SKÖVDE

nu drar jag och malin på en roadtrip till skövde! kommer bli kuung


Coming around again

nyss slagit ner rumpan i soffan. vart hemma i färnbo, ätit god mat, hämtat bil och tränat igen, är ju underbart att vara frisk och imorgon tar jag och malin bilen till skövde för att hämta hem kära erika!


EM-kval

efter en bra dag är det nu fotboll på tvn. sverige-moldavien! vakna precis i i tid till matchen, tröttaste människan. men först måste jag göra lite fysikuppgifter... sista skoldagen på denna vecka imorgon, är ju underbaaaart!


Friends

jag vill bli frisk och träna. orkar inte ligga på soffan, ha ont i huvet, hosta och snörvla, som tur är börjar halsen bli bättre så kanske det kan bli lite fotboll i helgen.

ska fortsätta kvällen i soffan med mina bästa vänner. säsong fyra snart slut. man får ju skratta i alla fall!




Turn the lights off

efter ännu en söndag med öl för vissa har dom nu dragit till eightball. gälen dom där killarna. men en skön säng nu låter helt underbart! godnatt


Sköna söndag

igår blev det lite film och godis med malin. the switch med jennifer aniston som var riktigt bra! somnade och vaknade friskare än på länge, kanske är på bättringsvägen. tog bilen till färnbo och nu ska jag iväg och jobba lite.
får se om det blir lite solsidanmarathon ikväll med classmates, för det hade ju inte vart fel.


Albin Myers

blev inte en sån lugn kväll i fredags ändå. efter bowlingen blev det utgång med albin myers bakom spelarna. blev redigt bra.



Lördag

känns som söndag, är stendöd, sjuk och trött. kom nyss hem efter en sväng till valbo och lite provande till balklänningen. efter många om och med är nu tyget bestämt!
blir lite kinamat med mamma och pappa nu och sen lugnaste kvällen i soffan med vännerboxen.


Bowling

hoffe var grym igår! lite seg idag men efter lite gävle med johanna är jag pigg igen. en blus och en ring var inte fel! min spis är trasig, så fick köpa lite mat på viking, den där spisen kan ju få vara trasig länge!

bowling med mina färnbobor ikväll låter som en kanon fredagkväll.


oliviaeriksson

Hoffmaestro

nusååå, lite pepino och härlig folk. hoffmaestro ikväll! underbart



Spring breeze

invigt nya skinnjacka idag! synd att det blåser så jäkla kallt. nyss vart och handlat med anna och nu lite vänner som uppvärmning inför kvällen, fast borde kanske lyssna på lite hoffmaestro???


Hang with me

grymt bra tisdag. sovmorgon, skön skola, haloumibörjage på aga med mallan och kim och sen en helkväll med kim och kire. hemma nu, lite plugg och så segaste skoldagen på hela veckan imorgon. låter ju skitbraa?




Måndag

har städat och diskat sen jag kom hem efter skolan. åt nyss lite mat och nu är det strax dags för sista brottarträningen! ska bli ruggigt skönt att slippa dom hädanefter.


Days like these

blev en riktigt bra kväll igår. lite förfest hos kim och sen lobby på en söndag, det är då inte varje vecka! men sjukt roligt, nu vill jag bara ha studentvecka!


GULD

var tänkt att bli en lugn helg. men nusåå, lobby ikväll och fira att saik tog hem guld!! livet leker


Pick me up

matchen slutade 0-0 och gick bra mycket bättre än jag trodde. har spenderat resten av dagen i soffan och somnar snart. skön helg helt klart.
taggar till hoffelito på torsdag!!!!1


Lördag

efter en mysig fredagsmiddag med sandra och tvspelskväll med kim och alex har jag anlänt till kära färnbo.

underbart väder, har hunnit odla lite fräknar på näsan och nu tacos innan vi drar till sala för att spela match. låter ju faktiskt som en helt okej dag!



Fredagsmyys

äntligen helg igen. blir mysmiddag med sandra snart och sen får vi se vad jag hittar på. träningsmatch imorgon i sala, får se hur det går och sen troligen en kväll i kära färnbo med mina favoriter.


