Hej mamma, såhär ser jag ut på jobbet!


stått på branta torget med erika hela dagen, rätt lugnt rätt tomt och rätt kallt. men nu kan min kära mamma få se hur jag ser ut på jobbet och annika, bilder på hur jag bor kommer också snart! nått mer ni vill se??

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad har du för arbetsuppgifter? Ingår boendet när man jobbar sådär eller är det något man får fixa själv? :) Är själv sugen på att åka iväg och jobba sådär när jag tagit studenten så du får gärna berätta lite mer om allt :D

2012-01-31 @ 09:40:48
Postat av: Sofia

Jag jobbar i liften så står i en lift hela dagen och hjälper gäster. mycket mer saker som måste göras än man tror, men det är kul! ja dom ordnar boende åt oss och sen dras det ifrån lönen, här i stöten bor nästan alla från personalen på samma ställe så det är roligt.

man blir som en familj häruppe och jag tror sammanhållningen blir bättre när man är på ett litet ställe och känner igen alla man jobbar med men även de flesta från restaurang och reception.

vet inte vad jag ska berätta om, man går ut alldeles för mycket, äter chips och dipp varje dag, tränar aldrig och har inte en lugn stund!

fråga gärna nått mer, rekommenderar att söka i alla fall för det är så jävla roligt :D

2012-01-31 @ 17:14:27
URL: http://sofiaskoglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack för svaret! Låter ju helt galet kul måste ja säga! Kommer säkert att komma på något mer att fråga om..:D

2012-01-31 @ 18:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0