In my dreams

Skolavslutningen klampar med stormsteg hitåt.. Idag är det måndag, imorgon är det tisdag och på onsdag är det onsdag. Ja alltså skolavslutning. Blir inte sämre med avslutningsfest här hemma heller.

Mitt humör är på topp, allt känns bra och vädret är hyffsat varmt. Lite tråkigt att det inte är lika fint som förra veckan. Men vad gör det om hundra år?
Idag spelade vi brännboll mot lärarna, känns konstigt att det var våran tur nu redan. När man var liten satt man ju där "Tänk när det är våran tur" och nästan drömde. Det var ju så långt kvar.
Men idag tog vi hem segern med 102-93. Satt fint.

Tisdagen, ja det är dagen imorgon. Och med den menas sovmorgon och avslutningsmiddag. Eller ja två timmar extra kan jag sova för sen brummar Elin in här och vi ska pimpa lite. Ja mopparna alltså. Kalla oss töntig, men man slutar bara nian en gång i livet. Dagen går och middagen tar slut, då är det bara att vänta till fyra för då är det dags för nästa grillning. Ja här slår vi till på stort. Thure ska bjuda oss på mat, närmade den avslutningsfest han lovade oss för 2 år sen. Himla kul tycker jag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0