Amanda





shakin


It felt so wrong, it felt so right

Igår var det skola. Gick fort som tur var och sen blev det Gävle med min älskling. Hem och åt lite och hade allmänt mys därhemma hos honom tills David plockade upp oss. Han har ju körkort nu den grabben. Där i bilen hittade vi också Samo och Anders. Våra planer var att kolla på GIF-Helsingborg. Väl där gick matchen ruggigt bra och Gävle vann med 3-0. Men det roligaste var nog ändå att se Henke med mina egna ögon. Ja Henke Larsson alltså. Efter matchen studsade vi in i bilen, hade våra planer på att sätta Samuel på en parkbänk, hans egna önskning där. Men så blev det inte utan Max vart det. Gott med mat i magen, även om jag inte orkar hela maten. Min mage är ju inte lika stor som vissa andras.
Innan vi kom ut därifrån hann jag även få Cola utspilld på mina brallor av någon konsig typ som inte var riktigt stadig på benen.
Hem, sov, upp och åka med åttabussen in. Trebussen hem och nu tillslut sitter jag här. Vet inte vad jag ska göra. Trodde jag skulle färga slingor, men eftersom jag inte fick något svar på mitt sms så antar jag att det inte blev nått. Ska nog ta och städa lite, skulle behövas faktiskt. Sen sjubussen imorn och sluta kvart över 11, hjärta.

Vissa saker är svår, hur man än bär sig åt.




A few words from you make me smile















Ingen nyhet för någon att skola har dragit igång nu. För dom flesta allafall.
Första dagen var det idag och se hela klassen fick man. Såg väl okej ut.
Men mer han man inte märka för vips så slutade vi igen. Ungefär.
Imorgon är det brännboll och oj så jätte roligt det kommer bli. Mot tvåor
och treor även.

Snart har jag för mig att Fotboll börjar på tv;n. Sverige - Frankrike.
Blir nog faktiskt till att kolla på det idag.
Var väl allt det.
Tja.


Freddy, my love

Grattis i efterskott till Sandra som nu mer är 18 år. En jäääklit rolig fest med lekar bjöd hon även på. 

Har haft en underbar vecka med min älskling och en sjukt rolig helg  med folk som jag tycker om. En perfekt avslutning på lovet helt enkelt. Winnerbäck på fredagen som var helt sjukt bra. Nått man bara måste se live. ja och sen på lördagen var det sandras fest och födelsedag. Men innan vi bokade Bettan som chaufför in till Sandviken var det 8års kalas. Gustav fyllde år.

Nu taggar vi stockholm för fullt, men att gå upp klockan 6 gillar vi inte. Sen skola på Onsdag, yes och lugnet var över!

 


GRATTIS TÖNT!



GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,
GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,
GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS, GRATTIS,GRATTIS,

Red

och fort har tiden gått, två månader. Gillas. Med min Fredrik. <3

11 augusti

Grattis på 18 års-dagen till Erik och Grattis på 17-års-dagen till Jennifer!
4 Hurra till dom.
HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!


Nordman, gävle, cityfest


Bubbel.



Lik små russin på fötterna. Så såg vi ut idag medans musik spelades i Gävle. Som också var ruskigt bra. Nästan så man ångrar att man inte var där nu. Men jag hade mys som tur va.

Två ögon, två personer


Sometimes, we need it.

Ebba och Didrik, en drömtårta, tacocips med  tacodipp, en Erika och en Anna.
Låter det inte mysigt värre så säg?


You belong to me

Här sitter jag och äter Youghurt. Hallon för att vara exakt.

Nyss hemkommen från löklan @Ludde. Erika, jag och ett CS, kan inte påstå att jag är bra och ja inte hon heller egentligen. Långt ifrån däremot. Fotboll på Xbox lirade vid med. Där vann jag faktiskt med 1-0 (Y).
Det var annat än vad B-laget gjorde idag. Förlora med 12-0 det är andra bullar det. När vi till och med tog moppen till Hedesunda för att titta. Fast en trevligt tripp med bästa Erika blev det ju allafall. Och en god Pizza fick man också. Lite regn på det när vi åkte hem och så blev allt super.

Bilder rullar in snart (läs: när jag orkar).



Du är underbar.

Sand on my feet



Im scared. You are perfect.


It makes my hair wet

 
Blev så härligt blöt så jag kände att jag lära ta kort på det. Självutlösaren<3 Men det värsta är att när man vill visa någonting så ser det inte lika farligt ut på bilden som det känns när jag ser sig själv i spegeln.

RSS 2.0