Gott nytt år!!


Vi ses i april!!!


2011-12-30

åker klockan två, sitter och hoppar och vill åka nu nu nu! fortfarande oklart hur jag får med mig allt, förstår inte hur det kan bli så mycket saker när jag redan vart upp en gång. nyår imorgon och sen kommer jag troligen inte hem förns april! sjuuuukt härligt

2011-12-29

känner mig äntligen friskare igen, har fått tillbaka aptiten någolunda! äääntligen, det ska firas med något gott på waynes idag med malin och johanna. underbart att träffa båda två igen.
förövrigt är det annars kaos med packningen, saker överallt. frågan är om jag ens får med mig allt, men klaaart det ska gå!

Det är bara jul en gång om året

vilken helg tänkte jag skriva, men det är ju faktiskt tisdag idag! utgång i söndags och igår, sjukt roliga båda två! idag är jag däremot sjuk, måste krya på mig innan fredag när jag beger mig till stöten igen!

2011-12-25

juldagen är här, vi ses på lobby!

GOD JUL

börjat morgonen med några julklappar, skinkmacka och julkalendern! beger oss snart till farmor och farfar för mys hela dagen innan vi åker till mormor och morfar ikväll. gooood jul!

2011-12-23

jobbar, jobbar, jobbar! börjar klockan två igen, slutar tio. hämtar upp erika direkt och så fortsätter vi sy på hennes klänning som snart ska vara färdig. får se när vi kommer i säng inatt, igår blev det vid två. "man måste göra fel för att kunna göra rätt".
skönt att den här veckan snart är slut, jul imorgon och juldagen på söndag kommer bli kanon och sen får jag bege mig mot sälen igen!

2011-12-20

jobbat hela dagen och sen kom erika hit så fort jag kommit hem. vi har försökt att sy en klänning åt henne och sen kört lite zumpa. nyss lagt ner rumpan i sängen och hinner andas lite för första gången idag. upp klockan sex imorgon och har en fullspäckad dag då med. godnatt

Godnatt

har ätit tomegröt till kvällsmat, vart på promenad med mamma och nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund! börjar bli bra trött redan. längtar till julafton och juldagen!

2011-12-19

blev en riktigt bra lördag i årsunda med mina fotbollsbrudar och sen vårt kära lobby som var sig likt! en trött söndag och idag har jag jobbat hela dagen! ser lika ut hela veckan, 7-17 imorn, woho

There she goes shaking that ass on the floor


2011-12-17

har vart till storänge och hälsat på idag, tränat lite på crosstrainern och nu ska jag hoppa in i duschen! tacos till kvällsmat, lagfest och julklappsbyte med årsundas damer och en utgång på det. kan nog blir riktigt bra!

Grand Opening

känns riktigt surt att mina jänter tog premiäråket i tandådalen och att första afterskin var idag. helt sjukt, saknar redan alla där uppe! hur ska det då bli i vår?? beger mig tillbaka så fort som möjligt efter jul!

 


2011-12-16

hemma efter en lång dag! åkte vid nio imorse, stannade på stadium, åt pizza och sen så en sväng på lager 157 innan vi ställde in siktet på färnbo. kommer hem och inser att jag är utelåst, underbart!

Jakobsgård 2

fick ett ryck igårkväll runt elva att vi skulle möblera om, en kvart senare såg det inte alls lika ut längre! men tänkte inte så långt, så nu har vi ingen fungerade tv, sladden räcker inte till kontakten. haha
har haft en kung kväll nu i alla fall med chips, dipp och härligt sällskap! dags att lägga sig för imorgon far jag och niklas hem igen, vill nästan inte lämna det här stället, tur jag kommer tillbaka snart.

2011-12-15

fick sova länge idag, åt en stor frukost och myste! tog en sväng upp till anläggningen för att köpa liftkort, men var inget fint väder så hoppade premiäråket. får hoppas det blir på ett par nya skidor när jag kommer tillbaka istället för imorgon far jag hem ett tag.
erika och maja är på skoterkurs och jag kom nyss tillbaka till lägenheten efter en sväng på brasseriet med anton och j-p!