Love it

klara provet idag, är ju för underbart!
kom hem från träning för ett tag sen och nu ska jag plugga lite. prov igen imorgonbitti, skolan är kuuul.



We could run away

har brännsår på knät och världens träningsvärk sen igår som bara blir bara värre. underbart

var till valbo en sväng med anna och skulle inte köpa något, men två t-shirtar och kotlettrad på ikea är aldrig fel? nu har jag pluggat och ska väl i alla fall lyckas få något poäng på fysiken imorgon. lite samhällskunskap och sen lite vänner som vanligt innan läggdags!




I look back with a smile



Something's going on

har fortfarande inte smält hur jävla rolig helgen var, underbar!
lunchdejt med johannna tolv och sen skola hela dagen. plugg ikväll, prov imorgon och på onsdag. blir ju kuul


STUDENTEN, SNART SÅÅÅ!

har helt klart haft bästa helgen på länge, så gäääälet roligt hela tiden! är lite seg idag bara, men det är det helt klart värt!





STUDENTKRYSSNING

nusååå! en redigt mysig kväll med mallan igår och nu är vi gäälet taggad till kvällen. wöööw. ska värma upp med lite aga och klockan tre går bussen! underbart



Bränd kladdkaka

först skulle jag göra sås till maten, brände fast stenhårt, sen gjorde jag ny sås, brände också, åt dock ändå. skulle göra kladdkaka, tappade nästan ut smeten och slutade med att jag brände hela kakan. känner att det här är min dag. ett bra avslut på den blir i alla fall bränd kladdkaka och ännu mer vänner.


You rock the world

2 1/2 men utan charlie sheen!! vad händer med världen??

slutade som sagt elva idag, har pluggat hela eftermiddagen, bara två frågor kvar. har dock ingen aning om vad jag ska skriva. nu blir det lite vänner. snaart helg, underbart!





Godnatt

efter en träning där vi sprang alldeles för mycket för min klena kondition och promenad hem med elin och jossan ska jag nu lägga mig i sängen och sova. börjar åtta imorgon, slutar elva. feel?


Onsdag

onsdagar kan vara segaste dagen på hela veckan. kom hem för en timme sen och har käkat lite. nu lite plugg innan det blir fotbollsträning ute efter alldeles för många veckor. ska bli la gött.




Mangos

försöker plugga men det går inge vidare. religion är inte särskilt kul och därför ska jag kolla lite desperate housewives innan jag fortsätter.
det hade ju inte vart fel med maten som vi käkade i skövde nu istället för korvstroganofff även om det också är riktigt smarrigt.

lime och olivmarinerad kycklingfilé med parmesansås och vitlöksfriterad potatis. döör vad gott det var!


Fettisdag

drog med erika till skolan, åt mat och semla. vinkade av henne vid bussen och tog sen en liten promenad med johanna. ska snart iväg på spinning med majsan och sen blir det nog plugg hela kvällen, underbart kul ju!



Helgen

haft haft en bra helg. en lugn fredag som blev rätt händelserik med malin, kim och kire. en grym kväll i lördags, först firade vi sara som fyllt 20 och sen lobby.
fick helt klart största chocken när erika spatserar in, grundlurat oss totalt när hon tog tåget tre timmar efter att vi lämnat skövde. förstår inte hur hon klarade av att vara tyst hela veckan!
avslutade söndagen med lite kebab på jensas och tvmys med massa jänter.


lappleken, haha

Skövde

efter några dagar i skövde har jag nu anlänt hemma igen. resan började bra när tåget var inställt och vi fick åka buss till västerås istället. är inte meningen att jag och anna ska ut i sverige. när vi skulle till stockholm var tåget också inställt, sen bokade jag fel och nu krångel igen. men det löser sig ju alltid.
har haft det väldigt bra hos saknade erika med film, massa mat och fika. åt världens godaste kyckling på mango igår som avslutning på vår tripp. men får träffa henne igen om en månad då hon äntligen flyttar hem till fagra färnbo.

RSS 2.0