Måndag ♥

imorse när jag vakna var min första tanke, varför har jag ställt klockan när det är helg? men sekunden efter kom jag ju såklart på att det var måndag. glädjedödare.

ska iväg till anna en sväng nu och boka nya tågbiljetter eftersom jag har lyckats boka 1 februari istället för 1 mars. bäst att hon dubbelkollar så det inte blir fel den här gången med. och ja, det är bara att hojta till om ni känner för att åka till skövde imorgon. HEHEE




Sometimes, something beautiful happens in this world

damn good night!
förfest och med mina fina, ös på lobby och så avslutning med lite pizza i soffan, sovande människor på golvet och en grymt stökig lägenhet. men jag gillar mina övernattare och nu är det rent och fint här igen.

och samuel elfving den pajasen råkar inte fått med sig min mössa hem???



Tonight's gonna be a good night

mamma agerar frisör, ska bli roligt att se hur jag ser ut i huvet efter denna gång. men kan ju vara kul att göra på ett annat vi för en gångs skull. bara det inte blir gult är jag nöjd.
skönaste fredagen igår. tog det redigt lugnt med lite film. om en timme går bussen till sandviken och jäklar vilken kväll det här ska bli! vi ba kööööör

Fredagsmys

kom nyss till färnbo. mamma har fått lite tulpaner, ska bli gott med fika och god mat. ta det redigt lugnt och bli ännu mer laddad inför morgondagen!


Kickin' with you

efter ett samtal på exakt 73 min, närmare bestämt 1 timmer och 13 minuter med erika känns allt lite bättre. kommer bli så skönt att få träffa henne igen om 33 dagar.

men första taggar vi till helgen, mamma fyller år imorn så blir hem till färnbo för tårta och så kör vi krogen på lördag, så taggad att jag spricker!



Honey, let me sing you a song

ingen skola idag, men kör hårt imorn igen. har haft världens lugnaste kväll med desperate housewives och god mat. broccolimos och baconinlindadtorsk från mamma och pappa.


Saving all my love

fick reda på att träningen var inställd precis när jag bytt om, skitkul! har därför blivit en hemskt lugn kväll och det är väl skönt antar jag. börjar dock bli lite rastlös nu så ska dra igång en film.

har nyss bokat tågbiljetter till skövde, jag och anna kliver på tåget den första mars och anländer i skövde 13:09. kommer bli underbart bra att träffa kära erika igen!


Studenten

dagar kvar!!


Easy come, Easy go

That's just how you live oh

pluggggar till kemiprov, går framåt men fan inte fort. får lägga boken under kudden och hoppas att det ramlar in under natten för nu ska jag sova igen lite timmar. godnatt


Tisdag

godmorgon!
var stendöd efter helgen, men nu börjar jag bli pigg igen. brottarträning igår och gäälet vad svettig man blev. massa mys och oc efter det och nu är det snart skola igen.
är äckligt taggad till helgen så den får gärna skynda sig hit!


Tidningskuppen

hemma i färnbo efter en tre dagar av massa fotboll. sjukt trött nu. gick vidare till kvartsfinal men sen var det kört. sjukt bra för att knappt ha tränat med boll sen i höstas. strax iväg och jobba och sen ska jag sova hela dagen. tre timmars sömn i fredags, gick upp klockan fem och fem timmar inatt märks ganska bra.

She got that whole place glowing

segt att gå upp imorse, men det gick och skolan lika så. skönt med nytt schema nästa vecka även om det är världens sämsta.
nu blir det tacos för tredje gången den här veckan och sen tidningskuppen hela kvällen. låter ju braa



Elin Kling

snälla bli bal, student och sommar. hade det inte vart för att jag vill ha långt hår på balen hade min kalufs redan sett annorlunda ut.

blev en sväng till valbo med sandra, gjort min första korvstroganoff som faktiskt blev helt okej och nu blir det mys.


http://www.elinkling.net/stylebykling/


Torsdag

segaste dagen helt klart. känns som klockan borde vara åtta. men nej fyra är den. slutade tidigt, tog en promenad och funderar på att ta en sväng till valbo för att fördriva tiden lite.

snaart helg, en redig fotbollshelg men det är kul. är ju underbart att man ska möta malin, knappt rört en boll sen i september så hur det går ska bli roligt att se, haha.



Unstoppable

projektarbetsdag med mallan, fick helt klart mest gjort... men mat två gånger är aldrig fel. har tränat lite fotboll och nu blir det matte innan läggdags. prov 08.00 imornbitt och det känns ju faktiskt riktigt bra, kanske för att det är sista matteprovet på den här skolan! blir så lycklig

bjuder på en sån där läcker spegelbild för att visa hur bra det känns. godnatt

Tisdag

vaknade av musiken hos grannen så hängde på festen jag med. kan ju inte bli skönare än med lite musik på morgon. matteprovet var inte det lättaste men jay och minnah från idol uppträdde lite i skolan och vips var skoldagen sluuut. tacos till kvällsmat och snart lite mys. kuung


Underbart

skolan är sluut, jag ska spendera eftermiddagen med matte, underbart prov imorgon och på torsdag! köttträning i norrsätra ikväll, hoppas jag överlever den här gången också fast träningsvärken i hundra år skippar jag gärna.




