Godmorgon!

nyss vart ute på morgonpromenad i solen och ska nu äta frukost, väntar bara på att mina ägg ska koka klart! senare blir det en sväng till valbo för att lämna in min mobil och ikväll middag hos farmor som fyller 75. lite jobb på det och så var min fredag slut.


I won't let you go


Sushi

blivit bjuden på redigt god sushi som födelsedagspresent i finvädret!
dags att plocka fram sommarkläderna igen? nog för att sommar är det bästa som finns men nu ska det vara höst, jag vill ha halsduk och orangea blad på träden!

 

snygg tjej!

 


Retard

har satt på mig min tröja bak och fram två dagar i rad nu utan att märka det förrän jag ska gå utanför dörren.
igår lämnade jag bilen till pappa för att ta bussen hem och halvvägs till rese kommer jag på att jag glömt mobilen. men tänker att den klarar jag mig utan. när jag sen är framme vid resecentrum kommer jag på att helvete jag har plånboken och hemmanycklarna kvar där också. insåg ganska fort att jag inte skulle ta mig hem utan pengar till bussen, kände inte för att sitta på en parkbänk i sandviken och stackarn jag fick låna mobilen av måste trott att jag vara bakom flötet.
huvudet hänger inte med den här veckan...

Where you're going

gjort lite nytta på morgonen, ätit frukost och nu väntar jag på att klockan ska gå innan det är dags att ta mig mot sandviken. ska träffa johanna och äta lite sushi!

Onsdag

äntligen hemma. jobbat hela långa dagen med att serva hungriga varelser och sen spenderat kvällen på lingonguppet! har intagit min sparkdräkt och nu ska jag kolla på film.

i never thought someone like you would like someone like me

nyss tittat på somthing borrowed, rysligt bra film. ska hoppa i andra kläder och sen dra mig mot årsunda.


Ziperall

fick hem min sparkdräkt idag, närmare bestämt en ziperall. kanske världens skönaste plagg men dom är ju inte det snyggaste jag sett! det här ska jag i alla fall mysa i hela vintern, kommer må fint.

Save the last dance

ikväll är sista fotbollsträningen för säsongen och sen är det pizza som gäller med de sköna brudarna. låter bra i mina öron förutom att jag är förkyld. men innan det blir roligtheter ska jag ta tag i den här dagen med. ha det bra!

Modelljakten

har precis kollat på modelljakten första avsnittet. sjukt snygga kenza och kanske ännu snyggare andreas. ska bli roligt att kolla på de kommande programmen!
bild från kenza

Måndag

nyss hemkommen från sandviken, jobbat sen 11 imorse och nu ska jag spendera kvällen framför tvn. bjuder på en snygg tjej, ha en bra kväll!

NIKE

inkasserade rysligt fina dojjor idag. nu är mina fossingar galet sugen på både en och två springturer!

En mojito, taaack!

blev en redig kväll igår hos cattis med anna och johanna innan det ramlade in några fler kända ansikten! drog till lobby som det var alldeles för längesen jag spenderade en lördagkväll på. mycket folk och glatt humör. glömde tyvärr kameran hos catrin men bilder kommer så småningom.

Lördag

mina fotbollsbrudar spelade 1-1 mot tvåorna i serien, riktigt bra!
ska dricka lite echinagard nu, hoppas på att halsen ger med sig och packa väskan för om en timme tar jag bussen mot sandviken med mina grabbar. ha en bra kväll för det ska jag ha! skååål

Östersund

bodde på hotell med majsan i östersund mellan onsdag torsdag innan vi drog sista biten mot åre. käkade gälet gott och hade tvmys på hotellrummet.

Åre

kom hem runt elva igårkväll från redigt fina dagar i åre. träffat sjukt härliga människor och haft riktigt roligt! hemfärden var ruskigt seg och sen somna jag direkt när jag intog sängen. skulle egentligen ha spelat match nu men fick så jäkla ont i halsen igår, liiite bättre är det idag och jag hoppas det är bra till ikväll för då ska jag på fest! var längesen nuu

Roadtrip

ska åka och köpa sallad nu till mig och mamma innan jag tar bussen mot sandviken och sen avfärd mot de nordligare delarna av detta land. roadtrip med maja, som jag inte träffat sen studenten, det kommer bli kanon! hemma igen på fredagkväll.

Forget the reality

har kollat på två bra filmer de senaste dagarna. jumping the broom och the rebound.

I'm in love

har blivit frälst i wordfeud, spelar hela tiden.
har även lyckats byta bort min jobbdag så nu kan jag gå på 50cent utan problem! ska bädda ner mig i sängen och sova jäkligt skönt nu, har mycket saker på schemat resten av veckan!

