!!!!!!!!


Godmorgon!

fikarast på jobbet, väntar på att klockan ska bli två!


Godnatt

pannakstorsdag resulterar i våfflor till middag och pangkakor till matlåda, lite promenad och gym med erika så var denna torsdag över. fullspäckad dag imorgon men det bästa av allt är ändå 50cent. i. göranssonarena. kommer bli helt galet bra!!
tänkte egentligen bara skriva godnatt. så sov så gott!

For The First Time

träningsvärk i ryggen efter innebandyn igår, men helt klart värt. för fan vad roligt det är, ångrar som fan att jag aldrig började med innebandy när jag var liten! hade vart sjukt roligt att spela.
ikväll blir det i alla fall lite promenad och gym, undra hur länge allt håller i sig, måste ju klara att hålla igång en månad i alla fall??

2011-10-27

telefonen ringde 07.53 och undrade om jag ville jobba 8.00, så det var bara att studsa upp med håret och alla håll och frukost i handen. nu ska jag dra igång en film och sen hämta mamma när hon slutar. ha en fortsatt bra dag!

Träning

ååh har saknat mina shorts och strumpor, har ju ändå gått några veckor sen fotbollen slutade. men nu är det dags för innebandy i tallhallen.

2011-10-26

vad glad man blir när dom man ska prata med är på möte eller semester! har i alla fall cyklat fram och sen hem igen idag och nu ska jag göra några knop till innan det blir lite film på eftermiddagen.

God morgon!

Dagens.


Gjort: bakat scones, ätit frukost och beställt ett par rysligt varma dojjor för vintern.

Planer: ringa lite samtal, kolla på film och spela innebandy!

Lyssnar på: 50 cent inför fredag
Läser: bloggar
Dricker: apelsinjuice i vanlig ordning

Äter: åt som sagt nyss frukost, blir köttfärssås ikväll. 
Bästa: rysligt taggad på innebandy ikväll!
Sämsta: trökigt väder och att jag gärna hade jobbat lite! 
Väder: gråttgråttgrått


Got it like that

säljer mina bubbelrosa täckbyxor, kanske finaste färgen man kan hitta. men nu ska ett par nya få flytta in och lika många äventyr tänker jag ha med dom på benen. sol, snö och minusgrader, underbaaart

Stöten

jag vill ha december och stöten med mina sambos erika och maja. tror det kommer bli en sjukt rolig vinter och vill bara att tiden ska gå så jag får ge mig iväg.

2011-10-25

fått sovit tio timmar inatt, är piggare än piggast idag! träningsvärk i både ben och rumpa, men det är ju helt klart bästa värken.

Måndag

det bästa som finns är ju ändå att mysa i sängen om mornarna. nu ska jag ta mig upp för klockan ett ska jag jobba. sen blir det en både en sväng till muskelfabriken och thailand. ha en fin dag!

Pearl Harbor

pearl harbor, vilken bra film. varför har jag inte sett den förns nu?

Är kär, i den här bilden och dom här tjejerna


Söndag

lagt upp ännu mer på tradera och nu blir det backträning med mina färnbobor. hörs om jag överlever!

Min lördagkväll

blev en rysligt bra kväll igår med bio och sen interpool med god mat och härligt sällskap.

Darkhead


Contagion

ska bege mig mot gävle för att se contagion med mina sköna böner från färnbo.

2011-10-22

har vart på stan och ätit lunch med mina gulliga tjejer. sushi på matkällan är ju underbart gott för en hungrig mage.
igårkväll var det däremot thaimat som fick fylla min mage och sen spenderade vi kvällen i lövbacken med idol och film. rysligt skön helg!

Fredag

skönaste skorna jag äger och en tröja med dragkedja. sköna fredag.
.

See the world through my eyes

säg hej till mitt ostyriga hår. ska försöka kamma detta burr nu och sen bege mig mot sandviken, först itkurs och sen mat och mys med tjejer ikväll. och i vanlig ordning ses vi på donken inatt!


2011-10-21


Rolling in the deep

drog med mig linnea till biblioteket idag och tömde hyllorna på smaskigheter. var ett tag sen jag läste en riktigt bra bok, men det är så mysigt med lite godis till!

PW

ska ut på en redig promenad i mörkret nu med fröken wahlén.

ParmaMozarella

smarrig lunch från igår. varför lyckas man aldrig lika bra hemma??

Tradera igen!

ännu mera!
HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR

Godmorgon!