It felt so good

spenderade kvällen med adam och kim, skjutsa lite folk, kolla lite film och åt godis, helt okej lördag. sjukt skönt att vara pigg idag.

ska spendera dagen med att räkna lite matte, pallra mig till ica och så ut och springa lite med anna om det inte är för halt. är ju underbart med regn...


Lördag

redigt mysig fredagskväll eller snarare natt. oc och godis! vart i gävle med mamma idag och shoppat lite. skor och jeans, satt fint. nu ska jag fixa lite mat och hoppas på att nått kul händer ikväll, skippar alkoholen idag.


Friday, I'm in love

efter en ganska bra dag är jag nu på kära köpmangatan igen. har varit hemma och tjänat lite stålar och mättat magen med god mat!

fick skjuts till bussen av erik och alex idag och så möter vi en polisbil som kollar lite konstigt på oss. när dom sen släpper av mig står polisbilen plötsligt bakom oss och ropar "sitt kvar i bilen!" men innan någon har hunnit sett den har erik åkt iväg och jag står som ett frågetecken. polisen slår på blåljusen för att stanna dom och jag fattar fortfarande ingenting. visar sig att dom var ute på span och trodde erik var boven. hahah



Filippa Lund



lillsnyggg

The boys are back

slutade halv ett, begav mig hemåt med tanken i huvet att jag skulle räkna lite matte idag. har inte börjat än.
promenad med anna, en sväng till solen, mat, beverly hills och datorn har lockat lite mer. kanske ska ta tag i livet nu ändå, två prov att göra! snaart helg


Nothing but love

efter en sväng på stan med anna, lite mat i magen och beverly hills är det snart dags för fotbollsträning. utomhus. kallt. men kuul. får se om jag kommer hem levande. om jag kör ihjäl mig på cykeln eller dör av för dålig kondition är frågan.


Tisdag

skön dag, lite skola, en promenad med anna och så kotlettrad och valbo med kim och kire.
nu blir det snart oc och mys så dagen kunde inte sluta bättre.


Back to reality

känns ju skönt att skolan började idag och att jag redan är trött på den. bara, bara, bara vårterminen kvar!

HAHA men kul att jag precis raderade min spellista på spotify........! nu ska jag tröstäta lite lasange och kolla beverly hills som uppvärmning till träningen ikväll.



Goodbye my lover

erkan drog hem till skövde igår och nog känns det lite tomt efter att haft henne hängades efter som en jäkla svans i mer än två veckor! men jag gillar det, hon får gärna komma tillbaka.

blev en bra helg med mys och flygande jakob ala erika med tjejer i fredags, utgång i lördags och mera mys i söndags.


KORKAR UPP!!!

efter mat med halva släkten på napoleon, hämtat en insnöad cykel och lite oc, taggar vi fest igen. hoppar tacosen denna helg och taggar med risgrynsgröt istället!


Meet me halfway

seg dag igår men det var då en rolig onsdag. var på marykayparty hos sara igår och så hyrde vi en film och gjorde popcorn på köpmangatan efterråt. inte helt fel, bara man hade varit vaken hela filmen.

nu väntar jag på att erika ska anlända, min mage är h-u-n-g-r-i-g!


Partyonsdag

känns som jag blivit överkörd eller liknande. skippade skidorna och nu hänger jag i sandviken igen. ska iväg och handla lite åt anna som är sjuk strax och ikväll blir det lite fläskfile med sandra innan vi kör lite förfest med mina favoriter från färnbo.


The things that you do

spåååtify premium har lämnat min ägo och den kära reklamen är tillbaka! är ju för underbart, godnatt

It's amazing

fotbollsträningen i söndags, milen i måndags och milen idag börjar sätta sina spår. men det ska man nog överleva och så kör vi milen igen imorgon innan bussen går mot sandviken och lite utgång! börjar allt bli lite taggad nu.
igår blev det lite vännermarathon med erika och massa gott och idag tog vi en sväng till gävle med malin. några tröjor rikare är aldrig fel!


More than a feeling

haha nu var det längesen, busy woman!
fick massa fina julklappar, hade sjukt kul på juldagen, hade en grymt bra nyårsafton och har hittills haft ett underbart lov. med massa mys och erika i hemtrakterna kan det inte bli så illa.
hade fotbollsträning igår, grymt roligt men känns ju idag kan jag säga, ska ut och åka lite skidor nu när solen lyser, bara morfar blir klar med spåren och sen så ska jag spendera min dag med vännerboxen som står så fint här bredvid och väntar på att användas.

RSS 2.0