Beautiful day


2012-02-29

mysiga dagar med familjen. åkte skidor hela dagen igår i underbart väder och åkte icecart idag. dock har min iphone gått sönder så jag känner mig väldigt handikappad så bätte kunde de vara. familjen har begett sig hemåt och jag laddar inför en fotbollskväll!


Måndagsklubb!


2012-02-26

sjukt rolig kväll igår, sinnessjukt bra väder idag, stekt på trestol topp och family har kommit till stöten i några dagar! hemma efter tacos och efterrätt nu ska jag snart bädda ner mig.

2012-02-25

en riktigt rolig kväll på tipi igår, en dag i backen med korvgrillning och sen dajmboll i solen samt pratat med min kära erika som hänger i bikini och jag i skidkläder, snacka om kontraster! nu ska vi hoppa in i duschen och senare bege oss mot harrys för timbuktu. kuung

2012-02-24

en sväng till sälen för lite handling av mat och annat behövligt, stopp på mcdonalds och sen skidåkning i solen med afterski. underbar dag! nu ska vi laga en fin lördagsmiddag med niklas med efterrätt och sen iväg på förfest. ha en kung kväll!

2012-02-23

världens bästa väder, sandra har anlänt till stöten och vi har haft pannkakstorsdag! sjukt bra dag och en helg framför oss. kan inte bli så pjåkigt!

2012-02-22

jobbigaste dagen på länge, trippeln i nio timmar med kö till airbagen är inget att rekommendera. men att avsluta dagen med grillade hamburgare och personalaktivitet är däremot roligare! sportservice är bäst.
nu har jag lagat flygande jacob till matlådan imorgon och ska lägga mig snart för det är clinic tidigt klockan sju och sen jobb till sex innan sandra anländer till stötens trakter!

2012-02-21

jobbat trestol och trippelstängning, slut som människa men när jag kom hem lagade vi till finmiddag a´la niklas och jag fick äntligen äta mina saknade kroketter! blir en grymt lugn kväll med lite efterrätt nu.

2012-02-20

riktigt värd kväll hos åmål med anna marie och maja. haft lär känna varandra bättre kväll och kollat på massa bilder, sjukt mysigt! nu ska jag sova för imorgonbitti har vi morgonclininc hopp och jibb, jävlar vad jag ska glänsa! godnatt

Good Feeling

jag kommer aldrig förstå hur man kan åka bräda 3 veckor efter att man slitit av korsbandet eller att man kan vara uppe och stå 3 veckor efter att man brutit ryggen på två ställen! han är ju nånting i en klass för sig.
I Ride For JP
länklänklänk

2012-02-19

har haft en sjukt bra dag med nysnö, offpist, park, dajmboll på branten, lunch med maja, mys på brasset och nu söndagsmiddag här hemma med erika maja och jonatan! fem av fem stjärnor helt klart

Med mina färnbobor!

fin kväll igår, snöig dag idag! efter lite hopp i parken, hambugare och afterski är nu kvällen här. ska ta mig in i duschen och sen bege mig mot varglyorna så får vi se vad vi hittar på senare!

2012-02-17

att börja dagen med morgonclinic i nypistad backe och soluppgång kan man ju säga var rätt gött!
jobbar på branta torget hela dagen och sen ska vi mysa till det med finmiddag på brasset med färnogänget och en rejäl utgång! en ruggigt värd solig dag, synd att man inte är ledig!


2012-02-15

sådääär, ännu en dag avklarad! bara två kvar denna vecka och imorgon kommer anna och mina killar från färnbo hit! kommer bli sjukt roligt. har precis sålt min biljett till kortvasan, känns skönt att inte åka den i år och nu ska vi iväg och grilla lite! hoppas på en mysig kväll

Godnatt

säger godnatt efter en mysig kväll, hoppas väderprognosen stämmer för imorgon för dååå ska jag på med svart på en kvart och steka i vargen! sov så gott

Alla <3 dag

dagen började fint med klubba och fint meddelande från världens bästa arbetskamrater! fick sen några paket från mamma med choklad och geléhjärtan! kan nog vart den bästa alla hjärtans dag på länge och nu ska vi gå över till åmål för film och glassmys. hoppas ni haft en bra dag!

2012-02-13

riktigt fin dag! åkt med frida och niklas, ätit mat på tipi och ikväll blir det pizzamys. personalpizza på måndagar får man inte missa! antagligen en lugn kväll, känner mig inte alls pigg och är snuvig. ha en fortsatt braaaaa dag!

En vanlig dag på sportservice


2012-02-12

underbara väder, hoppas på liknande imorgon och då är jag ledig!! parken öppnar och korvgrillning ska det bli.

Vinterns fastkörning

skulle ta bilen till jobbet, kom 10 meter. haha, årets fastkörning och punka helt klart! grattis anton!

2012-02-11

kaos i trippeln igår med kö bort till receptionen och galna liftar men det fixade jag och maja galant, var skönt att sätta sig i trestolen efteråt. blev lite förfest hos oss i jakobsgård 2 och sen en sväng på brasset vilket var riktigt roligt och nu ska jag iväg och jobba lite denna lördagseftermiddag!

2012-02-09

jobbat och ätit mat, så som alla mina dagar ser ut! en lite ovanlig detalj var dock att jag fick sätta ut marshaller hela backen upp till anläggningen, så fint när det är mörkt. tråkigt nog missade jag handikappclinic, testa blindskidåkning och sitski.. men kommer förhoppningsvis flera gånger!

Daimbollar

har spenderat kvällen med att försöka baka daimbollar, nog smaka dom bra men det går inte att uppnå samma sjukt goda resultat som brödboden har! och inte blev dom lika fina heller..

Stronger

vilka dagar, stötens gladaste kille tvingas åka hem efter en mindre rolig olycka. men hoppas det går bra och kommer sakna honom så sjukt mycket, kommer bli så tomt här uppe!

Filmmys på sportservice


Sol, snö och någon minusgrad

har precis tagit av mig täckbyxorna efter att haft dom på mig i mer än 12 timmar. älskar livet häruppe, glida runt i underställ varje dag. var en grym kväll igår och idag har jag åkt skidor hela dagen. sol, några få minusgrader och sjukt bra backar! avslutades dock på ett mindre roligt vis men vi får hoppas det går bra.

2012-02-06

jobbjobbjobb, en trestol som fortfarande var stängd resulterade i flera timmar av snöskottning och folkkaos på soltorget. men äntligen hemma efter stängning av skidtorget med erika och har nu hunnit äta god mat. ska hoppa in i duschen, öppna en öl och iväg på förfest. måndagsklubben ikväll och ledig imorn!


2012-02-05

har haft en väldigt lugn dag med jobb, fick sluta redan halv 3 och sen har vi vart och badat utomhusjacuzzi och bowlat. åt stek från mormor till kvällsmat och det är nog godaste maten jag ätit sen jag kom hit, smaka sjukt bra! får se vad kvällen bjuder på men nu ska jag ta och skrapa ihop lite cv osv så jag kan söka jobb.

2012-02-04

iskalla dagar med upp mot 30 minus på termometern. sjukt kallt och ännu en dag imorgon med förhoppningsvis varmare väder! imorgon avslutar vi i alla fall dagen med bubbelpool och bowling, kommer bli kung.

2012-02-01

jobb, evakuering och hela badet öppet för bara sportservice med någon öl. efter 21 personer i bubbelbadet och häng i barnpoolen är vi äntligen hemma. nu ska jag bädda ner mig för imorgon är det jobb ända till klockan sex.

RSS 2.0