Feather

blir så jäkla trött i fossingarna och benen av att stå hela dagarna. men med lite färgglada fjädrar i öronen flyger man fram. efter dom här veckorna kommer min plånbok eka.

det var förövrigt lite match igår som förlorades med 1-0. godnatt



Hurtbulle

började dagen med lite jogging med mamma. gick la fint det och sen började praktiken så sent som halv 12 och det gör den även imorgon. himla skönt men jag har så sjukt ont i fossingarna nu. har nyss ätit lite god mat, kyckling och curry här i lövbacken och får se vad kvällen bjuder på. ha det bra.

SOL

liite härligt väder! har legat och solat nästan hela dagen, har fått lite färg allt och mina älskade soleksem. har nyss kommit hem från lite jobb och ikväll blir det grillning.

Maj_17

skön dag idag, varmt redan tidigt i morse. blev lite 2för1 käk på sibylla till lunch och sen fick jag sluta tidigt på praktiken. har hunnit med att sola och nu blir det lite mat. ikväll desperatehousewives. pouss



Söndag

blev en mysig kväll igår med god mat, bra film och sådär. kom hem och slocknade runt 2. the last house on the left är en bra skräckis.

idag har vi varit och kollat på färnbosmatch mot korsnäs och lyckades även köra lite fel, hamnade påväg mot stockholm och trodde inte jag skulle hinna hem till träningen eller var ens säker på att bensinen skulle räcka, det var kul och vinst med 5-3 blev det för bönderna!

Lördag

första shortsdagen, den riktiga värmen, första ormen och om en timme blir det bussen till sandviken och ikväll gävle, lite mat och kanske bio med emma och jonas.



Bal 2010

även om vädret inte var bra så blev det en bra dag, fina balfolk och lite grillning på kvällen med några vänner.






Graffiti

har nyss duschat, blev redigt skitig efter träningen idag. nu blir det såklart några avsnitt beverlyhills med mysfredde och sen sova.
skönt med ledigt imorgon men kuul för balfolket med regn imorgon. men då borde det bli fint till nästa år efter två år av rusk! godkväll


justlikeus

Godnatt

nu säger jag godnatt. håller på att somna i soffan. har sålt hus i två dagar nu och när det finns saker att göra är det faktiskt bra kul.
imorgon blir det samma sak, farmor ska bjuda på utemat och sen blir det till att kolla lite korpen på kvällen och övernatta hos snyggfredde.

Praktik

nu ska jag sova. försöka få bort den här sjukan som kommer varje kväll. matchen vann färnbo med 3-2 och efter den har jag gjort om ett filmomslag till fredde och ätit pizza med farsgubben.
imorgon och två veckor frammåt blir det praktik på fastighetsbyrån. så kom in och köp några hus!


Söndag

hejsan.
har kikat på lite cougartown såhär på morgonen, blev nyss bjuden på lite mat hos gunbritt vid halv ett och efter det blir de nog lite jobb och så kanske se seriepremiär på solliden, färnbo-högbo. synd att det är så jäkla kallt ute.


You got me

det här blev en väldigt roligt helg. är sjuk och somnade vid halv 11 igår och idag trodde jag att det var bättre men nu är det fan inte det. ont i magen, huvet, halsen och hela kroppen! blir en lugn kväll idag också med lite harrypotter nu och sen var det någon film på tvn. fredde drog till sandviken efter beverly hills hela dagen så det blir bara pappsen och jag. resten har flytt till cypern och jag är jäkligt avundsjuk.





Dance so good

I remember when you lost your head
Sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful
And I remember every word you said
How you were scared because you never been somewhere so beautiful, so beautiful

SPOTIFYY

Torsdag

idag i skolan var det matte och kolla på treornas projektarbeten på schemat. vi har både nationellt och matteprov imorgon och det låter inte kalas i öronen. får ta och plugga lite matte senare. men först har jag träning om 25 min.
apropå projekten var det riktigt roligt att höra på och vissa hade designat riktigt häftiga saker!

och här kan ni kolla in min hemsida. woho.

Tisdag

godmorgon! vaknade nyss och halv elva brummar bussen. ska ta mig lite smaskig frukost nu. miiums.

Ledig

har nyss tagit en dusch efter en lite springtur. nu blir det lite desperate housewives och sen svenskaplugg inför onsdag. har inte särskilt mycket tid imorn för då är det skola till fem och sen match. grymt skönt med ledig dag.



Liite snygg tjej

nuså har jag landat i soffan igen.
blev en ganska bra valborg ändå med en sväng till gysinge med korv och kase och så sen lite fest. i lördags sov vi mest på soffan och såklart framför beverly hills med lite grillat på kvällen.
idag har vi varit till gävle, valbo och sandviken. familjen har köpt lite nytt till uterummet och så har jag tränat. fint dä.

imorgon är det ledigt och det sjunger i öronen.


angelicablick

RSS 2.0