Sportlov

idag serrni har jag varit på en springtur. är nu lika död som en uttorkad fisk. men det känns fint faktiskt.
och lovet har hittat hit och det känns galet bra.
klockan 3 ramlar fredde innanför dörren och då ska vi hitta på nått roligt. få se vad som händer ikväll när i stort sett hela världen ska ut på krogen. 7 månader kvar och jag känner mig lika liten som en 10 åring som inte får gå 11års film.

Spin round and round

det blev ingen träning för mig idag, känner mig inte helt pigg och skulle kunna somna dirr nu. istället har jag pusslat lite pussel och pluggat lite matte. vi har både matteprov och redovisning av vårat väldigt seriösa grupparbete imorgon. men nu ska jag kika lite mera os med mamma och pappa och sen inta sängen.


fashiontoast

i'm lost in my own head

Lat söndag



det blev en rolig kväll igår och ibland är nog vuxa värre än ungdomar. dom kan också.
blev lite jobb idag och sen mys med erika. lite maränger, kortspel och sen en promenad hem. nu ska jag plocka fram lite varma kläder till friluftsdagen imorgon. pulka och tipspromenad!
ha en bra kväll.


Frostis

sitter och äter frostisar, hur många år sen var det inte man fick det sist? 10 kanske?
klockan tolv kommer anna och plockar upp mig och sen bär det hem mot färnbo igen. skönt att slippa åka buss hörrni. sen blir det hem och svira om till nått finare än mjukiskläder.
ha en bra dag.

Fredagsmys



det är helg och det är skönt. blev visst inga planer med pulka och bowling hörde jag så nu är jag hos fredde. vi ska nog äta snart hoppas jag för magen börjar bli hungrig.
imorgon blir det buss hem och sen hjälpa till på 50års kalas.
för övrigt har min skoldator fått ca tusen virus och jag får damp. den hittar bara fler och fler och jag tror fan den har allt man kan ha.

Valentine´s day

har nu slagit ner rumpan hos fredde. han ligger och kikar på os, skidskytte.
förut idag så var vi på bio, valentinesday och jag tycker den var riktigt bra! helt klart nått att se.
imorgon är det lite sovmorgon och sen skola till halv 5, blir en seg dag.
godnatt


Alla hjärtans dag

idag har vi åkt lite skoter till hornbergsklacken och grillade korv eftersom det var sjukt fint väder. har nu kollat på film med tha familia och det blev the blind side. tredje gången jag ser den men bara denna som jag sett hela. kan det här med att sova på film.
imorgon vankas det pardans på idrotten, fysik, matte och webbdesign och så  som vanligt fotbollsträning på kvällen.



och jag saknar fredde

Lördagsmys

Idag har jag varit på kalas och snart dimper pizza ner innanför dörren. det låter gudomligt gott! och klockan åtta är det melodisfestivalen med chips och dipp hos erik som gäller. gott det också och det här var en skön dag.

kissie är en liten härmapa. roligt hörrni.
http://www.kissies.se/?p=3878#comments
http://brownsugar.blogg.se/2010/february/beauty-pageant-for-kids.html#comment

Helg!

kul att lektionen i morse var inställd, alltså ledig fram till efter lunch, kul att det var precis lika förra veckan. kul att han skriver ett melj tjugo över tju på morgonen när bussen redan har gått.
men det är kul att vi har haft en bra dag i skolan ändå och snart är det slut.
det bästa är ändå att johanna fyller myndig, körtkort och krog idag! GRATTIS!


Cozy

skönt att vara hemma hela dagen. har hunnit med en liten promenad, gjort egna piroger som blev gudomligt smarriga och spöat fredde på fifa.
nu har han åkt och jag tänkte kolla på tv och hämta lite ved så brasan inte slocknar.

A smile from you

godkväll.
seg dag i skolan idag, men man överlever. slutade vid fem och brummade sen hem i puttes nya kärra. svart med fyra dörrar, nått nytt det.
anders fyller för övrig 19 idag så grattis till den pojken.
imorgon blir det som vanligt skola, mat hos farmor och sist träning, utomhus och jag fryser redan, får se om man hinner med lite tårta också.


Sköna söndag

så var denna dag slut.
grabbarna har nyss åkt hem efter en pizza och filmkväll kan man väl säga. är väldigt trött nu, fredde och jag ska sova och imorgonbitti är det skola igen. hört att den ska börjas med discodans och det låter kul..

hur som helst har dagen varit lugn, vaknade tidigt i morse, bakade lite scones och kikade sen på en film. vi traskade fram till ica för att stödja samuel en sväng med lottförsäljningen och sen vandrade vi hemmåt igen.
Pluggade lite och sen kom pizza som severad på fat. godnatt


Sunset


Borta bra men hemma bäst!

igårkväll kom jag hem med den stora tunga väskan, ett brunt ansikte och massa roliga saker.
var till skolan en stund på förmiddagen och sen åkte jag till valbo med pappsen och nu har jag packat upp allt och ätit hemmagjord fried toast. den ska jag äta många gånger för grymt gott är blev det även här hemma. slänger upp lite bilder senare för er nyfikna därute.


RSS 2.0