Nycklarna!

segt att vakna imorse med trots att man fick sova två timmar extra. hämtade nycklarna till lägenheten, lite lycklig tjej, imorgon går första lasset!!

och så klippte jag mig innan skolan, ca fem centimeter men känns snarare som en meter.

nu ska jag packa och stå i, det är ju inte det roligaste man kan göra! 100 000 saker som ska med.



inte världens roligaste bild, men gääälet bra nycklar!

Måndag

skjut mäh, var min första tanke imorse! men tog mig upp för matte på morgonkvisten. håltimme och lunch till 12.20 när vi ser en stor lapp på dörren att samhällskunskapen är inställd. hur blind kan man vara? skjut mäh var min tanke igen. men efter lite valbo, trevligt sällskap och varm choklad så blev det en ganska bra dag ändå.


Söndag

en söndag är ju alltid en söndag. har gått fram och städat och gått hem igen. lite fläsk och löksås var ju däremot inte helt fel och inte heller scones!
har börjat packa ner lite saker också för på onsdag är det jag som hämtar nyckeln, lite taggad tjej!


lite bad med dessa brudar hade man ju inte sagt nej till! fast båt och sandön hade varit ännu bättre.

Don't hold your breath

harrypotter var bra men trodde den skulle vara bättre. kan ju ha varit jag som ville hem och sova.. värsta bilfärden hem, som att köra rakt in i en vägg och jag är mer än glad att jag inte körde. tog ca en och en halv timme att komma hem, sisådär dubbelt bara.
fick ett roligt samtal av fylleerika rund tre tiden och det var ju kul, haha. stora frågan är ju hur hon och kurvan mår idag!


Lördag

dör åt gårdagen, men det var kul! teknik är kung på klassfest...

kom nyss hem och ska strax åka. har varit på invigning av "tallhallen" här i färnbo, fint namn även om "vänthallen" hade varit lite roligare.. ikväll blir det lite finmat och harrypotter.




KEBAB!

det dåliga med att göra om köket är att man får äta frukost sittandes på köksbänken, kylen står i hallen och spisen i vardagsrummet.. men jag klagar inte för snart åker pappa för att hämta lite kebab eftersom det lättaste kanske inte är att laga mat nu.. hur gotttt!



Torsdag

tog en promenad i början av oktober. fortfarande sol och fint.


men nu slutet av november, snöstorm, minusgrader, långkalsonger, mössa, vantar och allt man kan hitta.


kan sommarn skynda sig hit? nu ska jag begrava mig i sängen med lite läxa och beverly hills!


Blinka lilla stjärna

ledig som sagt. sköönt, men då vaknar man såklart tidigt.

hade tänkt tagit en promenad eller nått annat men vädret samtyckte inte så det sket jag i och åkte mot sandviken istället.

världens bästa väglag och inte alls snö över hela vägen... har hängt med mallan och nu är jag hos farmor för lite mat. dom skulle äta potatisbullar men jag får pizza!
lycklig tjej och ikväll ska jag se lite korpinnebandy.

A picture says more than thousand words

haha jag dör när jag kollar på gamla bilder, vad liten man var. det var tider. synd bara att jag inte vet vart de ännu gamlare bilderna är, österrike, tältning i bäckebo osv. då hade jag fått magkramp på riktigt.

tacka tekniken för att digitalkameror finns!


Sju dagar!

lika roligt att vänta på bussen denna tisdag. bara 30 min sen idag. tack för att det bara är en vecka kvar tills jag bor i min egen lägenhet. kommer. bli. kung.

har hunnit med skola som vanligt, fick tillbaka fysikprovet och att det inte gick kung var väl ingen nyhet men helt klart godkänt i alla fall. bara ett prov kvar på kursen...

nu lite varm choklad och beverly hills. äckligt skönt att vara ledig imorgon?


eller varför inte midsommar och sol på en gång?

Broccolimos

åt nyss nå specialare a´la pappa. broccolimos och baconfisk. blev ju lyckat denna gång.

har läst igenom massa brev i skolan idag och fått oss många goda skratt från gamla teknikelever. 52 brev inkomna, bara 130 kvar... men då får vi troligen dra på smilbandet ännu mer och det låter ju bra.




BUMP

har hittat coolaste appen till iphone, bump! så kan man skicka sakerna mellan telefonerna genom att slå ihop dom, kanske bästa uppfinningen.

sitter och väntar på malin som försovit sig, sen är det projektarbete! kuuung.


Söndag

sämsta krogarna i borlänge helt klart. den stora frågan är ju hur peace kan. vara. så. jäkla. bra?

har nu kostaterat efter två dagar i borlänge att, färnbo killarna inte kan sjunga, djungeldans är bra roligt, borlängebor inte kan köra bil, man måste visa leg på ica när man köper alkoholfri pärondryck, dom vet inte vad fest är och dom är inte så insatt i hur man är trevlig (stort plus till vakten som gjorde att man slapp betala inträde) men att dom har en grymt bra pizzeria!

 


Borlänge

helt slut efter en hel dag i stockholm med så mycket broschyrer man knappt orka bära. hur ska man ens orka läsa allihopa? blev lite pizza med johanna och maja på viking när vi kom hem och sen lite mys med mallan osv.

uppe med tuppen och har nu varit till tandläkarn och fixat min tand! om tio minuter bär det av till borlänge, olle och en kanon helg. och att träffa en samuel som lekt militär allt för länge är inte heller helt fel!




Ledig

äckligt att vara ledig idag? tog en promenad till mammas jobb för att hämta bilen och nu har jag nyss ätit lite. funderar på att springa en sväng och sen lägga mig i soffan hela dagen! låter ju inte helt fel.