Tisdag

har precis kommit hem från en liten springtur. ska äta och sen ta bilen mot valbo innan jag ska till sandviken för jobb på mcdonalds. ha en bra dag!
födelsedagsbarnet igår

19 September

har haft en bra födelsedag. om man bortser från regnet då. började med att baka tårtor när jag vaknade och sen bjöds det även på bullar, havreflarn, cupcakes, kokostopparnoch massa annat! redigt nöjd över att ha skapat så gott som allt själv. fick fina presenter och nu ska jag sova efter att alla drog hemmåt för ungefär en timme sen. endast ett år kvar till 20!!

GRATTIS SOFIA!

för idag fyller jag 19 år. endast ett år kvar tills jag får gå på systemet och shoppa min egen alkohol. nu är första gången på alla år som jag inte får höra "ja må hon leva" på morgonen men mamma, pappa och linnea ska fira mig ikväll dom med.
det kunde ju i alla fall ha varit lite bättre väder på min sista födelsedag som tonåring, är det vid 20 man ska bli vuxen på riktigt??

Söndag

nyss vart och gymmat med samuel, hoppas på träningvärk imorgon och det skulle vara ytterst konstigt om jag inte får det. en riktigt skön söndag har det vart i alla fall men snart ska jag iväg och jobba några timmar till.

Wordfeud

jag vill ha motståndare! sofiaskoglund heter jag. lägg till, klickklick!

Max

var till gävle en sväng med mina killar för att äta lite mat igårkväll. mozarella sticks kan ju vara bland det godaste. nu har jag nyss kommit hem från jobb och ska bara ta det lugnt hela dagen, ska bli underbart skönt!

Fotboll

har tryckt i mig smörgåstårta och nu ska jag dra iväg till årsunda på match. möter brynäs och idag ska vi fasen vinna igen! efter den är det färnbo som möter hedesunda på solliden, jag älskar fotbollsdagar med fint väder.

Give Me What I Want

hemma från två timmars tidigt jobb, nu ska jag baka bullar med mamma och spela match innan det är dags för tre timmar till ikväll.

WorkWork

kom precis hem från bussen, en kort arbetsdag blev istället en rejält lång en. blev efter det en sväng till sara där det bjöds på lite mat och film med sköna jänter. har klockan på ringning 06:13 för då är det lite jobb igen som gäller. godnatt

Torsdag

hemkommen från fotbollsträning och nyduschad. ska mysa ner mig i sängen nu med en chokladbit och kolla på någon film. blir åttabussen till sandviken imorgon för att jobba. har nästan glömt hur man åker buss, blir så jäkla bortskämd när man inkasserar körkort!

Before I Knew You

ska hoppa upp ur sängen, äta lite frukost och sen dra mig fram för att jobba. städa, städa, städa!

50 cent

köpte precis biljetter till 50 cent den 28 oktober. helt galet att han kommer till sandviken och det kommer bli sjukt häftigt!
In Da Club
Go, go, go, go 
Go, go, go shawty 
It's your birthday 
We gon' party like it's yo birthday 
We gon' sip Bacardi like it's your birthday 
And you know we don't give a fuck 
It's not your birthday!

Kharma Lounge

haha vilka snyggingar det var på eric amarillo.

Onsdag

tog mig inte upp från sängen förns efter tio, sprang ut efter tidningen och åt frukost. två rostmackor för den som undrar och nu ska jag ta mig ut på en riktig springtur eller promenad. efter det bädda ner mig i sängen innan det är dags att jobba ikväll.

En sockerbagare..

nu har jag bakat kokostoppar, havreflarn, cupcakes med cookiedough och en sablans glutenkaka som kallas gula faran till fröken wahlén. för om mindre än en vecka är det sofia skoglund som blir ett år äldre!

Paparazzi

godmorgon! såhär såg jag ut igår, idag däremot dra jag på mig mjukis och förkläde för mina planer är att baka kakor mest hela tiden och sen träna fotboll ikväll.

Stockholm

blev en bra dag, parmamozarellatoast och shopping med anna. ett par skinnbrallor och några tröjor fick följa med hem. träffade kurvan över en fika också och nästa gång jag far till stockholm tänker jag övernatta i hennes nya lägenhet som säkerligen är sjukt fin. hann tyvärr inte med det idag.

En dag i huvudstaden

uppe med tuppen för en heldag i stockholm med anna. shopping, mat och troligen en träff med kurvan, låter fint!

Myskväll

hade en redig myskväll igår hos sara med henne johanna anna och erika. lagade tacos, hyrde filmer och köpte godis. kollade både på fastfive och water for elephants innan det var dags för mig att åka mot jobbet.