2011-12-14

har överlevt att klättra upp ca 18 meter och glidit nerför linan på sexstolsliften idag! var lite läskigt men sjukt roligt, om jag ändå hade lite mer muskler skulle de vart ännu bättre. får nöja mig med att stå på marken och fira ner människor om det blir evakuering.
stannade kvar och spelade wii i lunchrummet efteråt och nu är vi hemma, inget mer på schemat idag. lite film och julkalendern låter som en bra idé!

2011-12-13

har det så jäkla bra häruppe, vill nästan inte åka hem nu. men kommer ju trots allt tillbaka igen efter typ en vecka! blir nog lite snöbollskrig snart, känner oss som barn igen och sen bjuder niklas på fika. härligt kväll

Kickoff

blev en riktigt bra kväll igår på högis med massa folk och största krogen jag sett. träffade maja som begett sig från kläppen så det var riktigt kul! rullade in runt tre och började åtta imorse, sköönt

2011-12-12

rundtur, rutingenomgång och massa lekar har denna dag bestått av. nu blir det soffmys med mina sambos och sen snögubbetävling ikväll! fulast vinner

2011-12-11

jag har det sjukt bra här! frukost, fika, lunch, fika och sen kvällsmat serverat som på silverfat. idag har vi blivit evakuerade och på onsdag ska vi få testa att fira ner människor själva, lite läskigt men spännande och ikväll ska vi fara till högfjället på kickoff, blir nog redigt kul!

2011-12-09

har haft ännu en kanondag med sportservice och andra stötenmänniskor! fått kläder, nycklar och massa annat och nu blir det lite idolmys med erika och maja!

Fjällen

gick asbra att åka och efter ett matstopp på kära donken så anlände vi runt två. har träffat mina framtida sambos och myst in oss rejält, tror det här kommer bli en grym vinter!

Stöten

om en timme går bilen mot kallare breddgrader, kommer bli helt underbart. det känner jag på mig!

Julgala

åker på julgala, gott med mat och musik

Packar

typ klar med packningen, matkassen är klar, matlådorna är redo och skidorna i bilen! imorgonbitti dååå ni, är jag joel och niklas påväg upp till stöten.

2011-12-07

underbart att vakna och titta på dagens avsnitt med julkalendern innan man går upp! har ätit lite frukost och fikat med pappa och morfar som kom kom förbi med fika. ska packa färdigt nu och sen gå på invigningen av färnbos nya bibliotek. antagligen väldigt annorlunda emot vårt gamla som brann ner.

Kvällsmys

har varit till mormor, packat och vart på promenad idag. nyss duschat och nu sitter jag i soffan framför tvn. ska mysa ner mig framför en film senare och sova tidigt, för imorgon har jag fullt upp hela dagen! godnatt

2011-12-06

håller på och packar för fullt här hemma, sjukt mycket saker som ska med på torsdag! kommer glömma hälften, tur att jag ska hem igen innan jag drar på riktigt.

2011-12-05

och det är min systersrum, själv har jag slängt mina skitiga strumpor i tvätten..

hade kunnat sova hur länge som helst idag, det känns så konstigt att gå och lägga sig kvart över sju när resten av sverige går upp. men pengarna rullar in som dom ska! har nyss kollat på dagens avsnitt av julkalendern och ska snart slänga ihop lite ost&skinkpaj.

Don't drink to feel better, drink to feel even better

började kvällen med lite vin och mys hos sara och sen blev det lobby. sa också hejdå till anna som flyttar upp till idre idag, snaart är det min tur! vill åka nu,nu,nu

2011-12-03

blev lite film och godis hos sara igår efter jobbet och om en timme börjar jag igen. får se om det blir lobby ikväll, inte helt omöjligt!

2011-12-02

hemma från jobb, ska fixa massa saker med mamma och ikväll bege mig mot storstan med erika. några timmar jobb till också såklart!

Julkalendern

vad vore julen utan en chokladkalender?
är i alla fall hos farmor nu och inväntar att min fotbollsträning ska börja, sen far jag hem mot färnbo igen för att sova. jobbar två gånger imorgon!

2011-12-01

godmorgon! ska äta lite frukost nu och sen bege mig mot sandviken för att jobba lite på donken, 11-16.

RSS 2.0