Godnatt


2012-01-31

har jobbat, frusit och stått i den underbara solen som äntligen hittat hit. nu har jag äntligen kommit hem, ätit mat och slagit mig ner i soffan. ska vänta på att maja slutar och sen ska vi ha tjejkväll här i jakobsgårdarna! blir nog mysigt, ha det bra!

Hej mamma, såhär ser jag ut på jobbet!


stått på branta torget med erika hela dagen, rätt lugnt rätt tomt och rätt kallt. men nu kan min kära mamma få se hur jag ser ut på jobbet och annika, bilder på hur jag bor kommer också snart! nått mer ni vill se??

Brasset levererar

sjukt rolig kväll igår först hos frida och sen på brasset! idag har jag åkt skidor hela dagen men ett stopp på tipi för lax till lunch. ska hoppa in i duschen nu och sen köra till hundfjället för att hälsa på majas kompis som är där!

2012-01-27


Lindvallen


2012-01-26

har haft en jättebra dag med niklas i sälen och lindvallen, åkt skidor och käkat donken! nu ska vi iväg till jps stuga för förfest och kapten röd på harrys, ha en kuung kväll!


2012-01-25

har haft en ruggigt skön dag! tvättat, lagat matlåda till en försoven erika, tagit tag i lite jobbsökande innan vi åkte till sälen och lindvallen för att köpa mat och äta donken! får se vad kvällen bjuder på men lite öl kan ju inte skada.

Min tisdag

jobbat och stått i hela dagen och nu på kvällen har ett skönt gäng grillat lite korv och sen drog vi en film på det. har fyra lediga dagar framför mig och det ska bli så jäkla skönt, däremot kommer det 9 dagar jobb på det. inte lika pepp!

Vårt underbara vinterland!


2012-01-23

jobbat mellan elva och fem och nu har jag ätit korv med maja och erika. ska snart hoppa in i duschen och så blir det troligen en sväng till vår kära tipi och måndagsklubben. jobb imorn och sen ledig i fyra dagar!

Weekend

har haft en skit bra helg med härliga människor! sovit alldeles för lite och snart så slutar jag. ska till vattufjäll och söndagsbada och sen hem och sova!

 

 


Livet är kung

har haft det sjukt bra hos anna i två dagar. åker skidor i idre och går på afterski i stöten, det är rätt härligt en dag som denna! och som toppen över i kommer sandra och erika hälsar på, kunde inte blivit mer överraskad! såå jävla kul

2012-01-17

godmorgon!
har ätit frukost och ska strax ut i backen med jonatan för att åka snowboard! hoppas jag kommer ihåg något från mina få gånger innan, men det ska nog gå bra. ha en fin daaag

Den sanna kärleken är som den första snön, den syns tydligt!


Härliga söndag

var och badade med ett skönt gäng idag, bubblade och begav oss tillbaka till tioårsåldern igen. sjukt härligt! har sen spelat med andra ord och nu har mina sambos och jonatan nyss begett sig till harrys för att se norlie & kkv men jag tänker gå och sova. godnatt på er!

2012-01-15

sjukt rolig kväll som vanligt och idag har vi kollat på massa filmer och ätit chips med jp och anton. ska äta lite mat nu och sen får vi se om det blir bad eller harrys ikväll.

2012-01-14

blev en sjukt bra kväll igår med beerpong och sen kladdkakebak runt elva på kvällen innan det var dags att dra ut. galet kul.
idag har jag åkt skidor och umgåtts med världens bästa sambos och grannar. ska snart till jakobsgård 7 på fest, tror på en ännu bättre kväll och imorn ska jag åka snowboard, önska mig lycka till!!

Na Na Nah!!

redigt drag på afterskin och nu har vi laddat med tacos inför kvällen. startar med beerpong och sen ses vi på tipi och brasseriet! wooo

2011-01-13

lite mcdonalds som kvällsmat igår och jag var mer än nöjd! idag har jag tvättat och nu ska jag laga lite matlådor. tänkte åka lite skidor på eftermiddagen men det blåser så jäkligt och är fredag den trettonde, vill inte bryta något ben! blir nog bara lite afterski, asgööött

2012-01-12

sjukt trött idag och ändå sov jag åtta timmar inatt. avslutade dagen med lite wii på sportservice med anton och nu väntar jag på erika och maja innan vi far till kläppen.