The way that he looks

haha, provet var sjukt svårt och jag har ingen aning om hur det kan ha gått! nu är det i alla fall inge mer skolan för den här veckan, ledig imorgon och stockholm på fredag. vem tackar nej till det?

ikväll blir det att kolla på lite innebandy, två korpmatcher att hejja på!


oliviaeriksson


Marangoni

åt lite lunch på marangoni med sandra idag, hemskt gott!

lite skola och så fick man som tur var sluta tidigare och hinna med bussen! men där stog man, frös, huttrade och väntade, väntade, väntade! bussen var härliga 45 mintuer sen, har nästan precis tinat klart! och ikväll är fysiken min bästa vän... prov imorgon!


Pepparkaksdeg

nusååå, zumban tog bort min galna träninsvärk en aning och nu har jag räddat dagen med lite pepparkaksdeg! kan vara det bästa med vintern, helt klart. om en timme pensionärsjävlar, får hopppas det är lite bättre än förra veckan.

 

i brist på bilder är ju google ens bästa vän..




Tell me about it

var kanske sveriges tröttaste människa imorse! skönt med klockan på 06.13! var väl ändå en ganska lugn dag, vilket bussarna inte hade. haha. en trasig buss först och sen en som kört av 800 meter senare, tur man fick skjuts med pappa!

lite zumba ikväll och så fysik som grädde på det, roligt!


Söndag

en trasig tand, sjukt ont i vaden och ett hjärnslött huvud är jag idag. men det var riktigt roligt igår!

har varit hos mormor och morfar och ätit, sovit och kollat på fotboll idag, lite mer sova nu så blir det här kanon.


Johanna&Tim

firade johanna och tims ettårsdag med lite överraskningsmiddag som han anordat. vårt bord var helt ensamma på napoleon, men nog blev det redigt roligt. brummade lite bil och såg sen en film med mallan och grabbarna grus. hemma efter sverige segaste biltur i tätaste dimman och säger nu godnatttt.

Something beautiful

In your ocean, I'm ankle deep
I feel the waves crashin' on my feet
It's like I know where I need to be
But I can't figure out, yeah I can't figure out

Just how much air I will need to breathe
When your tide rushes over me
There's only one way to figure out
Will ya let me drown, will ya let me drown

Hey now, this is my desire
Consume me like a fire, 'cause I just want something beautiful
To touch me, I know that I'm in reach
'Cause I am down on my knees, I'm waiting for something beautiful
Oh, something beautiful


I hope that you likes this

skönt med kort skoldag. tog en liten springtur och nu är det plugg som gäller hela kvällen.. men lite avbrott för våfflor med glass och gb:s hallonsylt!



Onsdag

hade inte suttit fel att byta ut plugg mot lite myskväll hos erika för snart eldar jag upp både fysikboken och allt som har med tof att göra..



Snowman

vädret gick från höst till vinter på 3 minuter.

kom nyss hem, tog en sväng till farmor och farfar efter skolan och fick lite julskinka. åt första julskinkan och första snöovädret på samma dag. inte illa. nu ska jag ta tag i livet och göra lite samhällskunskap.


Cooler than me

skönt att datorn är tvärtom, att inget finns kvar och att skolan inte fattar någonting eller förvarnar när de skaffat nytt system.


här har vi i alla fall en lördagkväll. erika och sofia åt lite glass och hallon i newyork och chillade med livet.

Studentkryssning!

NU ÄR STUDENTKRYSSNINGEN BOKAD och om vi är taggade! bara sisådär 4 månader kvar...

Back to reality

den stora frågan är hur jag ska kunna somna här och nu i bra tid och vakna när klockan ringer 06.13??? kommer vara en stendöd sofia i skolan imorgon. slut på lovet.


Hejdå Skövde!

dags att åka hem! tåget brummar 13.47 och det känns då lite sorgligt. har haft det grymt bra här.


We could run away

erika har arbetat och jag roat mig så gott jag kan. efter lite kött, klyftor, bea och efterrätt med glass inväntar vi lite film och ännu mer efterrätt. närmare bestämt glass med varma hallon. känner hur magrutorna blir allt tydligare.



Lördag

malin och de andra har lämnat skövde. kvar är jag och erika, erika jobbar och jag har nyss tagit en tur på stan för mig själv. ikväll ska vi mysa och äta god mat! blev ännu en spårad kväll igår, dock i lägenheten.

erika kan det här med att skriva inköpslista...

Bogrens salonger

vilken gäälen kväll. pigg idag.



Calling all friends

torsdag här i skövde, lite lunch på donken med brudarna och nu har vi besök från sandviken. utgång ikväll och vi börjar snart?


Titanic

erika och malin stog och väntade på perrongen när tåget anlände. tog en lång fika och sen har vi ätit tacos, myst,  kollat på titanic och dregglat över leonardo di caprio.
erika är inne i sitt esse, helt exalterad, vet inte om hon någonsin hört talas om titanic förut det där klappmongot?


Never knew I needed

det blev ännu en sväng till säter igår. två bilar och ett gäng gälna killar. gick in i huset denna gången och trodde nog det skulle vara värre.
idag har jag varit med anna och kollat på bågar, hon ska ju bli glasögonorm.

kvällens planer är packning, allt jag äger ska ner, i skövde kan allt hända!

Breakthrough

känner mig ascool med outfit osv. först nu jag lärt mig lägga in bilder från iphonen, ehehee
blir zumba strax och och sen till sandviken för att umgås lite med några från klassen.




Måndag

har haft en grymt bra helg! har nyss varit ut på en liten promenad och nu ska jag jag inte göra ett skit. skönt med lov!

på onsdag 14.09 anländer mitt tåg till skövde!
kan. inte. bärga. mig.
malin, erika och sofia kommer ha så jävla kul!


RSS 2.0