That's Why I Put My Hands Up

blev en hejdundrande match mot stensätra. från att ligga under med 3-0 till att vinna med 3-4! jäkla kämparanda och att jag lyckades klämma in sista målet gjorde ju saken ännu roligare.
kollade även herrarnas match, stensätra - årsunda och nu ska jag lägga mig på soffan och inte röra mig mer än nödvändigt den här kvällen.

Lördag

ska ta mig ut på en promenad i sandvikens fina väder. kanske ta en sväng till de tropiska och sola lite på det också? runt fem anländer erika och då blir det mat och myskväll innan ännu mer jobb inatt. sen samling till match kvart i tio imorgon om jag kan ta mig upp ur sängen efter alldeles för lite sömn!

Helg

har ont i kroppen efter både match och alldeles för mycket städning på donken. har nyss ätit massa tacos och ska iväg och gymma med samo och sen blir det en myskväll innan ännu mer jobb inatt! kan inte påstå att jag är taggad inför två stycken kvartifem nätter den här helgen, men det blir nog bra.

Vinst

vann matchen med 4-2 och jag fick spela ytterback, första gången på hundra år. sjukt bra att vi vann och om en timme ska jag iväg och jobba. känner dock att jag hellre skulle lägga mig och sova nu.

I swear you hit me like a vision

erika bjöd mig och anna på rysligt god trerätters igår. avrundade kvällen med tvmys och det kunde ju inte vara skönare. nu är jag nyklippt och ska ta mig in till sandviken för lite ärenden innan matchen ikväll! årsunda mot ifk och det kommer bli kalas.

Torsdag

godmorgon. nu ska jag äta frukost och sen dra mig fram för klipp och sling. verkligen på tiden, sist jag var där lovade jag att jag skulle klippa bort det slitna helt efter bal och student men så blev det verkligen inte. inte ens värt att kamma håret längre så som det ser ut nu, tar en hel jävla dag.

Pastagratäng

lagade en riktigt smarrig måltid till familjen idag, pastagratäng med bacon och tonfisk. jag hatar egentligen tonfisk men in det här hopkoket smakade det riktigt bra! hoppas erika bjuder på något lika smarrigt.

When September Ends

känner mig inte hel utan mina låga connes!
måste införskaffa mig ett par nya snarast möjligt. därför fick det bli mina boots och när jag redan var påväg mot örebro kom jag ihåg att jag glömt byta sulor, varmt och skönt med ullsulor, men fotsvett har väl ingen dött av?

Laid Back

ska iväg och äta mat hos mormor om en timme. därefter ska jag ta tag i dagen och göra nått vettigt! halv åtta hos erika ikväll med idol. gottti

Vintern räddad!

är hemma från en redigt bra dag i örebro.
blev en intervju för både mig och anna trots allt och när dom erbjuder oss båda jobb efteråt lära jag fråga om dom var seriösa, aldrig varit så paff! sjuuukt roligt och nu blir det i alla fall fjällen i vinter, det är en sak som är säker. kan inte låta bättre i mina öron.

Örebro

inväntar anna som kommer och hämtar upp mig innan vi drar till örebro. en roadtrip idag och en imorgon till samma ställe!

Måndag

kommer hem från sandviken och får ett samtal från donken, bara att vända direkt och jobba ännu mer! hemma nu, ätit mackor som mamma gjort och så tänkte jag kolla beverly hills. har saknat kelly, donna, steve och david!

Slick

spenderade min gårdag med jobb på mcdonalds, en kväll i gävle med mina tre galna jänter! en drink med mamma och hennes tantelanter på helt enkelt och sen slick för oss i den yngre generationen. blev en riktigt riven kväll och med mig hem har jag en sko mindre. en kille som snor den när jag ska byta från klackar till converse! vad han nu skulle med en halvtrasig skitig sko till?


Eric Amarillo

firade carro som fylle år igår med förfest och sen eric amarillo på kharma! och om sanningen ska fram blev det en riktigt lyckad kväll.

Saved my day

weeeho, det är ju svinenkelt att koppla internet till datorn via telefonen! mamma och pappa har ju lyckats säga upp mitt trådlösa utan att jag vart med i svängarna så fick en smärre chock när det inte fungerade. är hos farmor nu och ska äta lite tomtegröt till lunch. börjar jobba fyra!

Ooooh this i how it starts


Cause it tastes like heaven

maten står i ugnen och på spisen, bordet är dukat och jag är redo för träning! känner mig väldigt uppdressad inför den här finmiddagen!

Torsdag

varit och handlat med pappa, ska baka lite nu och så flyter den här dagen också på! bjudit in erika på finmiddag ikväll och så blir det fotbollsträning ikväll. låter inte mina dagar väldigt händelserika???

RSS 2.0