sofiaskoglund.spotlife.se

eftersom blogg.se appen aldrig vill fungera och internet i datorn är så förbannat segt här nere byter jag till spotlife. nu kan jag uppdatera i mobilen och ni får även se lite goa bilder. suuuuuperbra! 
 
http://sofiaskoglund.spotlife.se/

2012-06-28

en promenad till vattnet här om dagen. 
 
har spenderat min dag i böda och solat i finvädret. sjukt underbart och alldeles för längesen jag spenderade en dag på en riktig sandstrand. nu ska jag snart iväg och kolla fotboll, lite godis på det skulle ju inte vara så illa  så cashewnötter blir det nog. 
imorgon blir det jobb igen och så kommer resten av companiet som jag ska bo med, det firar vi med kalk! 
 
 
 
 
 

Böööda

var ledig igår och hängde i borgholm en sväng, solade lite med jp och åt en räkmacka med victor när vädret plötsligt ändrade sig och var sugen på spöregn och åska istället.
ledig idag med så nu ska jag köpa en brassestol och bege mig till böda sand!

2012-06-25

lyckas inte ladda upp bilder och mobilappen fungerar tydligen inte just nu.. men kommer så småningom!

Öland

jaha, bara för att mormor farmor mamma pappa och resten av släkten kan kunna snooka på vad jag håller på med här nere måste jag väl börja skriva lite här igen.

har nu vart några dagar här på öland, har hunnit med att se både borgholm kalmar och nu löttorp där jag ska jobba. väldigt litet ställe egentligen, på vintern bor det lika lite folk här som i färnbo men som tur är så är det sommar och turister nu. jobbade min första dag igår på morells och det gick väldigt bra så det kommer nog gå finemang dom här månaderna!


RSS 2.0