Innebandy

har städat och ordnat lite här hemma och ikväll blir det som vanligt onsdagsinnebandy! min handled är så gott som bra så får hoppas det inte blir värre.

2011-11-30

sista november idag, imorgon är det alltså december! inte alls långt kvar till julafton och allt mysigt som här där till. men vart är min snööö, jag trodde världen var påväg åt rätt håll i söndags när det snöade men nu är det ju plusgrader igen.

2011-11-29

blev en sväng till gävle och valbo med pappa för inhandling av massa nödvändigheter inför vintern. lite mat på subway, helt klart min favorit när det gäller snabbmat! ska sova lite nu innan jag börjar jobba nio ikväll, har en härlig natt att se fram emot.

Roar oss på bästa sätt

ätit popcorn, kollat på meangirls och spelat wordfeud, en fin kväll på lingonguppet

Someone like you

blev en skön dag. fick med mig en klänning hem som nog får hänga med på juldagen eller nyår. perfekt! ska ta mig fram till lingonguppet nu för film och mys med erika.

2011-11-28

fin väder och snön ligger fortfarande kvar. lite till bara och några fler grader kallt så är det perfekt! ska studsa ner och äta frukost, sen är mina planer att följa med anna in till gävle.

Bambi på hal is

en pizza med klassens elit och så skridskor, bambi på hal is. har tusan inte åkt skridskor sen i högstadiet. och nog kan man säga att jag vann snyggast vurpa, fick med mig en stukad hand hem! blev en rysligt bra dag med årets första snö, men pricken över i hade ju vart om vår malin också vart med.

2011-11-27

myst halvdöda i soffan hela dagen och nu ska jag bege mig till viking för en date med mina saknade klasskamrater. först pizza och sen skridskor på göransson, kan ju bli riktigt kul. vurpar först är bäst!

Lördag

blev en redig kväll igår med inflyttningsfest hos sarea, alla sjukt taggade!

2011-10-26


Lördagsmys

 

var uppe tidigt imorse för en sväng till solen och morgonpromenad med erika, sara och anna. handlade frukost och mat på ica och har sen myst, kan inte få en bättre start på dagen!


Fredag

en tur på stan och sushi med johanna, sväng i valbo med erika och färnbos killar, sist men inte minst tintin på bio och en titt i saras sjukt fina lägenhet. riktigt bra fredag och tror nog min lördag blir lika bra! godnatt

Watch n' Learn


2011-11-25

sååja, helg, lön och sushi med johanna och cattis. troligtvis lite bio ikväll, inflyttningsfest imorgon och åka skridskor med klassen på söndag. underbar helg, nu flyttar jag till sandviken för några dagar!

Bingo

har hängt i årsunda på pensionärsbingon hela kvällen. sålt lotter och gett prispengar till de som vann. nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon och hela helgen har jag mycket roligt inplanerat!

Underbart

ibland är det bra fint här i färnbo, såg fyra rådjur på min promenad till gymmet och tänk om det kunde vara sol varenda dag! då skulle man må rätt fint

2011-11-24

morgon! så sa jag alltid förut istället för god morgon.
vaknade först sju imorse, lyckades somna om och vakna tio, timmarna bara flyger iväg och ändå somna jag tidigt igårkväll. torsdag idag, ska ta en promenad till gymmet nu, kortet går ut idag och sen tänker jag inte gymma på ett bra tag! annars kommer min kväll bestå av bingo i årsunda.

Lyckat

blev faktiskt riktigt god mat idag! kan ju lyckas ibland jag med. lite innebandy på de tre rätterna så kändes det ännu bättre. men nu ska jag snart sova, så godnatt på er

2011-11-23

godmorgon!
ibland är det nästan läskigt vad bra horoskopen passar. inte för att jag tror på det egentligen. eller jo det gör jag! finmiddag ikväll i alla fall, har redan bakat glutenfritt bröd till fröken erika. får se om det blir ätbart.

Såhär snygg vill jag också fira in det nya året!


Filmer

jag har fått nå fel på animerade och svenska filmer på sistone. jägarna, himlen är oskyldigt blå, rio och bilar2 har jag sett dom senaste dagarna, riktigt bra.

Gym

åker till gymmet en sväng nu, sen blir det god mat alá pappa. broccolimos och baconlindad torsk, mmmmm!
kommer sakna fotbollen, årsundas damer och att ta på sig shorts och fotbollsstumpor, men får ju åka skidor istället!!

2011-11-22

frukost avklarat! ska fixa lite saker nu och invänta att pappa kommer hem så jag kan åka och handla inför imorgon! då blir det trerätters för mina fina jänter. glutenfritt, får se om jag lyckas!

