Snart är det slut

sitter och väntar på lite plättar som syster ska servera. får se hur det blir. annars tänkte jag ta en promenad till ica idag och troligtvis en liten tripp till valbo för köp av lite nyårssaker, raketer, mat osv.

igår blev det alltså uppsala och jag kom hem med lite nytt och fint. till och med en nyårsklänning. mot kvällen blev det lite planering inför torsdag. men om vi kom så långt är däremot en annan femma. inte många dagar kvar av 2009 nu!

magen kurrar och maten är klar så hejdå!



vårfint

Det är gött

spelar fifa med lillasyster och mamma, har kollat på nya wallander med hela familjen och imorgon blir det uppsala. lugn och skön kväll.

var ju till gävle idag med fredde, köpte bla jacka och någon tröja. allt på rea utom en sak, det är inte var dag. men får se vad man finner imorgon i stora staden.
nu ställer jag in siktet på dusch och sen sova, kanske ska läsa lite i boken man fick i julklapp också. men bilen går tidigt imornbitti. godnatt


GOD JUL!

och så var denna julen över. lugn och mysig precis som vanligt förutom lite anna anka istället för kalle, den människan har ju inte många hjärnceller i allafall, haha.
ett ps3 ramlade in i familjens ägo och det spelas som aldrig förr. är nöjd med presenterna och nu ska det shoppas lite för pengarna.

jag som inte får gå på krogen joinade igår grabbarnagrus. med lite tvspel, öl, polkagrisar och pizza så blev det en ganska mysig kväll ändå. halv tre plockade anders upp och skjutsade oss till ludde där jag fortfarande är och har inte gjort något vettigt på hela dagen. kollade på film och har varit ut med laban, innehållsrikt så det spakar om det!
men imorgon blir det lite mellandagsrea och tömning av affärerna, det låter ju inte alls tråkigt.


Uppesittarkväll

julafton om inte många timmar och lite julkänsla börjar jag faktiskt få. julklapparna ligger under granen och den är klädd. snart blir det lite spel med grabbarna istället för bingolotto och sen hem och sova.
för övrigt åt jag nyss lite julgröt, skinkmacka och godis och det satt helt rätt i magen.  
Godjul!

Dan före Dan för Dopparedan

jag har ont i hela kroppen. inte van med innebandy kan jag i allafall konstatera!
spelar aldrig men nu två turneringar på samma dag. först i skolan med teknik och sen med lärarlaget hemma i färnbo. kul är det, men rumpan, ryggen och armarna håller nog inte med.

klockan två traskar nog ludde innanför dörren och innan det tänkte jag slå in lite juleklappar. två dagar kvar!

JULLOV!

och nu är man ledig! galet skönt.

avslutade skolan med lite fika, gitarrspel och innebandyturnering.
nu blir det julavslutning i kyrkan och ännu mer innebandy. måste passa på när man är på gång så att säga!

Brrrrrr

godmorgon grabbar.
sitter och kikar på mysteriet på greveholm med freddeboy. har ätit lite scones och ute glittrar luften?! visst att snön gör det, men luften. det var allt nått nytt.

igår var det en lugn skoldag och på eftermiddagen tog jag och malin vårt första kliv in i johannas hemby järbo, där är man då inte varje dag. bakade lite pepparkakor och muffins. klassen kommer bli så glad på måndag.

men idag ska det bakas julgodis och massa annat gott. att gå ut är inte så kul när graderna närmar sig -20.


Vinter

kom nyss hem från skolan och nu sitter jag och värmer tårna. blev då riktig vinter över en natt, men den är mer än gärna välkommen! skidor och skoter, kuul.
fick veta att vi ska få ny engelskalärare idag och det blev nog ändå inte mot det bättre, men vi får la se. ska ta och tända en liten brasa nu, invänta familjen och så sen lite god mat.
sen är den stora frågan om jag ska träna ikväll. adjöö


14 December



fint lucia i kyrkan i morse, fikade på lite lussebullar och päronmer blandat med några fysiktal och sen så var dagen slut. traskade till farmor och sen åkte jag och pappa mot öb, köpte lite småttochgott och så brummade vi hemmåt med mig bakom ratten. det vankas kyckling och nudlar till kvällsmat och nu tänkte jag ta en dusch.


FRESHNET.SE



Tröttt

lussebandyn gick ju bra, haaha. kammade hem fyra av fyra förluster men roligt det var det! kom hem sent, sov mest hela dagen och överlevde i erkans lägenhet. agerade lite husfru och dammsög, diskade och lagade mat tills hon kom hem från jobbet. ibland är man bra göllig.

sov lite till och halv elva tog vi bussen mot gävle. luciabio och lätt värt det. men inte varje dag man kommer ut från biografen halv 7 på morgonen. popcorn, dricka, subwaymacka och luciauppträdande bjöds det på och tre grymma filmer. up in the air, sitt ligg lek pappa och så snabba cash.
kom hem halv åtta i morse och sov tre timmar för sen var det bara att kliva upp och traska mot bussen hem.
blir nog att gå och sova snart igen kan jag lova.
så jag säger godnatt.


Love

ett och ett halvt år med min bästa fredde idag.
helt underbart!

Oh taggat

har haft en ganska skön skoldag idag. började med lite matte inför nationella matte c imorgon och jag hoppas det ska gå bra. sen blev det en film på engelskan och en film på svenskan, nämligen frankenstein och den var ju sjuk. 

slutade i allafall tidigt och brummade in med putte och ludde mot gävle. åt kyckling&nudlar, kikade lite julklappar och jag har nog funnit något i allafall . får se vad det slutar.
för tillfället kikar jag på tv och tänkte sova tidigt ikväll.

imorgon taggar vi lussebandy och på lördag luciamovienight med erika. hur kul?
adios.

Söndag

nu har även jag sett new moon. och den var bra! snart ska jag åka till erika och mysa, en film ska vi se och lite mat hoppas jag hon har lagat!
för övrigt har helgen flutit på och nu ska jag packa.

2 December

idag har jag tagit ännu ett hål i örat. lite impuls sådär och på lunchrasten smällde det. jag, johanna, malin och cattis är nu likadana. men det är fiint, mitt i örat. pang tjong.
gör fortfarande ont men hoppas det går över till imorgon.

kvart över åtta gissar jag på att anna svänger in på gårn och tutar för då är det dags för fotbollsträning. träningsvärk har jag redan så vad kommer jag inte få imorgon då. ciao.



och vad skulle man ta sig till utan denna fredde.


RSS 2.0