Måndag

ska strax lägga mig, upp tidigt imorgon för att flyttstäda lägenheten med mormor. har spelat match nu på kvällningen, vann med 7-0 och lyckades göra två mål. inte illa alls och som pricken över i:t på en underbar dag!
godnatt

Livet är underbart

hade en underbar midsommar i öregrund, en härlig midsommardag med sista förfesten i en tom lägenhet och en sväng till gästrikehammarby där vi dansade lite och tog första doppet i natten. underbart roligt! och fick äntligen reda på att jag kan åka till peace, är äckligt taggad!! kommer bli kuuung

Onsdag

min andra dag är över. ska strax äta lite glass och sen åka till lingonguppet och plocka upp kära erika. mot sandviken för lite fotboll och mys.
snaart midsommar, fest och öregrund!

Börjar jobba

solen har äntligen hittat hit igen, hoppas den håller sig kvar. ska strax åka iväg och jobba till klockan nio ikväll. får hoppas att första dagen går fint.

Run the world

efter en väldigt lugn helg är jag mer än taggad inför midsommar och allt därtill, bara att hoppas på fint väder.
har slagit mig ner i soffan nu efter match i hille som inte gick särskilt bra. gäsparna blir fler och fler så snart blir det nog sängen.

Studentvecka - torsdag

tog studentfoto, var på studentmiddag och sen en kväll på hedåsen med sköna klasspolare. grillning och mys. underbaaart!

Lördag

vart i valbo en sväng med erika amanda och sandra. i lägenheten nu och tänkte slänga ihop något att äta. ta tag i livet ett par timmar och sen mysa lite med sandra ikväll!

Studentvecka - onsdag

skrev ett prov 08.00, målade skyltar och gästade lassaskullarna mot kvällningen, spelade brännboll, tog en cykeltur till stan och utgång på käraste kharma.

Fredag

vart ute på en fin promenad med sandra idag och hänger nu i soffan framför vänner. blir lite mer soffhäng nu och sen hem till färnbo för att kolla lite fotboll och umgås med sköna tjejer!

Studentvecka - tisdag

ännu en kväll i stadsparken, öl, vin och brännboll med massa andra klasser.

Just the way you are

för en vecka sen satt vi i kyrkan och skulle ta studenten. sjukt vad tiden går fort, snart har det gått en månad, ett helt år. vad tusan ska man göra med livet???

Studentvecka - måndag

grillade med classmates i stadsparken. vin ur ölburkar, kubb, musik och jäkligt taggade människor. efter det en sjukt rolig studentfest på kharma. underbart

Torsdag

blev en liten utgång på kharma igår med johanna. skulle gå hem tidigt men blev kvar tills det stängde. kul blev det i alla fall.
hemma i färnbo nu, lite träning ikväll och så tillbaka till min kära lägenhet igen. snart är den nog inte min längre, känns lite sorgligt!

Som små barn

har vart ute på en promenad med johanna och ska snart slänga i mig lite mat. får se vad kvällen har för mys att bjuda på!
skulle inte tacka nej till utomhushäng och solsken.

I'm beautiful in my way Cause God makes no mistakes I'm on the right track, baby I was born this way


Sommar

har äntligen en dator igen, måste köpa mig en egen inom närmaste framtid om jag ska överleva det här.
vart på kurs två dagar och ännu en imorgon, snart börjar jag jobba.
sov mer än 13 timmar inatt så nu är jag nästan människa igen efter dom här veckorna av alldeles underbart mycket festande. har myst och umgåtts vänner och det här ska bli en underbar sommar!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

har haft världens bästa studentvecka och världens bästa studentdag med min underbara klass!!!! TE08 ♥

STUDENTVECKAN

måndag, nationaldag och start på studentveckan. ska träffa klassen om någon timme, grilla och ha det jävligt bra innan vi ska ut och skaka rompa ikväll. underbart


Summerburst

I'm David Guetta bitch!

sjuuukt bra dag och kväll. summerburst, vilket jääkla ös, galet. efterfest på operaterassen var inte illa med sköna pojkar och flickor. ramlade in i kurvans lägenhet runt fem tiden när solen gått upp igen.



Vad är väl en bal på gasklockorna?

den kan ju vara trist och tråkig och, alldeles, alldeles underbar!
ooohja vilken kväll med sköna damer och herrar


Äntligen sommar!

har haft en sjujävla bra helg!!
bal i fredags med grymt fina människor, stockholm och summerburst igår, kom hem vände och har nyss vart på 20-årskalas med mat och tårta. allt detta med hesaste rösten någonsin som förhoppningsvis börjar hitta tillbaka till sin rätta klang och en studentvecka framför oss kommer det bli kuung.

För idag är det BAAAAL

galet taggad, underbart väder, det här kan inte bli bättre

Onsdag

var en sväng till valbo med johanna, har besökt kanarieöarna ett tag och snart får jag äntligen hämta min balklänning! kolla lite korpmatch på det här och sen en galen kväll i gävle med mina tjejer. underbaart


Skön tisdagkväll

efter att fyllt magen med korvstroganoff och massa popcorn blev det ändrade planer och en färd till sandviken igen. en skön kväll med malin, linus och kim på massa olika ställen med shorts hela natten och inga mygg. det är la underbart att det äntligen är juni.





RSS 2.0