Last night

tog en sväng till lingonguppet för lite flygande jakob innan jag brummade hemåt igen. ska ta och borsta tänderna, krypa ner i sängen och sen kolla klart på last night.

Redhead

en dag i gävle resulterade i en erika med nytt hår, ett halsband och liten blus på rea. hade gärna och gått och lagt mig redan nu men tre timmar jobb först! ha en bra kväll.

Chalet girl

You have brains in your head, you have feet in your shoes, you can steer yourself in any direction you choose

Godnatt

dör åt värsta pojkvänsakademin, vilket jäkla program. nu ska jag krypa ner i sängen, hoppas på att kunna somna direkt och sen upp klockan sju imorgon för en sväng till gävle med mina sköna böner, erika och anna.

Today I don't feel like doing anything

har haft en rysligt skön dag. fixat lite nya filmer och träffat anna en sväng. pappa lagar lite mat och det luktar rätt gott! min mage kurrar av hunger.

Köpmangatan

jag saknar min spegel på köpmangatan! hela lägenheten för den delen, förfester, efterfester och myskvällar.

Wedding Crashers

blev lite tacos, fotboll och film ikväll. gävle vann troligt nog med 2-0 och filmen var riktigt rolig. wedding crashers, förstår inte att jag missat den! men dags att sova, godnatt på er.

Måndag

vaknade nyss, har hunnit med att äta lite frukost. hämtade nämligen linnea i sandviken inatt. blir en lugn dag med inte helt omöjligt lite fotboll ikväll. gävle - helsingborg i höstkylan!

Tell me about it

har vart på en hurtig promenad med lillasyster idag, ska hoppa i min onepiece nu och sen ha en rejäl myskväll.

18-års fest

hur kan man känna sig bakis trots att man var spiknykter igår?? jävla gåta. blev i alla fall en riktigt kul kväll med förfest hos lina och sen 18-års fest för emma och maria innan det var dags för att dra mig mot jobbet och servera hungriga krogfolk. 

Sköna söndag


Lördag

förutom tradera har jag vart på en promenad med mamma och beställt pizza själv för första gången idag! det var väl på tiden kan man tycka. precis tryckt i mig en stor amerikansk pizza och såhär bra har min mage inte mått på länge!
ska strax åka iväg till årsunda för att fira två nyblivna 18-åringar och sen jobba krogstängning, låter som en riktigt bra kväll.

Köp, köp, köp

TRADERA

En McFeast, tack!

hängde med lite tjejer hos cilla innan det var dags för jobb. när dom skulle äta tacos och mysa fick jag servera burgare. men nu har jag lärt mig driven och det var riktigt kul. godnatt på er!

Promenad

har gått ungefär en mil idag i finvädret med anna, hälsade på erika och killarna i nässja. nu ska jag ta en dusch och sen lägga upp fler gamla grejer på tradera. 
en tidig morgon för någon månad sen.

Torsdag

äntligen hemma. sov alldeles för lite innan det var dags för donkenjobb. men nu är jag nerbäddad, ska kolla på desperate housewives och sova som aldrig förr inatt och imorgon. fan vad skönt!

Tradera

har börjat slänga upp lite skit på tradera för den som känner för att handla. HÄR kommer ni till min sida.

Mitt hjärta blöder


Ljuvligt

det blev så jäkla gott. att slänga ihop lite solrosfrön, linfrön, valnötter, kvarg och ägg med mera trodde jag inte skulle smaka såå bra. inte helt hundra men tror att jag hittade receptet hos ptfia.

Onsdag

klockan är inte ens elva och jag har redan hunnit baka bröd. det är klart om en kvart och då får vi se vad det är för nått jag slängt ihop. kommer ihåg när jag skulle göra mallans bröd, det såg ut som en köttfärslimpa, får hoppas det här hopkoket blir finare! nyttigt är det tydligen i alla fall och det har man ju hört ska vara bra.
resten av dagen ska jag ta det otroligt lugnt, kanske att det blir en springtur för sen ska jag jobba hela långa natten.

Godnatt


Sverige - Holland

svänge in hos erika för lite fotbollsmatch efter jobbet. ramla in redigt med massa mål och för en gångs skull gick det ju fint, em nästa! cyklade hem i kylan och nu ska jag mysa ner mig i sängen.

Open Up Your Eyes

har vart ute på en liten joggingtur, ätit redigt god frukost och tagit en dusch. halv ett till nio jobbar jag idag. ha en fin tisdag!

