The end of the day.

Fredagen var bra. Ja bra helt enkelt. Inte för bra och inte för dålig. Run 22-23 slaget på kvällen brummade vi in mot Sandviken och med vi menar jag Sofia, Anna, Ludde, Erik och Anders. En full bil. Var väl dit och vände kan man säga. En sväng på donken och en sväng i Norrsätra. Där träffade jag några clasmates och även Samuel fick en ny frisyr. 

Lördagen var bättre om vi säger så. Började med mys fram till 2 när vi hade samling på solliden. Dagen till ära skulle vi spela våran sista seriematch. Mot Hedesunda. Gick väldigt mycket bättre än vi tänkt oss även om vi förlorade med 4-1. För vi spelade ruskigt bra och det var roligt.
På kvällen planerade vi Bowling, även min födelsedagspresent. Jag drog min första strike på 16 år. Mungiporna drogs uppåt trots att jag kom sist ändå. Inte ovanligt, men det blev Max efteråt. Somnade gjorde jag hos min Älskling.

Idag, ja söndagen. Slog upp ögonen brevid Fredrik även kallad min pojkvän och då kan inte dagen bli dålig. Åt frukost, kollade på film och åt mat. Sen plockade Familjen upp mig och vi kollade på Tapeter, ja äntligen så får jag göra om mitt rum. Pizza i Hedesunda och sen körde jag hem.
Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0