Lingonguppet

nybakta scones, te och skype med malin gjorde vår myskväll toppen! hon kommer hem om några veckor och jag åker bort. får hoppas jag kan träffa henne någon dag i alla fall, vet inte hur jag kommer jobba än. men nu ska jag dra igång en film och sen sova! godnatt

Måndagsmys

färdigtränad och färdigduschad, nu blir det glutenfria scones hos erika!

O.P.I

vart hittar jag det här fast några hundra gånger billigare??

2011-11-21

blev en ruggigt god frukost med bla. ägg och hallonsmoothie imorse! ska fixa något mer att äta nu, gym senare och så sconesmys ikväll. skööön dag

Bästa

åååh första pepparkaksdegen äten! helt klart bästa med vintern

2011-11-20

efter en promenad i regnet så är jag nu hemma igen, håller fortfarande på och tinar i väntan på kycklinggryta, börjar bli riktigt hungrig. ska bli en skön dag med lite film, sen får vi se vad som händer nästa vecka!

Lördag

har vart på lingonguppet på födelsefika idag, gb som fyller ett år äldre! kollat lite winterjam, film och nu väntar jag på mat. ska sysselsätta mig med någonting och sen fara mot sandviken. jobb inatt, ses efter krogen!

2011-11-19

gick med stavar på min promenad igår och har aldrig haft sån träningsvärk i rumpan tror jag. inte ens efter hårdaste fotbollsträningen eller gym, blir ju rädd för mig själv! men efter en promenad i finvädret så ska det nog gå över. ha en bra dag!

Min Fredag

blev lite kinamat med familjen ikväll på österns pärla, sjukt gott! lyckades även släpa med dom till hemmakväll och inhandla 1,5 kg godis som efterrätt... jobbade några timmar på det och nu är jag så gott som död så ska krypa ner och sova. godnatt

Easy A

började kolla på easy a igår innan jag skulle sova, rätt bra men lyckades somna. sjukt mycket skådespelare som man känner igen från serier och annat och då blir det ännu roligare!

2011-11-18

godmorgon.
ska strax iväg till ica med pappa, ut på en promenad och sen kanske det blir en sväng till valbo. jobbar donken ikväll, kom och köp hamburgare!

Godnatt


2011-11-17

vart till vista, kollat lite film och fållat gardiner har väl jag gjort idag. börjar jobba om en timme så nu ska jag fixa någon mat. hoppas ni haft en bra dag!

S I F

sandvikens if går upp till division ett och det är ju galet roligt.

Blått

knallblått till min telefon, helt klart världens bästa skal och mycket finare och blåare än bilden.

Jobb

var sjukt taggad på innebandy men nu blir det jobb istället. jag hatar verkligen att jobba kvällar, börjar mycket hellre tidigt. har i alla fall vart på gymmet en sväng istället och nu ska jag laga mat.


2011-10-16

godmorgon! jag kan äääääntligen prata igen men nu har jag ett nytt problem. någon som känner sig manad att reda ut den här frillan? och jag har inte rufsat till den själv såhär såg jag ut när jag vakna, hej einstein!

Godnatt

har spenderat kvällen i soffan framför ps3 med fifa och sen sett sverige-england såklart. förlorade tråkigt nog och nu är jag sjukligt trött så dags att sova, godnatt!

VÄNNER

har en skriva kvar på vänner, känns nästan sorligt att tio säsonger har gått! tur att man kan kolla på de där avsnitten hur mångra gånger som helst utan att tröttna. helst klart världens bästa seriebox.

You again

kollade på ännu en bra film igår, you again! nu ska jag kurera min röst, tredje dagen jag inte kan prata. det är så roligt när man ska svara i telefon och försöker få fram ett hej som knappt hörs.
imorgon är det innebandy och på torsdag är det fotbollsträning och då ska jag bannemig vara med!

Måndag

det här är nog min nyttigaste dag på länge, tekakor, hamburgare, en liten tårtbit och så lagar jag chickenbits till kvällsmat nu. men ibland ska det ju vara gott också! lite desperate housewives på det här och sen tvmys med mamma och linnea så blir det en skön kväll.

2011-11-14

att äta nybakta fortfarande varma tekakor från lundgrens till frukost kan vara det bästa. nu blir det en hamburgare innan det är dags för jobb några timmar!

Godmorgon!


Crazy, Stupid,Love

underbara film

Every second is a highlight


Farsdag

riktigt rolig kväll igår vilket resulterar i ingen röst idag! ska strax iväg till mormor och morfar på lite farsdagmat. ska bli ruggigt gott i magen!

Lördag

tar bussen mot sandviken, vinet är med och jag är taggad.

2011-11-12

jahaa är väl meningen att jag ska stanna hemma ikväll eftersom jag är lite sjuk tänker jag innan jag inser att jag läst fel horoskop! det är meningen att jag ska ska ut ikväll, ses på fest!!