My one and only

ska bädda ner mig i sängen, titta på my one and only och sen sova gott. hoppas att den är bra, var ju fröken wahlén som tipsa!

Måndag

hemma från donken, men om en timme ska jag iväg till nästa jobb. det rullar på fint. har föresten en iphone i ägo igen, en sprillans ny och fin. som jag saknat den!!


2011-10-09

börjar bli människa igen, ska kolla på en film och sen äta tacostårta med familjen. något nytt men det låter ju riktigt smarrigt!

Party Till the World Ends

en hejdundrande kväll med härligt sällskap.

Ses på fest!


Fotbollavslutning

blev en 10 timmars jobbnatt istället för en skön hemmakväll. men pengarna rullar in och nu laddar jag inför fotbollsfest i årsunda och sen vårt kära lobby med linus. känner att det kommer bli en hejdundrande kväll!

Friday I'm In Love

ska ta en dusch, inte lukta usch! sen hoppa i något skönt och ha en bra fredagskväll. hade tänkt utgång men eftersom jag ska på fotbollsfest och utgång imorgon hoppar jag den idag. hade dock vart roligt med gävle som omväxling. blir troligtvis idol på lingonguppet med sköna gubbar och gummor!
hitta en myskatt påväg hem från lobby häromhelgen.

This Kind Of Love

käkade frukost med pappsen idag. ägg, jag tror jag blir ett ägg snart. måste börja äta nått annat. tänkte ta en promenad men vädergudarna höll inte med mig och jag tror jag stannar inne med min onepiece istället.

2011-10-06

fixat ett nytt bankkort, snackat med min chef, inhandlat två skärp, ätit kotlettrad och kollat på massa kakel med mamma och pappa. det är min torsdag. nu ska jag slänga ihop en kladdkaka med marshmallows och sen mysa ner mig i soffan.

Torsdag

nu åker jag mot sandviken och gävle för lite ärenden. ha en bra dag!

We No Speak Americano

denna kväll har jag skypat med malin, tränat lite och ätit glass. sjukt roligt att se kvinnan igen som verkar ha det galet bra, blir ju avundsjuk! måste ta mig dit och hälsa på i vår. nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen, kolla på en film och sen sova. godnatt på er!

Good feeling

tror inte jag gått upp vid sex sen i somras. men är äntligen hemma med pappas goda pizza i magen. hämtade nyss ut ett paket med nummer 1337, det lär ju ha någon mening. hoppas på en bra vecka.
ellenclaesson.webblogg.se

Kanelbulle

4 oktober, kanelbullens dag! fick en bulle på jobbet och den var ruggigt god. nu ska jag sova för 10 timmars jobb väntar imorgon, nu rullar det på, klockan ringer 06:23. godnatt på er!

Jobb

blir jobb 14-21.30, inte alls fel med pengar. så nu ska jag ta cykeln till mormor för att hämta en smarrig matlåda.

In the moment

vaknar till rysligt fint väder, får se vad man ska hitta på idag. blir en stor frukost nu i alla fall. ha en fin dag!

För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen, så vill jag veta att du kände, om känslorna var samma, känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig.


Måndag

har haft en riktigt lugn dag. väntar nu på att mamma ska komma hem så vi kan ta tag i tradera, har sjukt mycket saker som ska säljas. men först några avsnitt av vänner!

Fest på köpmangatan

har fått tillbaka min kamera, några bilder från förra helgen. förfest på köpmangatan. dock inte min kära köpmangata men trappuppgången brevid duger fint!

021011

har haft en mysig dag med lunch i gävle på coffee lounge och sen fotboll med erika och simone. vinst för sif på självmål så det var la tur. kom annars hem för en timme sen och nu ska jag mysa ner mig i sängen med en film. ha en bra kväll!

Don't let go

och juste har varken mobil eller kamera just nu så räkna inte med så mycket liv i form av bilder.

Lördag

vaknade av samtal från donken. bara att hoppa upp, sjukt med folk hela tiden! äntligen hemma igen för en skön kväll och god mat men inatt är det ännu mer jobb. ska bli skönt med en redigt lugn dag imorn med lite fotboll.

Vänner

vänner kan verkligen muntra upp en. några avsnitt med skratt och man är på glatt humör igen. det finns nog ingen bättre serie, man vill bara se mer! som med riktiga vänner, de gör en glad, det är det bästa som finns och man tröttnar aldrig.

RSS 2.0