Bra dag!

blev en redigt bra kväll med evakuering, korvgrillning och så bowling! tröck i mig fyra korvar med bröd och så vann jag på vår bana i bowlingen, det går bra nu! förlorar alltid när jag spelar hemma.. nu ska jag kolla ett avsnitt oc och sen soova. jobb imorgon och sen kläppen imorgonkväll! ledig fredag, lördag och söndag, woho

2012-01-11

jobbat i haren och trestolen och ikväll blir det evakuering, ser fram emot korvgrillningen efteråt!


Filmkväll

sköööön dag med clinic, mys och film. fick testa på att åka portar, sjukt roligt men svårt! lagade lite mat och har sen haft en mysig filmkväll med kladdkaka, glass, chips och popcorn. perfekt!

2012-01-10

blev jääkligt rolig kväll igår, förfest, tipi, hemmagjorda hamburgare och efterfest. nu håller jag på och tvättar, städar, diskar och ska traska iväg för att handla mat senare. duuuktig idag! får se om jag orkar med en sväng på längdskidorna också för nu ska jag ta det jääkligt lugnt en stund!

Godnatt

en kväll med lejonkungen och alldeles för mycket mat och godis säger jag godnatt! ses i 3stolen och trippeln imorgon

Underbaart

tomt på folk i backen och kung åkning! lite offpist och höll inte på att ta oss ut till backen igen, underbaaart.

2012-01-08

bowling och en sväng till tipi med sköna människor blev lördagkvällens sysselsättning. ska traska iväg om en kvart för att jobba som lunchavbytare och sen blir det troligen några åk med jonatan i backen! ha en bra daaag

2011-01-06

så jäkla skönt att komma igång med jobbet! var uppe inatt och kollade jvm, jobbade hela dagen och avslutade med afterski och nu ska vi iväg till huset brevid för en härlig kväll!

2011-01-05


Välkommen in!

såhär ser vår nya fina namnskylt ut på vår dörr! idag är jag ledig och både maja och erika jobbar så hänger med martin hela dagen! tog oss en promenad till anläggningen och var gott sällskap till erika under lunchen. nu sitter vi och kollar på längdskidor på tvn, borde egentligen vara ute och åka själv.. men det ordnar vi i helgen för nu är jag alldeles för trött efter igår!

2012-01-04

blev ändrade planer så har hängt i trippelliften hela dagen, har aldrig vart så trött efter att jag jobbat! ont i fötter och kommer ha sjuk träningsvärk imorn, men det är ju faktiskt rätt roligt! kom hem vid sju, tröck i mig lite ravioli och nu har vi bäddat ner oss framför tvn. blir en jäkligt lugn kväll idag!

2012-01-03

hade min första jobbdag idag, fick upphämtning på skotern eftersom jag lära rycka in så fort. var rätt roligt och fick hoppa runt på dom flesta liftarna där det behövdes men spenderade sista timmarna i granfjällsliften där det var rätt tomt och ensamt, glömde bestick så tog till det som fanns och använde en brytpinne till gaffel, haha. ska sitta där hela dagen imorgon och på fredag så får väl underhålla mig med radion och göra snögubbar!
åkte lite skidor med sportservice efteråt och sen har vi haft möte! avslutade dagen med en pizza som satt rätt fint i magen! godnatt på er

2012-01-02

tagit första rundan i längdspåret, fyfan! det snöar utanför, hoppas det håller i sig. vi ska snart ta oss upp till sportservice och ica. erikas pojkvän kommer hit ikväll så vi ska dra till med tacos för att han ska känna sig välkommen till vårt lilla hus. hoppas ni har det bra där hemma för det har jag här!

Nyårsafton


började med lite knytkalas och middag i jakobsgård 2, spelade med andra ord och sen vidare till nästa hus. upp mot brasseriet, fyrverkerier, dans och massor med folk. blev helt klart ett lyckat firande!

Och så var det 2012


RSS 2.0