 

 


2011-11-11

11 novemver 2011, härligt datum. snart är klockan 11.11 också. ska packa min väska, duscha och fixa massa innan det är dags för jobb ikväll.


Torsdag

hittade äntligen täckbyxor inför vintern så nu slipper jag frysa om rumpan. 50% på bikbok var inte illa det heller men ibland kan jag faktiskt hålla i pengarna rätt bra!
ska bädda ner mig i sängen och hoppas på att mitt halsont vill försvinna, för i helgen tänker jag inte ha en lugn stund. men först en fin spegelbild!

2011-11-10

aldrig vart så trött imorse och ändå cyklade jag till jobbet, utan att det hjälpte! anna hämtar mig om en kvart och vi åker mot valbo, strumpbyxor och ett linne ska jag köpa! presentkort är bäst.

Stars above you

hemma från jobb, har krypit ner i sängen och ska sova snart. börjar kvart i sju imorgon och sen blir det en sväng till valbo med anna! godnatt.

Air Max 90

åt helvete med klackar och liknande, dom går ju knappt att dansa i! mina nya favoritskor är dessa, dock får dom hålla sig utanför krogen och heelsen får väl följa med än en gång.

2011-11-09

hej på er! hemkommen från gymmet med pappa idag igen, klockan två ska jag jobba, likaså några timmar imorgon och på fredag. jobbar ändå till 22 på fredag och sen en utgång på det, känner att det blir mycket tid för förfest! men har ju hela lördagen på oss också, underbaar helg med min johanna som äntligen är hemma från usa.

Tomorrowland

åååh dör!

Timberland

köpte nog världens skönaste stövlar häromveckan. halva priset och jag kommer definitivt inte frysa om fossingarna i fjällen, haha underbart! mukluk ♥

2011-11-08

tisdag idag, ska ut och kratta löv nu och sen ta en lång promenad. lite gym ikväll också låter inte helt fel, låter som alla mina dagar nu för tiden? ha en bra dag i alla fall!

Avicii

hade inte vart fel att befinna sig på avicii den tredje mars, men känns faktiskt ännu bättre att jag befinner mig i stöten då. om en månad far jag iväg, helt underbaaart precis som summerburst, ååååh

Til the sun came up


Godmorgon!

har nyss vart på gymmet med pappsen och ska nu äta en rysligt god och stor frukost! har inte alls planerat något idag så får se vad det blir, ha en bra dag!

Lördag

med rödvin, musik och ölspel, dans och lite bugg på lobby blev det en riktigt fin kväll.

Party Till the World Ends

blev jobb hela långa dagen igår, lite förfest och lobby. en riktigt bra kväll och nu har jag precis kommit hem från ännu mer donken! ska äta mat och sen jobba ännu mer ikväll. tur att det inte händer så mycket i veckan för jag är helt slut. ska sooova länge imorgon.

2011-11-05

dödligt trött igår efter torsdagens bravader, somnade alldeles för tidigt! nu är jag i alla fall pigg och ska bege mig mot sandviken för jobb och sen får vi se hur kvällen blir, årsunda eller lobby. jag är taggad på båda!

Så många frågor, inga svar


Brynäs-Djurgården


Spontant, underbart

blev som sagt hockey igår, någon öl och sen blev det ändrade planer från hemfärd till utgång. jag och massa killar, det är ju underbart. först lite olearys och sen slick.

Hockey

nu far jag på hockey, brynäs-djurgården! tredje gången någonsin jag sätter min fot på en hockeymatch men det är ju rätt roligt. ses på läkerol!

2011-11-03

täntke skriva godmorgon men kom på att klockan snart är ett. sov rätt länge idag men det behövdes kan jag säga. har snackat med mallan i någon timme och ska ut på en promenad nu, stryka lite tvätt och sen ladda inför några öl och hockey ikväll.

For The Third Time

innebandy i tallhallen och smoothie hos erika blev ett bra avslut på den här dagen. imorgon blir det däremot hockey i läkerol, inte alls dåligt!

2011-11-02

när jag vaknade var det grått men nu är det skinande sol igen, underbart! därför tänker jag ta mig en tur fram på min nyrenoverade cykel för en sväng till mamma och lite gym på det som uppvärmning inför innebandyn ikväll. ha en bra dag!

Go Shawtyyy


Godnatt

blev dubbelt så mycket jobb än vad det var tänkt, har begravt mig under täcket nu och ska sova. sjukligt trött, ser fram emot en ny dag imorgon. sov gott!

2011-11-01

godmorgon! har en hel tvättkorg med paket som ska iväg och då är det inte ens hälften. ska bege mig till ica och sen sandviken för jobb och ärenden. ha en bra dag!

RSS 2.0