Great

nu var det ett tag sen hörrni! har hunnit med både det ena och det andra. slutade redan halv 12 idag och sen var jag till farmor en sväng och så åkte jag redan med ettbussen hemmåt. kanonbra.
snart är det i alla fall mat och klockan nio ska jag ta bussen till ludde. adjöö.

You're gonna go far, kid.

tjenatjena.
sitter och kollar på mammas pojkar med familjeskaran.
gjorde mitt tal på svenskan om alkolås idag och det gick då väldigt bra! fredde hänkade med hemmåt och så har jag lagat pannkakor som gick käpprättåthelvete och slutade med plättar istället. det var väl min dag i stortsett. eller jo en promenad och en dusch har jag också hunnit med. så nu luktar jag gott igen. och nu blire paradise, få se vad för spännande som händer idag. och imorgon är sista skoldagen denna vecka, brabra.



I'm not a part of them, and it hurts



I got the CDs

idag har jag ätit sveriges starkaste korvståganoff ala fredde. utvecklingssamtalet gick riktigt bra och sen har skolan flutit på. blir nog en film snart och några pussar.


Monday

idag har jag bakat pepparkakor och lagat mina första mjölkmakaroner, den ni och inte brände dom fast. eller stuvade makaroner som anna skulle rättat mig. haha nej men vad gör man inte när mamma och pappa inte är hemma och lagar mat.
har kollat på grannfejden i järbo och nu blir det paradise.
utvecklingssamtal och skola till fem imorgon, godnatt


Inte dåligt



fredde har däckat här brevid lika söt som alltid. vaknade vid halv tio och sen har jag hjälp mamma litegranna. fint väder ute ju så kanske blir en promenad snart och ikväll börjar robinsson!

igår blev det valbo med fredde och mami efter skolan, hittade ingen sablans jacka. min storlek var slut, tyvärr. men mamma hittade då lite smått och gott till hallen uppe. blev så bra så bra.
ha en bra dag folkeet.

Lilllördag

onsdag idag och snart fredag altså, fundra vad man ska hitta på denna helg då.
nu har jag ätit pannkisar och kollat på desperade housewives. kvart över åtta plockar anna upp mig och vi brummar mot träning. känner att jag kommer vara lika död som en överkörd kisse ikväll. tur att erika kan tvinga mig upp imorgon. nej nu ska jag ta tag i livet litegrann innan la familia kommer hem.


Det är ingen vanlig dag för det är idas födelsedag!!

hurra hurra hurra
kurvan, världens bästa kurva, inte för krokig och inte för rak fyller idag 18 år! grattis grattis grattis.

nu ligger jag i ett tomt hus hos fredde med endast laban till sällskap. och han har övergivit mig redan. har varit med erika hela eftermiddagen, men hon somnar ju bara av mitt sällskap, kul tjej! vi traskade mot donken och intog smaskig kvällsmat. plugganna kom direkt från skolan vid halv 7, plockade upp oss och vi drog vidare mot tårta, glass och saft hos idamariakurvinen.



110809


Music In My Ears

blev idol och femte johan falk hos mig igår. gjorde pizza from the united states och sinnes vad god den blev. lite pizzahutstuk om jag får skryta lite. muums

idag har jag varit till valbo med mamma, en kofta skulle köpas, men som alltid kommer man hem med mer när det inte är tänkt. inte för att jag ogillar det.
har mysit och pysit med fredde, lagat mat igen, denna helg har jag då övat mina matskills. ikväll har jag inspekterat Färnbo musikfestival. och jo ett band var grymt, ett mindre grymt, ett bra och resten sämst.



TORSDAG

ja och då var man vaccinerad. har ännu inte märkt av några direkta biverkningar oh det känns väl ändå ganska bra.
bowlade och åt pizza med laget igår och sen flyttade jag in hos erika över en natt. och det var kul, färgade håret på henne för första gången i mitt liv och det blev faktiskt ganska bra om jag får säga det själv. köpte en filbunke, varning för den! svinäcklig. och åt årets första pepparkaksdeg!
maten står på spisen och magen kurrar. ciao


Z e b r a !

nu bakas det en kladdigkaka i ugnen, ett nytt recept med kokos, choklad och nougat. får la se vad det blir för gott. ludde bjöd på lasagne innan vi tog en promenad mot skolan, provet gick väl bra och sen traskade dagen på, åkte bil med anna hem och det var sköönt, väldigt otagg på buss idag.  
och här bjuds det på lite zebra och nu är kakan färdig. mums.


Great monday

idag hade jag som sagt yoga, men så mycket yoga blev det inte utan vi avbröts av brandlarmet som informerade oss om att det hade utbrutit brand i byggnaden varmat mer sirenljud. om det var på riktigt eller inte är jag är så säker på men dom sa senare att dom vädrade ut rök från källaren. men vi behövde aldrig utrymma byggnaden. knepigt det där hörru.

skolan flöt på och vips var den slut, hade faktiskt kunnat gå någon timme längre idag utan att märka det. nu har jag målat naglarna, hälsat på anna, kollat på hennes inköp från the united states och fått hem mina fina skor. gillar dom starkt!

snart åker jag mot sandviken och kryper ner brevid fredde inatt. matteprov klockan tolv imorgon!

Sunday afternoon

yoga imorgon, känner att det kommer gå asbra för smidiga mig. haha. snart blir det pizzzza och sen tv.
idag har jag jobbat, ätit mat hos mormor och pussat på fredde. ska ta en dusch sen också. blir fint det.



Lördagsmys

igår åt jag plankstek och det var inte dåligt gott. hoppas det vattnas i munnen på er. sen blev det filmochidol hos erik som alla andra helger, men det är kul.
idag har jag bakat bröd, grymt gott men galet saltat! foccacia. hoppas det vattnas där med. och så har jag och fredde krattat löv. nu blir det snart lite kvällsmat kan jag tänka mig och sen film igen.
hoppas krogmänniskorna får det roligt i alla fall.
godkväll.

Leopardo

igår när jag kände sug efter lite msnspel som förr i tin kunde jag inte finna knappen! varför i hela världen har dom tagit bort spelen? eller är det jag som inte hittar dom, frågan är just vaaaaarför? dom är ju roliga.

idag har jag sovit mer än tio timmar, nästan gjort klart alla 50 ord på engelskan, öppnat fysikboken och stängt den lika fort, firat annas hemkomst med fika med erika och simone och gått i skolan. det har varit bra. nu ska jag borsta mina tänder och ringa till freddan. godnatt.


Pppppower

nu har jag tagit en promenad, vänner på femman och jag ska ta en macka. sen blir det nog lite mer tv och lite plugg. sovmorgon imorgon, skola och sen fika med erika och anna. kul att träffa henne efter 500 år.

denimshirt



och anna är hemmma!!


RSS 2.0