PEACE IMORGON

imorgon blir det peace&love! dunderroligt och ska packa det sista nu innan jag lägger mig. tjugo i ett tuffar tåget!




Söndag

fiint väder, och ännu mer kommer det bli. träning ikväll och efter det en fet pizza. kalasgott.

snart blir det peeeace!

Midsommardagen

grymt rolig kväll igår, har ca 80 myggbett på benen idag, men vad gör det? lyckade lekar, en tom gasgrill, härligt folk, fint väder och lite gott att dricka.

idag har vi varit till vista och ätit lite mat och tårta och inte gjort särskilt mycket mer. nu ska jag sova och längta tills fredde anländer ca 06.00. godnatt!






Midsommar

taggar för kvällen!
har letat reda på högtalare, fixat alla lekar, dukat och allt annat behövligt. prick klockan fyra ramlar den första högen in och ikväll kommer ännu fler folk. ööööös!
åt nyss lite jordgubbstårta och nu saknas bara lite sol, tur att värmen är här i alla fall!

Traktor

idag ni har jag arbetat! vänt hö, kört liten traktor, stor traktor, traktorgrävare och åkgräsklippare, som om jag var en riktig bonde.
nu däremot ska jag fixa lite inför morgondagen och så invänta fredde som borde ramla in när som helst.

Onsdag

om ett tag brummar bilen eller bussen mot sandviken, blir lite inhandling av saker till peace och sen kanske sol och bad med johanna och malin innan det blir lite fotboll ikväll.

och GRATTIS johanna till körkortet!!


Solar


Anna

kollade på lite kungabröllop och solade igår, blev även lite VM på kvällen. funderade på att testa nya pizzan i årsunda men kom aldrig iväg.
idag däremot har jag hjälpt mamma rensa lite i uthuset, jobbat och förberett lite till midsommar. det kommer bli kanon!


Fredag

solen har hittat fram lite då och då idag, fotboll på tvn och ska snart laga lite tacos och får se vad kvällen har att bjuda på? mustaschparty kanske.

One time

idag köpte jag min midsommarklänning och imorgon ska jag till mormor och se till så den passar. ska dra en film nu och sen lägga mig. sovgott




Bilbingo

nu åker jag till sandviken medan linnea tränar och kör lite med mamma, en sväng på maxi också.
har varit till valbo med grabbarna grus och handlat lite fint idag förövrigt. bingon igår gick inte suveränt.




KING

lite fint väder, basket, king och pricken som på gamla tider. lite glass och ikväll satsar vi på bilbingo och maxmål!
vädret gör allt.


Gävle

började med att spendera hela långa förmiddagen i sängen, kollade nästan klart på shutter island och den var då inte jättebra.
brummade med pappa till sandviken, sen buss till valbo och sist gävle. hittade då lite mysigt så nu hoppas jag på finväder!

nu ska jag snart cykla iväg och möta fredde min som har kikat på fotboll.


hannaojohn.streetstyle46.se

25

igår blev det en sväng till valbo för lite övningskörning och lite köpande av linne och shorts. på kvällen stog det 25årsfest på schemat för emma. det blev en rolig kväll med smörgåstårta, lekar och sånger i garaget och idag började vi dagen med smörgåstårta till frukost.
har sen kikat fotboll på solliden, både alagsmatch och smågrabbarna. vinst för herrarna och nu ligger de delad etta! brummade hem till anna med folket, planerade lite midsommar och åt ännu mer smörgåstårta till kvällsmat.

nu ska jag dra en film och sen sova. sommarloov!

Stand by me



två år,


Skolavslutning


fler på facaebook

STUDENTEN2010

är nyss hemkommen från sandviken och stadsparken och ska snart iväg på mer studentkalas på lingonguppet, GRATTIS allihopa!

SOMMARLOV_

igår fick vi sommarlov och det blev en bra dag med sol och ståhej. lite fest, kubb och mys hela dagen med klassen, pizza och så lite mer ståhej på kvällen.


En dag kvar

dåså. har varit på skolavslutning i färnbo i morse så nu har systrami sommarlov, var till koversta och åt lite rulltårta och sen har jag ätit lunch på lundgrens. var och kikade på lingonguppet, verandan blir finfin och nu är jag hemma.

imorgon blir det skolavslutning och partyy ! taggat





Sommar

brännboll mot treorna!

Tischan

köpte peeacebiljett igår! wooh

blev en mysig kväll igår med lite folk.
idag har jag lyckats få lite färg, ätit glass, varit till mormor, plugggat som fan och jobbat någon timme. lyckades tajma in hemfärden med spöregn och det var kul på moppe.


ellenclaesson

Rainbow

jag lever.
kollade lite fotboll i måndags och rätt som det var kom en lite hare skuttandes över planen, tur att ingen sköt honom och matchen slutade med vinst för grabbarna.

sista praktikdagen imorgon och idag har jag bokat min första körlektion. det 19 september är jag förhoppningsvis både krogklar och körklar! liivet leker
godnatt.

RSS 2.0