Dagar som passerar

ännu en vecka har gått och det var snart två veckor sen jag kom hem från stöten. har hunnit med rätt mycket ändå, var på slick igår med johanna och cattis och idag blir det lobby. har inte vart där sen i december så det ska bli rätt gött. men först lagfest i årsunda med både herrar och damer. kulkulkul

2012-04-20

har jobbat två nätter sen jag kom hem. hade gärna sovit några timmar till men det verkar inte gå. ikväll blir det god mat och bio med maja som start på denna helg. blir nog en natt i gävle och så fortboll imorgon, ser fram emot en bra, mycket bra helg!

SMGUUUUULD!!


Home sweet home

är hemma i färnbo igen, allt är sig likt. känns lite tomt redan nu och saknar faktiskt alla redan, tur att jag har maja och sevgi och anton så nära. sen vet jag att jag kommer träffa några i sommar, så det känns bra. ska väl ta tag i upppackningen, vilket går väldigt segt och sen ta en promenad i det här fina vädret som bjuds.

Time to say goodbye

inte varje dag radion är så rolig, lite musik här och massa goa kommentarer där. kommer sakna att höra bruset från fickan varje dag. har sminkat mig och målat naglarna häruppe i trestolen nu, händer nog aldrig mer. snart dags för lunch och om två timmar stänger vi igen hela stöten för i år. kör partysminkning i trippeln sista timmen, guuu så bra!

2012-04-15

orutinerat att glömma mobilen sista dagen i trestolen, tur att jag tog med min datorn för att fira just denna dag! en gäst hittils och nu har jag bara fem timmar kvar häruppe. taggar till ikväll med en godispåse, vår sista helg, vår sista kväll, vår sista fest häruppe, kan inte bli bättre än jääävligt bra!

2012-04-14

spenderar min näst sista dag i trestoldal och trippeln. ska kika på poolrace och tycka synd om mig själv för att jag inte kan vara med!


Grande Finale

tog en sväng till sälen för att inhandla det sista inför helgen, blev en snowboard också! har hunnit med att åka ett åk på den och även fått åka skoter från toppen, haha.. nu blir det afterski i solen och vår sista helg i stöten, kan inte bli bättre än jävligt bra!

 


2012-04-12

kan bli min sista skiddag idag och den blir nog till och med på ett par telemark. får se hur tusan det går. städning ikväll utanför våra hus och sen är det bara vår skitiga lägenhet kvar. förstår inte, snart är jag hemma igen!

Grattis på födelsedagen muntergök!


Ja då var det vinter igen!


2012-04-08

pantat flaskor för 500 spänn, hängt i solen och ätit planka i tandådalen. riktigt värd söndag!


2012-04-07

har åkt skidor, käkar god mat, hoppat i en pool, vart på afterski och ska snart iväg på påskmiddag. firar anna som fyller 20 ikväll och hoppas på en sjukt kul kväll!


Glaaad påsk från stöten!


All the right moves


2012-04-06

hade en fet kväll igår på harrys som avslutades med kanske det godaste jag ätit denna säsong, en normal flottig pizza med bea, sånna som finns hemma och som jag ätit sen i december! sjukt pigg nu och ska snart ut i backen, invänta mina sandvikenkillar som kommer över helgen och sen köra afterski i solen! och glad påsk föresten.

Världens bästa sportservice


True Colors


Kläppen

har haft en galet rolig helg i kläppen, var tänkt att bli en dagstripp men slutade med en hel helg. begav mig från stöten i fredagsmorse och kom hem från min lilla semester nu på eftermiddagen, sov 5 timmar och är nu pigg och glad igen!

har åkt skidor, kollat snowboardsm, åkt halfpipe, badat tunna, bastat, vart på harrys, sett veronicamaggio sjunga en halv låt, ätit kebab, träffat nytt folk och haft det så sjukt gött.


Hej keeeebab, det var längesen!


RSS 2.0